Nobel sport classicaΠαιδιά μια ερώτηση φυσίγγια για την έναρξη του λαγού που έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ?
B&P F2 Classic πολύ μαλακό.Παιδιά μια ερώτηση φυσίγγια για την έναρξη του λαγού που έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ?
Κλωτσάνε στην ζέστηNobel sport classica
Πας καβάλα τα σκυλιά...;;;Παιδιά μια ερώτηση φυσίγγια για την έναρξη του λαγού που έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ?
Lambro καφέ n5 και nsi speed n5Παιδιά μια ερώτηση φυσίγγια για την έναρξη του λαγού που έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ?
Νικολή τι λες για το πλάγιο δεξιά fantom μάλλινοταπο 34γρ ν5 και αριστερά rottweil waidmannsheil 36gr v4;B&P F2 Classic πολύ μαλακό.
Κλωτσάνε στην ζέστη
Νικολή τι λες για το πλάγιο δεξιά fantom μάλλινοταπο 34γρ ν5 και αριστερά rottweil waidmannsheil 36gr v4;
Μάλλον αύριο θα κάνω παρέα στον πατέρα μου για λαγό!
Για το μπαικαλακι (4*-2*) Γιώργο, μη στραβωσει τίποτα και μου φταίνε τα φυσίγγια......Ωραίος συνδυασμός Αρίστο!
Και τα δύο φυσίγγια είναι φωτιά!
Να πάςΝικολή τι λες για το πλάγιο δεξιά fantom μάλλινοταπο 34γρ ν5 και αριστερά rottweil waidmannsheil 36gr v4;
Το καφε ειναι πολυ δυνατο δεν κανει για εναρξηLambro καφέ n5 και nsi speed n5
Federal classic 34 το πιο μαλακο που μπορειs να βρειs και πολυ σφιχτο τελειοΠαιδιά μια ερώτηση φυσίγγια για την έναρξη του λαγού που έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ?
Αν είσαι καρτέρι μια χαρά είναι!Νικολή τι λες για το πλάγιο δεξιά fantom μάλλινοταπο 34γρ ν5 και αριστερά rottweil waidmannsheil 36gr v4;
Το έριχνα πέρυσι δεν μου φάνηκε τόσο διαφορετικό από το F2 classic σε συγκέντρωση, ήθελα και μεγαλύτερη προσθιοσκόπευση εκτός από την τριπλάσια τιμή του.Federal classic 34 το πιο μαλακο που μπορειs να βρειs και πολυ σφιχτο τελειο
Καρτέρι φίλε ή βάρδια όπως το λέμε εδώ!Αν είσαι καρτέρι μια χαρά είναι!
Θα σε περιμένω για στιφάδο...... κανόνισε.....Παίξε μπαλίτσα Αρίστο !
To f2 εμένα μου φαινετε πολύ δυνατό δε μου αρέσει το federal το προτεινο για τιs πολύ ζεστεs μερεs και ωρεs εντάξει η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη αλλά δεν έχω βρει και ποιο μαλακό φυσιγγι όσο για την premium σειρά δε θέλω ούτε να τα βλέπω είναι για αλλά κλίματα δε μου αρέσουν καθόλου. ΥΓ αυτό που ανέφερα είναι οντωs λίγο αργόΤο έριχνα πέρυσι δεν μου φάνηκε τόσο διαφορετικό από το F2 classic σε συγκέντρωση, ήθελα και μεγαλύτερη προσθιοσκόπευση εκτός από την τριπλάσια τιμή του.
Ναι στην Federal αλλά στα premium.
Νικολα για το 34 λεω δεν παιζω ποτε νικελ σκαγιαΜήπως εννοείς πολύ (είναι) δυνατό το f2 long range με τα νικελ σκάγια την 10αδα; Γιατί το F2 classic 34g είναι περίπου στα 550bar.