28αρια έχει μόνο νο 8 δεν τα έχει σε 9. Έχει 28ρια νο 9,5 στα 7,5€ του τσιπούρα. Αρκετά αξιόλογα... Τα skeet του σταθερή αξία σε πολύ καλή τιμήκενταυρος, 28ρια 7.50 ευρω το κουτι και 6.80 τα 24ρια... πολυ καλες τιμες. σημερινη ενημερωση!
28αρια έχει μόνο νο 8 δεν τα έχει σε 9. Έχει 28ρια νο 9,5 στα 7,5€ του τσιπούρα. Αρκετά αξιόλογα... Τα skeet του σταθερή αξία σε πολύ καλή τιμήκενταυρος, 28ρια 7.50 ευρω το κουτι και 6.80 τα 24ρια... πολυ καλες τιμες. σημερινη ενημερωση!
ααααα ωραιαα.υπαρχουν κι αλλοι συναδελφοι εδω μεσα.Τι τραβάς κι εσύ φίλε μου στην αναζήτηση φυσιγγίων!! Εμείς όσοι βαράμε στο γάμο του Καραγκιόζη δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.
Αν υπάρχουν λέει!!!ααααα ωραιαα.υπαρχουν κι αλλοι συναδελφοι εδω μεσα.
χαχαχαΑν υπάρχουν λέει!!!
Γιατί δεν τα κράτησες για το γάμο σου!!!!!Βρηκα σε μια ακρη ξεχασμενα 11 saga sporting no 9.5 και τα πηρα αποψε να φυγουν. Τι φυσιγγαρες!!!!
Βρε Ηλια για τον γαμο και λοιπες ερταστικες εκδηλωσεις εχω τα εξης: 2 κουτια τορντο επετειακα , 1 κουτι τορντο πορτοκαλι , 1 κουτι τορντο κιτρινο , 1 βεντετα και 1 σουπερ τορντο.....Γιατί δεν τα κράτησες για το γάμο σου!!!!!
Κάνα b&p δεν έχεις?Βρε Ηλια για τον γαμο και λοιπες ερταστικες εκδηλωσεις εχω τα εξης: 2 κουτια τορντο επετειακα , 1 κουτι τορντο πορτοκαλι , 1 κουτι τορντο κιτρινο , 1 βεντετα και 1 σουπερ τορντο.....
Τα ξεφορτωθηκα ολα φιλε! Τα εδωσα σε ενα μπαρμπα στις Τσεργες. Καθεται στο παραθυρο του σταβλου και λιγοτερο απο 20 μετρα εχει κισσους. Οταν πεφτουν τα πουλια εκει καθεται στη σομπα διπλα και τους την μπουμπουναει απο το παραθυρο καθιστα! 7-8 κουτια ηταν. Του ειχα τονισει να μην ριχνει στην πισω καστανια αλλα μονο στην κοντινη....Κάνα b&p δεν έχεις?
Μπράβο ρε φιλαράκι καλά του είπες Του ανθρώπου, που να σηκώνεται ο μπάρμπας τώρα και να τα κοπανάει με την κλιτσα!Του ειχα τονισει να μην ριχνει στην πισω καστανια αλλα μονο στην κοντινη....
αν ειναι τα παλια στον πράσινο καλυκα ειναι εξαιρετικα με κρυο παγο κτλ . Τα ριχναμε κονιτσα στα κοτσυφια με -Βρηκα σε μια ακρη ξεχασμενα 11 saga sporting no 9.5 και τα πηρα αποψε να φυγουν. Τι φυσιγγαρες!!!!
Αυτα ηταν. Δεν μασανε πουθενα 1 χρονο εριχνα αποκλειστικα αυτα σε 9μιση και 8μιση. Μετα πηραν πολυ πανω σε € και δεν ξαναπηρα.αν ειναι τα παλια στον πράσινο καλυκα ειναι εξαιρετικα με κρυο παγο κτλ . Τα ριχναμε κονιτσα στα κοτσυφια με -
Ρίξτα κ σε 7 παρά τέταρτο και θαΔεν μασανε πουθενα 1 χρονο εριχνα αποκλειστικα αυτα σε 9μιση και 8μιση.
Έχω εγώ θέλεις να σου στείλω τα μεταφορικά δικά μου.. +15€ για το καλό που θα μου κανειςΚάνα b&p δεν έχεις?
Κι όμως, πριν λίγα χρόνια έβγαλε η NSI φυσίγγι σκοπευτικό σε 7 και τέταρτο !!! (7 1/4) !!! Το Fluo ήταν νομίζω? Δεν θυμάμαι καλά, από τα ακριβά ήταν πάντως...Ρίξτα κ σε 7 παρά τέταρτο και θα
με θυμηθείς....
Σωστός!Κι όμως, πριν λίγα χρόνια έβγαλε η NSI φυσίγγι σκοπευτικό σε 7 και τέταρτο !!! (7 1/4) !!! Το Fluo ήταν νομίζω? Δεν θυμάμαι καλά, από τα ακριβά ήταν πάντως...
.......Κολοκύθια.........Υ.Γ. Αλήθεια, αν αυτό δεν ήταν αποκλειστικά κόλπο marketing δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι ... ??? Τι νόημα έχει μια διαφορά 0,05 mm, είτε από το 7 είτε από το 7,5 ...
Δηλωνω παρων...Αν υπάρχουν λέει!!!
Και τα ειχα αφησει το 2019 4,90 τα 28αρια και 4,50 τα 24 αρια. Α ρε ακριβεια28αρια έχει μόνο νο 8 δεν τα έχει σε 9. Έχει 28ρια νο 9,5 στα 7,5€ του τσιπούρα. Αρκετά αξιόλογα... Τα skeet του σταθερή αξία σε πολύ καλή τιμήκαι