Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Baffer βάζουν μόνο στα σεμι κ μαγκ τους....εγω θα μείνω στις μπαρουτες....κ με μείον κ με ζεστη το ίδιο!!!

Φιλε συμφωνω απολητα.......
Οι μπαρουτες τους ειναι οτι ποιο σταθερο κυκλοφορει....και οχι μονο......
Για εμσς τους ιδιογομωτες που μπορουμε να της κανουμε οτι θελουμε ειναι ο παραδεισος μας......
Κρημα ομως που δεν εχουμε προσβαση σε αυτα τα υλικα........
Θα ετρωγε μεγαλη πικρα η ευρωπη.....

https://postimg.org/image/d16lh5m2j/ https://postimg.org/image/e3grzpzqz/ Στην πρώτη φωτο το διαφορετικό ύψος πάφυλα,στη δεύτερη διαφορετικά καψούλια (οχι απο ίδιο κουτί αυτά).Ενδιάμεσα ατέλεια σε αστεροειδή κλείσιμο της παλιάς φουρνιάς duplex,δεκαετίας '80.+ άλλες ατέλειες πχ οτι αν προσέξεις τα μεταλλα τους πολλές φορές έχουν σαν ελαφρυά οξείδωση just out of the box.Και ξαναλέω απο απόδοση πολύ καλά,αλλά με τις τιμές που έχουν θα πρεπε να φτιάχνουν και καφέ!! Πάντως αν δεν κάνω λάθος βγαίνουν γύρω στους 5 διαφορετικούς τυπους express, άλλες ταχύτητες 1330,1400,1450 fps..οπότε όσοι τα παίρνουν ας έχουν το νού τους μη τα μπερδεύουν..

Εγώ θά ζητούσα εξηγήσεις μέσω Mail στην Remington Αμερικής με τις παραπάνω φωτογραφίες, μετά θα έπραττα τα δέοντα.
Το σκούρο πράσινο με το κακό κλείσιμο πιο φυσίγγι είναι ;
Η Remington να επιτρέψει τέτοια φυσίγγια στο εμπόριο ; Έχω μεγάλες αμφιβολίες και θα το ξεκαθάρισα αμέσως μαζί τους.

Όλα τα φυσίγγια που έχει η φυσιγγιοθήκη μου όταν πάω για λαγό. Πάντα έχω και χοντρά για γουρούνι. Μερικά φυσίγγια είναι και 30+ χρονών.

https://s13.postimg.org/88in3ubnb/DSCN7946.jpg
Από αριστερά Remington 00Buck Magnum, Super Champion No2, Remington Express No 6, Remington BBx4, Μπλε Lambro 3/0, Condor No6, SuperExtra Μαπακης Νο5, Percorso No6, Lambro Palla, MB Winter 3, Lambro Direct 34 No3, Remington NitroMagnum BB, Federal SMagnum No4, Imperial Usa No4, Rottweil SMagnum No4, Biturbo Lambro No3 και Remington 27βολο(?). Η κασετίνα B&P Mythos 36 No5 φρέσκο απόκτημα.
xaxa ούτε 1 διπλό !
πως λέμε... μια ποικιλία απ'όλα :)

Εγώ θά ζητούσα εξηγήσεις μέσω Mail στην Remington Αμερικής με τις παραπάνω φωτογραφίες, μετά θα έπραττα τα δέοντα.
Η Remington να επιτρέψει τέτοια φυσίγγια στο εμπόριο ; Έχω μεγάλες αμφιβολίες και θα το ξεκαθάρισα αμέσως μαζί τους.
Το σκούρο είναι το remington sp 4x6 duplex,ο προγονος του σημερινού remington duplex.Έβγαινε επίσης σε 2x4 και 2x6.

Τυχαίνει Νικόλα ,έχω συνήθειο να ανοίγω τα κουτιά των φυσιγγιων πριν αγοράσω (κάποτε ενα φιλαράκι αγόρασε σφαίρες ραβδωτου και μάλιστα πανάκριβες, αργότερα όταν πήγε σπίτι βρήκε μέσα άλλης εταιρείας παμφθηνες ευτυχώς στο ίδιο διαμετρημα .sarcastic., προφανώς κάποιος έξυπνος τις έκανε τράμπα για να πληρώσει λιγότερο) από τότε όχι μόνο γι'αυτόν το λόγο αλλα και για το κλείσιμο πάντα τσεκαρισμα έχω δει σε premium φυσίγγια τις remington βαθουλωμενα κλεισίματα και μάλιστα σε φυσίγγια με buffer , άνοιγμα στο αστέρι,ειδικά τα super x νομίζεις ότι τα έχει κλείσει κάποιος πρόχειρα με καμία mec.

