YΓ. Αρη αν στο elix βαλω κυλινδρο Θα παρω μεγαλυτερη διασπορα απο το 3 αστρα ? ευχαριστω εκ τον προτερον
Εμένα αυτό μου φαίνεται φυσιολογικό και αναμενόμενο, για διασπορέα Gualandi και μάλιστα για το συγκεκριμένο φυσίγγι, που είναι κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα "μαλακό" παρά τα γραμμάρια του.Σε δοκιμες που εκανα με το τουφεκι μου με Lambro διασπορας κιτρινο 36 γρ σε ν9, με πεντε αστρα, στα δεκα μετρα αποσταση το αποτελεσμα ηταν τραγικο.Η τουφεκια ειχε διαμετρο μπαλα ποδοσφαιρου.
Άρι, καλή η ιδέα σου αν και δεν νομίζω ότι θα έκανε μεγάλη διαφορά! Δεν έχω εμπειρία από μπεκατσοκυνήγι, αλλά αν μιλάμε για τουφεκιές γύρω στα 10 μέτρα, πιστεύω ότι τα φυσίγγια με ανάστροφο αποκεντρωτήρα (δηλαδή σήμερα πλέον ... μόνο LAMBRO DIRECT) είναι μονόδρομος!Γρηγορη αν οι τουφεκιες σου ειναι σχετικα κοντινες, εγω θα δοκιαμζα να βαλω διασπορας στην καννη με τα 4 αστρα κ να πεφτει πρωτα, κ μαλλινοταπα στην καννη με τα 5 αστρα για δευτερη τουφεκια...
Λογικά θα σε καλύψει από 20 έως 30 μέτρα,δηλ 2η και 3η τουφεκιά.Από μαλλινόταπα - μεσόταπα ποια θα προτείνατε;
Μετά από τα θετικά σχόλια για την εταιρία, μου μπήκε στο μυαλό να δοκιμάσω τα παρακάτω με spreader και κάννη με 18,6 αυλό... .xm.
http://www.superkill.gr/product.php?id=46
Λογικά θα σε καλύψει από 20 έως 30 μέτρα,δηλ 2η και 3η τουφεκιά.
Για πρώτη Direct N9.
Λειτουργεί στο πρωτο φυσίγγι σαν CYL και σαν spreader στα επομενα δύο μαλλινοταπα.Γιάννη Direct με spreader; .xm.
Χρηστο ωραία ιδέα,γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή σε χαρτί να δούμε και μεις.Γιάννη Direct με spreader; .xm.
Χρηστο ωραία ιδέα,γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή σε χαρτί να δούμε και μεις.