Όχι ρε και τα μπουζούκια!!!μπουζουκια..μακριά
Όχι ρε και τα μπουζούκια!!!μπουζουκια..μακριά
Παρακμή????.Όχι ρε και τα μπουζούκια!!!
Σε καρναβάλια όμως ε; Πρώτος!Γάμους /βαφτίσια / πανηγύρια& μπουζουκια..μακριά ....
τα λεφτά στα έδωσε τουλάχιστον;Στην Μαξους που έχω 4 φορές στην σειρά δεν μου το έσκασε το φυσιγγι. Όπως τα είχα τα έδωσα στον @SpyrosBrowning γιατί αλλιώς θα τα πέταγα.
Βέβαια εμένα η Μαξους μου κάνει κάτι θέματα γενικά με 28ρια κατά καιρούς.
Έφυγε από το μπαμ η σηκώθηκε να ...ξεμουδιάσειΕίχα δει πέρυσι σε μαγαζί 1 τελευταίο κουτι navaro 34 νο9 και είπα να το πάρω για δοκιμή μιας και δεν είχα ρίξει ποτέ navaro. Πραγματικά χειρότερο φυσίγγι δεν έχω ξαναδει... Το αποκορυφωμα ήταν καθιστή καρακάξα στα 15-20 μέτρα που μετά την τουφεκια έφυγε ... περπατώντας!
Είσαι φίλος μου εσύΣε καρναβάλια όμως ε; Πρώτος!
εχει 4 διαφορετικα 32αρια....εχει ενδιαφερον βλητικα να δουμε τι διαφορες εχουν!!Γνώμη για Tordo 32 Lambro?
Δεν έχω παραπάνω κέρασε καφέ και φαΐτα λεφτά στα έδωσε τουλάχιστον;
Tα πορτοκαλιά.εχει 4 διαφορετικα 32αρια....εχει ενδιαφερον βλητικα να δουμε τι διαφορες εχουν!!
Για μένα είναι από το ποιο τίμιο της αγωραςΓνώμη για Tordo 32 Lambro?
Θέλουν λίγο κρύο.Γνώμη για Tordo 32 Lambro?
@Evri15metri θα σου πει ο Δάσκαλος!Γνώμη για Tordo 32 Lambro?
Ο κύριος καθηγητής θα λες καλύτερα!!!! @Evri15metri μιλά μας για τα tordo μεγάλε γκουρού!!!!@Evri15metri θα σου πει ο Δάσκαλος!
Με κρύο πάνε καλά. Όσες φορές τα έριξα με μαλακό καιρό είχα πολλά ζωντανά.Tα πορτοκαλιά.
Σε τι θηραμα Ηλια; εχω αρκετα θα τους δωσω ευκαιριεςΕγώ παντός σήμερα ότι ντουφέκισα στο βάλτο με gm3 fast της nsi το τίναζε...με φουλ υγρασία 100%και 10 βαθμούς...όπλο 390 Μπερέτα...σε εμένα έχει κάτσει εξερετικα αυτό το φυσηγγι....
Το 4 Άρι βάλε εσύ.Σε τι θηραμα Ηλια; εχω αρκετα θα τους δωσω ευκαιριες
Μπεκατσινια /νεροκοτεςΣε τι θηραμα Ηλια; εχω αρκετα θα τους δωσω ευκαιριες
Εγώ με το 5 ρίχνω. Είναι πολύ συγκετροτικο κανη ζημιά μεγάλη στα πουλιά .. . Τα Ναβάρο 32 που δοκίμασα με τους ίδιους καιρούς νόμιζα ότι έριχναν με αλεύρι....Το 4 Άρι βάλε εσύ.