Remington Express Long Range, 1-1/4oz., #4 (Code #SP12-4).
Πραγματική ταχύτητα στο 1.5μ.: 1237f/s
Πιέσεις: 10270psi
Όπως βλέπετε, ούτε οι Αμερικάνοι μπορούν να κάνουν...θαύματα.

Με λιγα λογια 700 bar και 400 m/s........

Τα εργοστασια φιλε οχι .......αλλα εμεις οι ιδιογομωτες ομως.......κανουμε και παρακανουμε........my man..my man.

Δλδ βρε παιδιά ή π.χ. B&P ...δεν το γνωρίζουν το buffer ή τα σκληρά σκάγια...ή τους είναι δυσκολο να τα βρουν / φτιαξουν;;
Άρα γιατί στις καλές τους σειρές δεν τα φτιαχνουν έτσι;;;
Ξερεις πολλα ευρωπαικα εργοστασια να διαθετουν μηχανη για μπαφερ...????

Ουτε μια τριχα ...ξερεις απο που... δεν ειναι.....να παρουν η να φτιαξουν μια μηχανη μπαφερ.........
Αλλα γιατι δεν το κανουν αραγε.....μηπως γιατι μετα θα σου πουλανε το mythos 30 και 40 γιουρο.....???(και στην ουσια θα αξηζει 5......)
Οπως και τα αμερκανηκα δηλαδη.....

και γιατι η nobel sport εβγαλε βολια με μπαφερ μου λες?αφου εισαι τοσο σιγουρος τι εχουν τα ευρωπαικα εργοστασια?δοκιμασε σε θηραματα τι διαφορα εχουν τα ακριβα αμερικανικα απο τα ευρωπαικα μ θ καταλαβεις στην θεωρια ολα καλα ειναι

Η νομπελ το εβαλε μονο σε βολια οχι σε σκαγια...... μολλης το βαλει σε σκαγια ελα να μηλησουμε ποσο θα τα πληρωνουμε....μεχρι και ελληνες βιοτεχνες το χρησημοποιουν στα βολια τους.....
Στα σκαγια ομως η αμερικη μονοπολη........και εκη θελω να σταθω ομως ως ιδιογομωτης......στα σκαγια.....και αυτο γιατι πολλη απλα πρην ξεκηνησω την ιδιογομωση ειχα ρηξει αρκετα αμερκανηκα οπως και ευρωπαικα.να φανταστης το στοκαρισμα μου απο fed win και rem ηταν πανω απο 15-20 κουτια.......απο ευρωπαικα ας μην πω......οποτε θεωρω πως ξερω αρκετα καλα τη κανουν ολα αυτα......

Η νομπελ το εβαλε μονο σε βολια οχι σε σκαγια...... μολλης το βαλει σε σκαγια ελα να μηλησουμε ποσο θα τα πληρωνουμε....μεχρι και ελληνες βιοτεχνες το χρησημοποιουν στα βολια τους.....
Στα σκαγια ομως η αμερικη μονοπολη........και εκη θελω να σταθω ομως ως ιδιογομωτης......στα σκαγια.....και αυτο γιατι πολλη απλα πρην ξεκηνησω την ιδιογομωση ειχα ρηξει αρκετα αμερκανηκα οπως και ευρωπαικα.να φανταστης το στοκαρισμα μου απο fed win και rem ηταν πανω απο 15-20 κουτια.......απο ευρωπαικα ας μην πω......οποτε θεωρω πως ξερω αρκετα καλα τη κανουν ολα αυτα......

Δλδ μας λές ότι μια εταιρεία που φτιάχνει πυρίτιδες ,κάλυκες ,βύσματα ,σκάγια δέν μπορεί να φτιάξει ένα αξιοπρεπές φυσίγγι ρε φίλε ;.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Οχι....δεν αμφηβαλω στα λέγομενα σου........απλα πηστευω οτι μπορει αν θελει να σου φτιαξει κατι πολλη καλητερο......

Απλα αναρωτιεμε και εγω αφου καποιες εταιριες εχουν καποια πολλη σπεσιαλ και ακρηβα φυσιγγια στην παραγωγη τους γιατι δεν φτιανουν αραγε και ενα φυσιγγη με μπαφερ.....και ας το εχουν και 30 και 40 € το κουτι.....???

Και μηλαω για σκαγια....οχι για δραμια.....

Δηλαδη οι αμερικανοι ειναι ποιο εξηπνοι....!!!

Ισως...επειδη ειναι πολυ του κεντρου η χρηση baffer....βλεπε κυνηγι γαλοπουλας...σταθερος στοχος...εμεις θελουμε...θα πρεπει να θελουμε εναν θανατερο 76 κυκλο στη τουφεκια μας κ οχι 45 εκατοστων που ανοιγε το ρεμι στα 37...βεβαια στα 50 ανοιγει περισσοτερο αλλα η κατανομη πασχει...αλλου πολλα αλλου τπτ...λεω ισως

Back