Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μιλάει βλάχικο το γαλλικό ο Χρύσανθος αχαχαχ
Βλέπω τα πάτε καλά στα Γαλλικά καβλ@κια ...
Πρωτη και μοναδικη φορα ατην Αθηνα στο μαντειο των Δελφων με το σχολειο στην δευτερα λυκειου

(Εχω ερθει αλλες 3 φορες για δουλεια αλλα ηταν απο αεροδρομιο για δουλεια σχολασμα και ξημερωμα παλι πισω)

Οποταν οπως ειμαστε μαζεμενοι οι μαθητες πλακωνει ενα λεοφωρειο γεματο γαλλιδουλες

Μαζι μας ο Βασος ο καιηγητης των γαλλικων
(Ο οποιος επειδη δεν καθοταν κανενας στην ταξη για μαθημα η γραπτο μας εβαλε κοσμια.sarcastic.
Στο τελος την γλυτωσαμε γιατι ειμασταν πολλοι.sarcastic.)

Καταλαβαινεις λοιπον οτι γαλλικα δεν ξεραμε να σταυρωσουμε λεξη

Μαζι μας και ενας αλλο Βασος μαθητης αστερι
Καλο κοπελι αλλα βασανιζοταν στα γραμματα
Αυτος δεν ηξερε ουτε καρφια να βαλει να σταυρωσει την λεξη στα γαλλικα

Κατεβαινουν οι γαλλιδες και ριχνει την σποντα του ο καθηγητης Βασος
Ειδατε ρε μλκς
Γεματος ο τοπος γαλλιδες και δεν ξερετε να τους πειτε τιποτα!!!
Αστο πανω μου λεει ο Βασος ο μαθητης

Οποταν οπως στεκοταν μια παει απο πισω της την γυρναει απο τους ωμους και της ριχνει το επικο!!!

Μωγοοοοοο μουυυυ
Αι λαβ γιου εχτρα λαρτζ!!!!

Το πως δεν εγινε σεισμος απο τα γελια μας δεν λεγεται.sarcastic..sarcastic.

Ο καθηγητης Βασος ηθελε να ανοιξει η γη να τον καταπιει.sarcastic.

Μια φορά πήγαμε Παρίσι με την δουλειά.
Ήταν και μερικοί συνάδελφοι με τις γυναίκες τους (εγώ ελεύθερος τότε και κανα δυό άλλοι).
Τι θα κάνουμε το βράδυ ?
Εγώ λέω θα πάω Μουλέν ... όποιος θέλει ακολουθεί ...
Οι παρθενόπες και οι παρθενόποι ξίνισαν λίγο τα μούτρα τους αλλά τελικά ήρθαν ΟΛΟΙ ...
Μια χαρά πέρασαν, ... τα μάτια γαρίδα οι του κατηχητικού !!! αχαχαχα

Σε χω αξιο να βαλεις τις χορευτριες να σχηματησουν τους χ/ψ αξονες της γραφικης παραστασης με τα ποδια .sarcastic.
Δεν χρειάζεται ... περιλαμβάνεται στο μενού.

Ρε διάβασε κανένας το κείμενο ?

“Μόνο οι κυνηγοί από την κοινότητα μπορούν να πυροβολούν, η ιδέα δεν είναι να σκοτώσουν τα πουλιά, αλλά να τα τρομάξουν”, λέει η ομοσπονδία.
Το πρώτο είναι το πρόβλημα, για το δεύτερο θα βάλουμε όλοι Lambro ...

Ξεφορτώστε τώρα μπαγκάζια ...
Μουλέν θέλατε ;;; ... τραβάτε για καμιά γκαζόζα τώρα χαχαχα

Ρε διάβασε κανένας το κείμενο ?

“Μόνο οι κυνηγοί από την κοινότητα μπορούν να πυροβολούν, η ιδέα δεν είναι να σκοτώσουν τα πουλιά, αλλά να τα τρομάξουν”, λέει η ομοσπονδία.
Το πρώτο είναι το πρόβλημα, για το δεύτερο θα βάλουμε όλοι Lambro ...

Ξεφορτώστε τώρα μπαγκάζια ...
Μουλέν θέλατε ;;; ... τραβάτε για καμιά γκαζόζα τώρα χαχαχα
Δεκτοί μόνο κάτοχοι Benelli δηλαδή ;.think.

Ούτε εσύ μπορείς να σκοτώσεις με Benelli ?
Κοίτα να δεις σύμπτωση ... ούτε εγώ ...
Ωχχχ.. Αλήθεια... Κ εγω... Είμαστε δυο, ειμαστε τρεις, να μαστε λες χιλιοι δεκατρείς;;;.. Γρήγορα να φτιάξουμε τον μαγικο αυλο κ κωνο παιδες

Ούτε εσύ μπορείς να σκοτώσεις με Benelli ?
Κοίτα να δεις σύμπτωση ... ούτε εγώ ...
Ωχχχ.. Αλήθεια... Κ εγω... Είμαστε δυο, ειμαστε τρεις, να μαστε λες χιλιοι δεκατρείς;;;.. Γρήγορα να φτιάξουμε τον μαγικο αυλο κ κωνο παιδες

Έχουμε και οι τρεις τις ίδιες κιόλας.
Πως την πατήσαμε έτσι; .yel.
Πέρα από τη πλάκα μακάρι να είχα τη δυνατότητα να έχω από όλες τις μάρκες, ευτυχώς δεν έχω κόλλημα με καμία εταιρία.

Έχουμε και οι τρεις τις ίδιες κιόλας.
Πως την πατήσαμε έτσι; .yel.
Πέρα από τη πλάκα μακάρι να είχα τη δυνατότητα να έχω από όλες τις μάρκες, ευτυχώς δεν έχω κόλλημα με καμία εταιρία.
Αυτά τα μπλέ κάπου τα έχω ξαναδεί .think.

Δεν σας σωνει τιποτα...ουτε μαγικος αυλος ουτε κωνος....μονο ο κωλος θα σας σωσει αμα πετυχετε καμια στο ματι... .yelling.

Αυτά τα μπλέ κάπου τα έχω ξαναδεί .think.
Πρέπει να είχα ξαναβάλει τις συγκεκριμένες από άλλη οπτική τον Αύγουστο Άλεξ .yelling. ..
Ελπίζω σε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή φέτος, τουλάχιστον να μπορέσουμε να είμαστε τις μέρες που πρέπει εκεί που πρέπει.

Status
Not open for further replies.
Back