Γουλιανός ;
Πολυ καλο φυσιγγι....αλλα 8.00€ εφτασαν...;;Δουλειά δεν είχε ο διάολος ... αγόραζε φυσίγγια!
Βρέθηκα σήμερα στο μαγαζί του κατασκευαστή (Τσιπούρας, Άμφισσα) και τσίμπησα δυο κουτάκια για δοκιμή (αφού δεν υπάρχουν πουλιά, μάλλον θα ακολουθήσω την περπατημένη σε χαρτόνια-τενεκέδες!). Τιμή 8€ έκαστο. Ελπίζω να είναι μαλακά τουλάχιστον.
View attachment 64414
Όχι Ζastava.Γουλιανός ;
Κουταλιανός....Γουλιανός ;
ούτε μια πελαγίσια...τσ..τσ..
Για βαλτη στον κύκλο των 76cm να δουμε διαμετρο...Για τσιπούρα μοιάζει βρε άσχετοι
Είναι σε προσφορά γι'αυτό...ούτε μια πελαγίσια...τσ..τσ..
Για πουλιά βρε με φυσίγγια "Τσιπούρα"???Μαλακό ειναι... Μου θύμιζε σε ταχυτητες ως πέρισυ τουλαχιστον το 30άρι του ρουμελιώτη, παροτι ειναι εντελως διαφορετικά φυσίγγια. Του Τσιπούρα γενικά είναι λιγο πιο τσιμπημένα σε τιμή απο τους οικονομικους βιοτεχνες.
Το είχα ρίξει πέρσι. Πολύ καλό μου φάνηκε με ήπιο καιρό, όπως τώρα. Απλά δεν το βρίσκω όποτε θέλω. Και τα 8€, αν δεν σταματήσουμε το κυνήγι, πρέπει πλέον να τα περιμένουμε. Δεν το αποδέχομαι, αλλά έτσι θα γίνει.Δουλειά δεν είχε ο διάολος ... αγόραζε φυσίγγια!
Βρέθηκα σήμερα στο μαγαζί του κατασκευαστή (Τσιπούρας, Άμφισσα) και τσίμπησα δυο κουτάκια για δοκιμή (αφού δεν υπάρχουν πουλιά, μάλλον θα ακολουθήσω την περπατημένη σε χαρτόνια-τενεκέδες!). Τιμή 8€ έκαστο. Ελπίζω να είναι μαλακά τουλάχιστον.
View attachment 64414
Ποταμίσια είναι η τσιπούρα;Είναι σε προσφορά γι'αυτό...
Βρύσης.Ποταμίσια είναι η τσιπούρα;
Από πομόνα δηλαδή;Βρύσης.
Μπαταρίας.Από πομόνα δηλαδή;
Δηλαδή από νιπτήρα;Μπαταρίας.
Εγώ έριξα ένα κουτάκι 8-9μιχ σ' ένα περπατητο από καιρό, με καλές καιρικές συνθήκες και ανοιχτό τσοκ (σκητ), καλές εντυπώσεις, πρέπει να είναι πράγματι πολύ γρήγορο, όπως διαφημίζεται κι απ' την ονομασία του, τυχαίο ή μη, όλα τα πουλιά που πήρα ήταν χτυπημένα κεφάλι λαιμό και όσες αστοχίες είχα ήταν πιστεύω γιατί έφευγαν μπροστά οι τουφεκιές. Μου έδωσε την εικόνα, όπως του παλιού 30αριου του Ρουμελιώτη. Με λιγότερη ανάκρουση όμως.αυτα τα veloce τα αναμεικτα τα δουλεψε κανενας?