Δωσε ''βαση'' τι γραφω στο σεταπ....για να καταλαβεις το ρετουσαρισμα Λαμπη μου!!!!
αυτο ειναι σε 67 αρη καλυκα οποτε αυτο που θελω εγω μπορει να με παιρνει και σε αστεριΜητσαρα μου....Μια εικονα ....χιλιες λεξεις....Για να μην λεω ''λογια'' φιλε!!!
View attachment 31579View attachment 31580View attachment 31581
αυτο ειναι σε 67 αρη καλυκα οποτε αυτο που θελω εγω μπορει να με παιρνει και σε αστερι
αααακομα καλυτερα Νικο εγω θελω χωρο να κλεισω αστερι δραμια 12/0 σε 8 βολο και αμα βγαλω 430 μ/δ ειμαι αρχοντας !!!ΠΟΥ το ειδες το 67αρη βρε Μητσαρα ???
Το σεταπ ειναι σε καλυκα 65,4 - 60 με τζαμακι.
Απλά φοβερό για τα 50μΚαι ενα με ΤΕΚΝΑ στα 50 μετρα με GT18 και Ν4+Ν1 σκαγια σε στρωσεις και οχι αναμεικτα.
Τα 42 γραμμαρια τα θεωρω ''οριακα'' για 50 μετρα...
Στα 50 μετρα προτιμω τα 48 -50 γραμμαρια σκαγια....ωστε να μην εχει καμια τυχη ο καρλαφτης!!!!
View attachment 31582View attachment 31583
αααακομα καλυτερα Νικο εγω θελω χωρο να κλεισω αστερι δραμια 12/0 σε 8 βολο και αμα βγαλω 430 μ/δ ειμαι αρχοντας !!!
Απλά φοβερό για τα 50μ
και εσυ δεν προσεξες καλα κατι γινεται σημερα !! για 12/0 δραμια μιλησα που ειναι 36,5 γρ το 8 βολο +1,5 αλευρι παμε στα 38 γρ ! και η 36 αρα βγαζει καλο 8 βολο 11/0 γυρω στα 460μ/δ μην την υποτημαςΜητσαρα σε 8βολο 11/0.....η ΜΒ32 ειναι καλυτερη απο την ΜΒ36.....
Η ΜΒ32 εχει το V1,5-430m/s....ανετα φιλε!!!!
Σε καλυκα 68,5....και σε ρελι....και οχι αστερι!!!
και εσυ δεν προσεξες καλα κατι γινεται σημερα !! για 12/0 δραμια μιλησα που ειναι 36,5 γρ το 8 βολο +1,5 αλευρι παμε στα 38 γρ ! και η 36 αρα βγαζει καλο 8 βολο 11/0 γυρω στα 460μ/δ μην την υποτημας
Με ποιον συγκεντρωτήρα Νίκο;Μητσαρα μου....Μια εικονα ....χιλιες λεξεις....Για να μην λεω ''λογια'' φιλε!!!
View attachment 31579View attachment 31580View attachment 31581
Με ποιον συγκεντρωτήρα Νίκο;
Ωραίος ο Drago φίλε στα χοντρά!Γιωργο μου...απο ''λαθος'' δεν το εργαψα....και οχι σκοπιμα φιλε!!!!
Ξεκαθαριζω την θεση μου....οκ???
ΝΤΡΑΓΚΟ 14 .
Ωραίος ο Drago φίλε στα χοντρά!
Βγάζει συγκέντρωση και δύναμη!
Με την τεκνα δεν τα βρηκα , την Α0 ξεχνα την δεν βγαζει ταχυτητες ,μας μενουν οι αλλες 3 ειναι λιγο βασανο τα 12/0 θελουν πιο προοδευτικες ακομα για ναμην εχεις μπαρΑυτα τα γραμμαρια σε βολια....θελουν αλλες μπαρουτες.....ποιο προοδευτικες....ΠΧ ΤΕΚΝΑ - ΑΟ - Μ92ς
MG2 - SSB+150....
Αυτη ειναι η γνωμη μου φιλε!!!
Με την τεκνα δεν τα βρηκα , την Α0 ξεχνα την δεν βγαζει ταχυτητες ,μας μενουν οι αλλες 3 ειναι λιγο βασανο τα 12/0 θελουν πιο προοδευτικες ακομα για ναμην εχεις μπαρ
Το 2χ38 σε αστερι δουλευει και σε χοντρα σκαγια για δυσκολες καιρικες συνθηκες ειναι καθαρα χειμωνιατικο, οποτε εκλεισα 2-3 με βολια για δοκιμη και βλεπουμεΝαι.....οποτε την ΜΒ36....ΞΕΧΑΣΕ την.....Δεν κανει για αυτα τα γραμμαρια....
Το 10βολο -11/0 -8,5 χιλ. διαμ. + 2 αλευρι = 39,400 γραμμαρια βγαζει με SSB+150 - V1,5-430m/s.....λιγο να το
''γαργαλισεις''.....εχεις τα 450μ/δ στην ''τσεπη'' σου....
Πολυ καλο Νικολα.Φιλοι λαγαδες.....την γνωμη σας....Τι λετε ειναι λιγο ''αργό'' για τον λαγο ???
Να του δωσω λιγα ''γκάζια'' ακομα ??? Ταχυτητα εννοω.
View attachment 32279View attachment 32280
Την γνωμη σας παλικαρια....Πρωτη φορα δουλευω ΤΕΚΝΑ στον λαγο.....Μην παω για μαλλι....και
βγω κουρεμενος!!!!
Και ποιος ακουει την καζουρα μετα.....
Αν και είμαι κατά σε τόσο βαριές γομωσεις,Φιλοι λαγαδες.....την γνωμη σας....Τι λετε ειναι λιγο ''αργό'' για τον λαγο ???
Να του δωσω λιγα ''γκάζια'' ακομα ??? Ταχυτητα εννοω.
View attachment 32279View attachment 32280
Την γνωμη σας παλικαρια....Πρωτη φορα δουλευω ΤΕΚΝΑ στον λαγο.....Μην παω για μαλλι....και
βγω κουρεμενος!!!!
Και ποιος ακουει την καζουρα μετα.....