Σ'ωραίος!!Remington Express 35.5gr No 4
πάντα και παντού με οποιονδήποτε καιρό ...
και ούτε δοκιμάζω άλλο για τον απλούστατο λόγο ότι όποιον έπρεπε να πάρω τον πήρα ...
Αυτά τα ολίγα από εμένα
Σ'ωραίος!!Remington Express 35.5gr No 4
πάντα και παντού με οποιονδήποτε καιρό ...
και ούτε δοκιμάζω άλλο για τον απλούστατο λόγο ότι όποιον έπρεπε να πάρω τον πήρα ...
Αυτά τα ολίγα από εμένα
Αυτά τα condor για στρακαστρούκες καλά πρέπει να είναι ... από θόρυβο είναι πρώτα !!!Έχει επίσης κάτι condor.
Δεν τα εχω ριξει ποτε....ειναι τοσο δυνατα?Αυτά τα condor για στρακαστρούκες καλά πρέπει να είναι ... από θόρυβο είναι πρώτα !!!
Σοβαρά τώρα, ... πολλοί είναι κολλημένοι μαζί τους ... εγώ ποτέ δεν τα χώνεψα ...
ίσως να έχουν στρώσει τώρα ... έριξα μερικά πριν 25 χρόνια σε κάτι παπιά ... μιλάμε για μεγάλο μπαμ !!!
Μου είχαν κάνει εντύπωση τότε ... αν κάποιος τα ρίχνει τώρα ας μας πει την γνώμη τουΔεν τα εχω ριξει ποτε....ειναι τοσο δυνατα?
Τα έριξα φέτος σε περδικα και σε φάσσα φολαααααΜου είχαν κάνει εντύπωση τότε ... αν κάποιος τα ρίχνει τώρα ας μας πει την γνώμη του
Με τι καιρο?Τα έριξα φέτος σε περδικα και σε φάσσα φολααααα
Συνεχίζουν να κάνουν μεγάλο μπαμ ?Τα έριξα φέτος σε περδικα και σε φάσσα φολααααα
Εννοειτε και κλωτσάειΣυνεχίζουν να κάνουν μεγάλο μπαμ ?
Πριν 3 χρόνια τελευταία φορά, έριξα ένα κουτάκι Νο6 σε παπιά κ πέφταν σαν στουπιά.....γιατί όμως...;;;Συνεχίζουν να κάνουν μεγάλο μπαμ ?
Μαλλον ηταν ξερο κρυο γι αυτο σου δουλεψαν..αν θυμαμαι ειναι γεμισμενα με psb..στην υγρασια οντως θα εχουν θεμαΠριν 3 χρόνια τελευταία φορά, έριξα ένα κουτάκι Νο6 σε παπιά κ πέφταν σαν στουπιά.....γιατί όμως...;;;
Με ήπια παγωνιά όχι κάτω από 10°C...
Με psb2 είναι!!!Μαλλον ηταν ξερο κρυο γι αυτο σου δουλεψαν..αν θυμαμαι ειναι γεμισμενα με psb..στην υγρασια οντως θα εχουν θεμα
Ξερω δεν τις συμπαθεις τις ισπανιδες..ιδιογομωτικα ανετα δουλευουν και υγρασια απλα θελει αλλα κολπαΜε psb2 είναι!!!
Στην υγρασία την πολύ...ίσως...αλλά κ ο βάλτος πάντα έχει υγρασία.........τέλος πάντων.
Αναγκαστικά τα είχα πάρει γιατί δν είχε τα Percorso σε Νο6 επιδεί του είχαν τελειώσει.
Δν συμπαθώ την σειρά της csb έχω πει....η σειρά της psb μου έκαναν τα κέφια στα εμπορικά πριν ακόμα μάθω να ξεχωρίζω τις πυρίτιδες.Ξερω δεν τις συμπαθεις τις ισπανιδες..ιδιογομωτικα ανετα δουλευουν και υγρασια απλα θελει αλλα κολπα
Τι θερμοκρασία έχετε τον Οκτωβρίο ;Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό φυσίγγι για το κυνήγι του λαγού, να το δοκιμάσω σε στόχους αρχικά και τον Οκτώβριο σε κυνήγι. Αν και φανατικός γουρουνοκυνηγος θα κάνω μερικά λαγοκυνηγια φέτος και θα ήθελα τις γνώμες σας.. Θέλω για βολές από 30 μέχρι 50 μέτρα.. Το όπλο μου είναι benelli με κανη 71, αυλό 18,3 και τσοκ τζεμινι 2ρη..
To myhtos το 37αρη το ριχνει ενας φιλος εδω στο νησι σταθερα και το λατρευει σαν φυσιγγι στο λαγοΤι θερμοκρασία έχετε τον Οκτωβρίο ;
Θα σου πρότεινα μαλακά φυσίγγια στα 50μ Remington express no4, b&p mb long range no4, b&p mythos MG2 37g no4 μάλλινη τάπα, Rottweil HV no4
Το lepre με συγκεντρωτηρα αποσπώμενο δοκίμασε το στο όπλο σου με 4-5* όχι με 2*
Έχω να σου προτείνω δύο φυσίγγια το ένα είναι το over max (πολύ καλά τα χρησιμοποιούσα και σε πέρδικες, πότε δεν είχα τραυματισμένο θήραμα )και το αλλο είναι το winsthster super speed 40g αλλά είναι πιο ακριβοΓειά σας παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό φυσίγγι για το κυνήγι του λαγού, να το δοκιμάσω σε στόχους αρχικά και τον Οκτώβριο σε κυνήγι. Αν και φανατικός γουρουνοκυνηγος θα κάνω μερικά λαγοκυνηγια φέτος και θα ήθελα τις γνώμες σας.. Θέλω για βολές από 30 μέχρι 50 μέτρα.. Το όπλο μου είναι benelli με κανη 71, αυλό 18,3 και τσοκ τζεμινι 2ρη..
Δημήτριος Υψηλός semi magnum μόνο αυτό στον λαγό ( και στα παπιά με ιδιαίτερες συνθήκες αλλά λόγο κόστους δεν συμφέρει)Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό φυσίγγι για το κυνήγι του λαγού, να το δοκιμάσω σε στόχους αρχικά και τον Οκτώβριο σε κυνήγι. Αν και φανατικός γουρουνοκυνηγος θα κάνω μερικά λαγοκυνηγια φέτος και θα ήθελα τις γνώμες σας.. Θέλω για βολές από 30 μέχρι 50 μέτρα.. Το όπλο μου είναι benelli με κανη 71, αυλό 18,3 και τσοκ τζεμινι 2ρη..
Οι θερμοκρασίες είναι σχετικά μαλακες. Δοκίμασα το lepre και ένα γουιντζεστερ 36 γραμμάρια souper speed και είχαν πολύ φτωχή κατανομή και τα δύο.. Καποιος μου προτεινε λόγω στενού αυλου και στενού τσοκ να ρίχνω πάντα μάλλινη τάπα (μεγάλος σε ηλικία).. Έψαξα και βρήκα μερικά όπως το mb tricolor, nsi super felt, nsi master hp.. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα και αν βγαίνουν φυσικά σε χοντρά σκάγια τα εν λόγω.Τι θερμοκρασία έχετε τον Οκτωβρίο ;
Θα σου πρότεινα μαλακά φυσίγγια στα 50μ Remington express no4, b&p mb long range no4, b&p mythos MG2 37g no4 μάλλινη τάπα, Rottweil HV no4
Το lepre με συγκεντρωτηρα αποσπώμενο δοκίμασε το στο όπλο σου με 4-5* όχι με 2*