Ένα... ολόχρυσο ορθόκαννο AYA!!! Mε ολόκληρες φωτιές παρακαλώ!! Χρυσές κι αυτές...!!!
www.youtube.com/watch?v=gysKZyTpoHw
Last edited:
Αρχίζει να μου την σπάει ο Blackthorn.Ένα... ολόχρυσο ορθόκαννο AYA!!! Mε ολόκληρες φωτιές παρακαλώ!! Χρυσές κι αυτές...!!!
Για Τεξανους πετρελαιαδες.Ένα... ολόχρυσο ορθόκαννο AYA!!! Mε ολόκληρες φωτιές παρακαλώ!! Χρυσές κι αυτές...!!!
Το θρυλικό ορθόκαννο δίκαννο της REMINGTON με το "συρταρωτό καπάκι" στο κλείδωμα (τo μιμήθηκαν μεταγενέστερα η Valvet, η Μarocchi και η Krieghoff).
Ε μια που είσαι τόσο αφηρημένος Νικόλαε, ας διορθώσουμε και το Valmet...Παρακαλώ πολύ, συγχωρέστε μου το "παιδαριώδες" λάθος (λόγω βιασύνης κι αφηρημάδας) στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μου...
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές, πως το εν λόγω αλληλεπίθετο είναι της Remington, κι όχι της Βrowning! Εκ παραδρομής κι αφηρημάδας όμως, έγραψα λάθος...
Ορίστε λοιπόν και η ορθή διατύπωση...
Και για να ακριβολογούμε, η Krieghof δεν το μιμήθηκε αλλά αγόρασε από την Ρέμινγκτον την πατέντα και τα σχέδια του όπλου και αναγκάζοντας την Ρέμι να μην το ξανά παράξει. Το τότε μοντέλο Ρεμι 32. Έτσι η Κ έβγαλε το πρώτο της μοντέλο το λεγόμενο Κ32 μετά εξέλιξε τον μηχανισμό της σκανδάλης και έβγαλε το γνωστό μοντέλο Κ80.Ορθή επανάληψις:
Το θρυλικό ορθόκαννο δίκαννο της Remington με το "συρταρωτό καπάκι" στο κλείδωμα (τo μιμήθηκαν μεταγενέστερα η Valmet, η Μarocchi και η Krieghoff).
Ήταν (δεν παράγεται πια) τo Remington 3200!! www.youtube.com/watch?v=nA-y9QZ544Q
Κάτσε να τον δεις στο επόμενο "κυνήγι".www.youtube.com/watch?v=ub8TZkhVSMI
Άντε πάλι ο ψηλέας με το καινούργιο του Longthorne...
Πάντως όμορφα δίκαννα είναι αυτά τα Longthorne! Και μού φαίνεται πως έχουν ιδιαιτέρως χαμηλό/λεπτό προφίλ βάσης...! Το "φετίχ" μου στα σουπερποζέ!