φετος μιας και αλλαξα καννη βαζω σαν πρωτο στην μπεκατσα με 4αστρα το GORRILA ELIX 34GR και μου δινει πολυ ωραιες τουφεκιες , δεν ξερω εαν το εχει δοκιμασει και κανεις αλλος εδω μεσα να μας πει τις εντυπωσεις του
Βίκτωρα τα FOB τα σταμάτησες;
φετος μιας και αλλαξα καννη βαζω σαν πρωτο στην μπεκατσα με 4αστρα το GORRILA ELIX 34GR και μου δινει πολυ ωραιες τουφεκιες , δεν ξερω εαν το εχει δοκιμασει και κανεις αλλος εδω μεσα να μας πει τις εντυπωσεις του
Γιώργο αν στη συγκεκριμένη απόσταση σου βγάζει επαναλαμβανόμενα αυτή την κατανομή, νομίζω δε χρειάζεται να ψαχτείς άλλο...
upload image free
Δοκιμη 36γρ νουμερο 8/9 αναμεικτο στα 15 μετρα με τσοκ 2 μαμισιο 18,7 αυλο διασπορας Καραμανίδης!Την φωτο με την ιδια δοκιμη κ το direct την εσβησα γιατι αντι να σφιξει κ άλλο την τουφεκια την ανοιξε περισσοτερο κ αφηνε τεραστια κενα όπως ειχα ξαναγραψει σε άλλο topic αρα το αποκλειω από την δικη μου φυσιγγιοθηκη λογω υπερβολικου ανοιγματος τουφεκιας!
Ο καραμανιδης έβγαλε μια σειρά για 4 θηράματα με επινικελωμενα σκαγια
Super kill nickel series..Μεσα σε αυτά και η μπεκατσα με 34γρ επινικελωμενα και ελικοειδή διασπορεα σε συσκευασίες των 15 φυσιγγιων...Αναμένεται ενδιαφέρον πιστεύω..
Τάσο εχεις κάποιο link γιατί δεν τα βρίσκω;Ο καραμανιδης έβγαλε μια σειρά για 4 θηράματα με επινικελωμενα σκαγια
Super kill nickel series..Μεσα σε αυτά και η μπεκατσα με 34γρ επινικελωμενα και ελικοειδή διασπορεα σε συσκευασίες των 15 φυσιγγιων...Αναμένεται ενδιαφέρον πιστεύω..
ευχαριστω Τασο, παντως και εγω για την μπεκατσα το βλεπω too much
Ευχάριστο να βλέπεις τέτοιες προσπάθειες αναβάθμισης από Έλληνες κατασκευαστές φυσιγγίων και μάλιστα της επαρχίας!
.xm.Έχει λογική αυτό που λές, αν και πιστεύω τα περισσότερα σκάγια που χτυπούν σε κλαράκια εξοστρακίζονται.Τώρα που το ξανασκέφτηκα ίσως ο κατασκευαστής να μην είχε στο νου του την μπεκατσα..Αλλά τον βιότοπο που κυνηγιεται αυτό το θήραμα κ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτά τα σκαγια για καλύτερη διατρηση σε κλαράκια φύλλα φούντες κλπ και σε περίπτωση που συναντήσουν το πουλί να ειναι όσο το δυνατόν λιγότερο παραμορφωμένα.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ Τάσο.Τώρα που το ξανασκέφτηκα ίσως ο κατασκευαστής να μην είχε στο νου του την μπεκατσα..Αλλά τον βιότοπο που κυνηγιεται αυτό το θήραμα κ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτά τα σκαγια για καλύτερη διατρηση σε κλαράκια φύλλα φούντες κλπ και σε περίπτωση που συναντήσουν το πουλί να ειναι όσο το δυνατόν λιγότερο παραμορφωμένα.