Το χρησιμοποιώ σε νο10 και δεν το αλλαζω με τίποτε.Γνώμη για Tordo 32 Lambro?
Το χρησιμοποιώ σε νο10 και δεν το αλλαζω με τίποτε.Γνώμη για Tordo 32 Lambro?
Ρίξε ΟΤΙ θέλεις μ'αυτο!όπλο 390 Μπερέτα...
Όντος γιανναρε είναι ντουφέκος με ένα απλό μομπιλ 4&5 άστρα κυνηγάω τα πάντα ...πήρε φίλος μου από ένα παππού μια 390 του κουτιού δεν έχει ρίξει ούτε ντουφέκια μόνο 300€....με 66ποντους κάννη και αυλό 18,5 αν δεις την δύναμη που βγάζει στον στόχο άστα Γιάννη μου πέσανε τα σαγωνια φίλεΡίξε ΟΤΙ θέλεις μ'αυτο!
Στάζεις μούσια ιμιτασιον?Ο κύριος καθηγητής θα λες καλύτερα!!!! @Evri15metri μιλά μας για τα tordo μεγάλε γκουρού!!!!
Τα ρίχνω χρόνια τα βρίσκω αρκετά καλά αλλά αν δε δοκιμάσεις ο ίδιος να δεις αν σου ταιριάζουν ότι και να σου πει ο οποιοσδήποτε δε μετραειΓνώμη για Tordo 32 Lambro?
Κάτσε καλά μάστορα γιατί αν μπούνε μέσα κάτι κερκυραϊκά βουτυρακια θα σκορπίσει στους 5 ανεμουςΡίξε ΟΤΙ θέλεις μ'αυτο!
Αυτό το Ναβάρο το 32 είναι ότι πιο άχρηστο φυσίγγι έχω βάλει ποτέ σε οπλοΕγώ με το 5 ρίχνω. Είναι πολύ συγκετροτικο κανη ζημιά μεγάλη στα πουλιά .. . Τα Ναβάρο 32 που δοκίμασα με τους ίδιους καιρούς νόμιζα ότι έριχναν με αλεύρι....
Μιλούσα για φυσίγγια κι όχι για διατρητικά βλήματα!Κάτσε καλά μάστορα γιατί αν μπούνε μέσα κάτι κερκυραϊκά βουτυρακια θα σκορπίσει στους 5 ανεμους
Και σκοτώνει άτριχα πουλάκια;;; Λεγόμενά του είναι, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ.Εδώ μιλάμε με ντοκουμέντα...Ο Λιάκουρας,αυτά που γεμίζει,τα γεμίζει ... λογικά!