Tolis SBE1
Banned
Ετσι ετσι αυτες που βλεπουνε αμαξι και εξαφανιζοντε πριν καν τις δεις!Τέτοιες φάσσες είναι για χάιδεμα και τάισμα απο το χερι.
Οι αλλες οι αγριοκαριόλες με φτιάχνουν !
![]()
Ετσι ετσι αυτες που βλεπουνε αμαξι και εξαφανιζοντε πριν καν τις δεις!Τέτοιες φάσσες είναι για χάιδεμα και τάισμα απο το χερι.
Οι αλλες οι αγριοκαριόλες με φτιάχνουν !
![]()
Δεν το νομίζω!! Γιάννη;Μόνο που η κάνη δεν είναι από Centro αλά από αλο μοντέλο
Γιάννη είσαι ένα ωραίο παραδειγμα πανω σε αυτό που λέω κ πιστευω....Α1 33 Ν6..θέριζαν..
σούπερ πυρκάλ το πράσινο Νο 9 ο Γιάννης και με Franchi καραμπίναΘυμάμαι που παλιά έριχνες Πυρκαλ σουπερ 36γρ ν9 στην τσίχλα γιατί σου έδιναν νεκρά πουλια,κ μετά "κατεβηκες", κ φυσικά κ εκει το ίδιο είδες.....
Δεν ξέρω αν λόγο σκοπευτηριου έχεις σκεφτεί να την κυνηγήσεις κ με 28γρ..
Αν όχι κάνε το κ θα δεις το ίδιο...
Άσε βρήκα υποκατάστατο των πυρκαλ,στα Ρουμελιωτης 34 Ν8..ειδικά με δύσκολες καιρικές συνθήκες που τα έριχνα συνηθως ήταν φοβερό..Γιάννη είσαι ένα ωραίο παραδειγμα πανω σε αυτό που λέω κ πιστευω....
Ότι ένας που χρησιμοποιεί λίγοτερα γραμμαρια σκαγια δεν ειναι απαραιτήτως καλυτερος σκοπευτης απο εναν που χρησιμοποιει περισσοτερα......
Καθαρά θέμα ψυχολογιας για εμενα....
Θυμάμαι που παλιά έριχνες Πυρκαλ σουπερ 36γρ ν9 στην τσίχλα γιατί σου έδιναν νεκρά πουλια,κ μετά "κατεβηκες", κ φυσικά κ εκει το ίδιο είδες.....
Δεν ξέρω αν λόγο σκοπευτηριου έχεις σκεφτεί να την κυνηγήσεις κ με 28γρ..
Αν όχι κάνε το κ θα δεις το ίδιο...
γεια σου γιαννη να δω ποτε θα κατεβω κατω ,να τα πουμε απο κοντα να παω και μια βολτα απο το χωριο της μανας μουΈνα πολύ ωραιο μοναχικό κυνήγι ντοπιάρας φάσσας ,αρχές Σεμπτεβριου της περυσινής σεζόν.φυσίγγια Ρουμελιωτης Α1 33 Ν6..θέριζαν..όπλο Benelli Centro 76cm.View attachment 48025View attachment 48026
Μόνο που η κάνη δεν είναι από Centro αλά από αλο μοντέλο
Καλημέρα σε όλους! Την κάνη την είχα αγοράσει ξεχωριστά από τον Κούρκουλο,και από ότι μου είχε πει ήταν από benelli executive..Δεν το νομίζω!! Γιάννη;
Γεια σου Βαγγέλη !γεια σου γιαννη να δω ποτε θα κατεβω κατω ,να τα πουμε απο κοντα να παω και μια βολτα απο το χωριο της μανας μου
Πρόγκα τες να έρθουν προς τα δω ...Χτες, σε κεντρικό μέρος στο Βερολίνο - το πάρκο της γειτονιάς μου είναι γεμάτο με φάσσες, δεκαοχτούρες και τριγώνια, δεν έβγαλα όμως φώτο:
View attachment 50167
Κι ας μη ξερουμε γρι Γαλλικα...φυγαμε.....
τι λες ρε φιλε...μον αμι....α τουτ λε μοντ α τουτ λε ζαμι ζε βουζεμ ζε ντουα παγτιιιιγ....Κι ας μη ξερουμε γρι Γαλλικα...
Ξερεις τα βασικαΚι ας μη ξερουμε γρι Γαλλικα...
Βου λε βου κουσέ αβεκ μουα (σε σουάρ) ... αυτό φτάνει αχαχατι λες ρε φιλε...μον αμι....α τουτ λε μοντ α τουτ λε ζαμι ζε βουζεμ ζε ντουα παγτιιιιγ....
Το μιλάει βλάχικο το γαλλικό ο Χρύσανθος αχαχαχΚουσε ρε χρυσανθεεεε... Αχαχα