ανοιξες κανενα?Θα σφαξω ενα το βραδυ γιατι ειμαι περιεργοs και για το μπαρουτι σταυροs χωριs πτερυγια
ανοιξες κανενα?Θα σφαξω ενα το βραδυ γιατι ειμαι περιεργοs και για το μπαρουτι σταυροs χωριs πτερυγια
Το 8αρι το βάζω άνετα στο ayaΡε παιδιά το λαμπρο κιτρινο διασπορας σε νο7 ή 8 το ρίχνει κανείς με ελαφρύ δικανο γύρω στα 3 κιλά ή να κοιτάξουμε λιγότερα γραμμάρια?
Με **** πιστεύω θα πάρεις άλλη εικόνα και ίσως και για 10 μέτρα!Τι λέτε ρε παιδιά για το Fantom Feltro για 2ο στην μπεκάτσα? Με ic αντί για c θα έκλεινε λίγο τα κενά και θα μου έδινε και άλλα 5 μέτρα πιστεύω. Ίσως σε νο9 να είναι καλύτερο ακόμα. Πως το βλέπετε? Το χαρτί είναι 0.90x1View attachment 4941
Εμένα μου φαίνεται εξαιρετική για 25 μέτραΤι λέτε ρε παιδιά για το Fantom Feltro για 2ο στην μπεκάτσα? Με ic αντί για c θα έκλεινε λίγο τα κενά και θα μου έδινε και άλλα 5 μέτρα πιστεύω. Ίσως σε νο9 να είναι καλύτερο ακόμα. Πως το βλέπετε? Το χαρτί είναι 0.90x1View attachment 4941
Εγώ θα έπαιζα με 4* κ Νο9 για να κλείσουν καλύτερα τα κενά ως τα 25m....Με **** πιστεύω θα πάρεις άλλη εικόνα και ίσως και για 10 μέτρα!
Θυμάσαι τη τουφέκια με τα bior του φάντομ στα 30 μέτρα με το 4* στο πλάγιο; Σκέψου με το φελτρο στα 34γρ. Ανέφερα τα μετρα γιατί ο φίλος θέλει λίγο ακόμα!Εγώ θα έπαιζα με 4* κ Νο9 για να κλείσουν καλύτερα τα κενά ως τα 25m....
Εγω το βλεπω μια χαρα για μπεκατσα για δεύτερο και για τρίτο σε κλειστά μερη. Σε πιο ανοιχτά θα προτινα **** και μονο τρίτο. Αν εχεις δίκανο τα ***** στα κλειστά και **** στα πιο ανοιχτά μερη ως 2ο εννοείται...Τι λέτε ρε παιδιά για το Fantom Feltro για 2ο στην μπεκάτσα? Με ic αντί για c θα έκλεινε λίγο τα κενά και θα μου έδινε και άλλα 5 μέτρα πιστεύω. Ίσως σε νο9 να είναι καλύτερο ακόμα. Πως το βλέπετε? Το χαρτί είναι 0.90x1View attachment 4941
Ε ναι....34gr = περισσότερα σκάγια κ 4* = λίγο πιο κλειστό τσοκ......άρα θα υπάρξει μια ισοκατανομή χωρίς κενά στα μέτρα που χρειάζεται.....Θυμάσαι τη τουφέκια με τα bior του φάντομ στα 30 μέτρα με το 4* στο πλάγιο; Σκέψου με το φελτρο στα 34γρ. Ανέφερα τα μετρα γιατί ο φίλος θέλει λίγο ακόμα!
Άλλαξε μόνο το νούμερο σ ν9 και είσαι okΤι λέτε ρε παιδιά για το Fantom Feltro για 2ο στην μπεκάτσα? Με ic αντί για c θα έκλεινε λίγο τα κενά και θα μου έδινε και άλλα 5 μέτρα πιστεύω. Ίσως σε νο9 να είναι καλύτερο ακόμα. Πως το βλέπετε? Το χαρτί είναι 0.90x1View attachment 4941
Για κλειστά κομμάτια πιστεύω μέχρι τα 30μ θα με καλύψει στα σίγουρα και ανοίγει και πολύ και την τουφεκιάΆλλαξε μόνο το νούμερο σ ν9 και είσαι ok
πωλη καλη διασπορα φιλε κωσταααα μπουμπουνατο συνεχειααααΤι λέτε ρε παιδιά για το Fantom Feltro για 2ο στην μπεκάτσα? Με ic αντί για c θα έκλεινε λίγο τα κενά και θα μου έδινε και άλλα 5 μέτρα πιστεύω. Ίσως σε νο9 να είναι καλύτερο ακόμα. Πως το βλέπετε? Το χαρτί είναι 0.90x1View attachment 4941
Επειδή βλέπω είσαι σεττερας δεν θα έπρεπε να σου πω αλλά τέλος πάντων μου άρεσε όπου το έχω σηκώσει έως τώρα έχω πάρει πουλια 5 στα 5μηπως εριξες κανενα ,να μας πεις εντυπωσεις,
θελω να παραγγειλω και εγω.
Τώρα είδα αυτό το θέμα. Ρίξε το άφοβα. Τα έριξα πριν κάποια χρόνια σε μερικά απογευματινά τσίχλας, σε νούμερα 8 και 9, με μονόκαννο Baikal (βάρους 2,800) χωρίς να με ενοχλήσει καθόλου η ανάκρουση !!! Και με τα καλύτερα ποσοστά ευστοχίας που είχα ποτέ στις τσίχλες, λίγο έλειψε να είναι κάθε φυσίγγι και πουλί !!!Ρε παιδιά το λαμπρο κιτρινο διασπορας σε νο7 ή 8 το ρίχνει κανείς με ελαφρύ δικανο γύρω στα 3 κιλά ή να κοιτάξουμε λιγότερα γραμμάρια?
Πάρε της Νόμπελ το πράσινο 32 γρ disperante δοκιμασμένοΡε παιδιά το λαμπρο κιτρινο διασπορας σε νο7 ή 8 το ρίχνει κανείς με ελαφρύ δικανο γύρω στα 3 κιλά ή να κοιτάξουμε λιγότερα γραμμάρια?
και εγω θελω να το δοκιμασω αυτο γιατι μου αρεσει η βυσματωση του.ευχαριστω....
υγ,,,,το σεττερ ειναι ανιατη αρωστια αν κολησης κολησες
του σετερ??και εγω θελω να το δοκιμασω αυτο γιατι μου αρεσει η βυσματωση του.
Τέκνα Στέλιο. Απίστευτα φονική κ όμως την κατηγορούνΤώρα είδα αυτό το θέμα. Ρίξε το άφοβα. Τα έριξα πριν κάποια χρόνια σε μερικά απογευματινά τσίχλας, σε νούμερα 8 και 9, με μονόκαννο Baikal (βάρους 2,800) χωρίς να με ενοχλήσει καθόλου η ανάκρουση !!! Και με τα καλύτερα ποσοστά ευστοχίας που είχα ποτέ στις τσίχλες, λίγο έλειψε να είναι κάθε φυσίγγι και πουλί !!!