Του Κώστα είναι; Να βάλεις όλη την τέχνη σου Μάστορα. Ξέρεις εσύ.
Του Κώστα είναι; Να βάλεις όλη την τέχνη σου Μάστορα. Ξέρεις εσύ.
Δεν είναι του Κώστα...Του Κώστα είναι; Να βάλεις όλη την τέχνη σου Μάστορα. Ξέρεις εσύ.
Αν δεν είναι του Κώστα..βάρα ορθοπεταλιά να το τελειώσεις...Δεν είναι του Κώστα...
Το πήρε ο Κώστας αφού!Αν δεν είναι του Κώστα..βάρα ορθοπεταλιά να το τελειώσεις...
Αυτό είναι φρεσκαρισμα εργοστασιακής ψαθας που γίνεται μαζί με φινίρισμα.
ΜαστοραραααααΑυτό είναι φρεσκαρισμα εργοστασιακής ψαθας που γίνεται μαζί με φινίρισμα.
Αυτό είναι φρεσκαρισμα εργοστασιακής ψαθας που γίνεται μαζί με φινίρισμα.
Η γωνία (90')είναι για τις πολύ μικρές γραμμές στις μύτες εκεί που δεν μπορεί να δουλέψει ο ψαθοκοφτης.Το σκαρπέλο για το περίγραμμα να φανταστώ,και τους ψαθολογους με τη σειρά χρήσης από αριστερά προς τα δεξιά?
60⁰???
Αυτοκίνητο το πάτησε; Τα μεταλλικά μέρη πως είναι;
Εγώ θα του έβαζα εποξική δύο στοιχείων.
Τοτε πιεσε το να δεις αν κλεινει, πατανε σωστα τα κομματια, δες πως θα το κρατας πιεσμενο και βαλε κολλα ατλακολ κρυσταλιζε, ειναι ασπρη στην αρχη και οταν στεγνωσει γινεται διαφανη, βαλε αρκετη και οση περισσεψει τη σκουπιζεις πριν στεγνωσει.Δεν είναι δικό μου του ξα είναι τσοπανης θα το παλέψω με κόλλα.
Δύο τάκους από παλέτα τυλιγμένους με ρετάλι πανί/ύφασμα (ότι έχεις) και σφύξιμο με σφυκτήρες.Τοτε πιεσε το να δεις αν κλεινει, πατανε σωστα τα κομματια, δες πως θα το κρατας πιεσμενο και βαλε κολλα ατλακολ κρυσταλιζε, ειναι ασπρη στην αρχη και οταν στεγνωσει γινεται διαφανη, βαλε αρκετη και οση περισσεψει τη σκουπιζεις πριν στεγνωσει.
Ποσο εχουν ενα σετ πλαστικα , να γινει πολεμικο οπλο?Δεν είναι δικό μου του ξα είναι τσοπανης θα το παλέψω με κόλλα.
Ο αλλος με έβαλε μέσα... έλα παρτο.. πήγα πείρα διαβρωτικό.. και του λέω να το στείλω σε άνθρωπο να στο φτιάξει.. και λεει.. βάλε καμιά κόλλα σάμπως παω για κυνήγι για το μαντρί το έχωΠοσο εχουν ενα σετ πλαστικα , να γινει πολεμικο οπλο?
Ιδανική περίπτωση να πειραματιστείς...Ο αλλος με έβαλε μέσα... έλα παρτο.. πήγα πείρα διαβρωτικό.. και του λέω να το στείλω σε άνθρωπο να στο φτιάξει.. και λεει.. βάλε καμιά κόλλα σάμπως παω για κυνήγι για το μαντρί το έχω