γεια αρχη θα βγαλω μια φωτο την κανη και θα την ανεβασω, και αν δεν βγει ακρη, θα παρω τον κυργια. οπως και να εχει σας ευχαριστω.
βάλε φωτό να φαίνεται το έτος κατασκευήςγεια αρχη θα βγαλω μια φωτο την κανη και θα την ανεβασω, και αν δεν βγει ακρη, θα παρω τον κυργια. οπως και να εχει σας ευχαριστω.
Πραγματικά πολύ καλό φυσίγγιβγαζει και φοβερο σεμι διασπορα αν θυμαμαι καλα. ενα με μπλε καλυκα. φοβερη ντουφεκια.
Εγω στα 33 και 34 γεμιζω, οπου πλεον επιτρεπονται τα μολυβδινα... Εσενα ποια σου αρεσουν στα λιγα γραμμαρια? Οσο μεγαλωνει το θηραμα λιγοστευουν τα γραμμαρια...Πραγματικά πολύ καλό φυσίγγι
Σας βλέπω όλους στα πολλά γραμμάρια. Με 32 -33 34 gr δοκιμάσατε; Προσωπικά πιστεύω πως έχουν καλύτερα αποτελέσματα...
Πραγματικά πολύ καλό φυσίγγι
Σας βλέπω όλους στα πολλά γραμμάρια. Με 32 -33 34 gr δοκιμάσατε; Προσωπικά πιστεύω πως έχουν καλύτερα αποτελέσματα...
Με το ίδιο γεμίζω κι εγώ, Άρη. Δοκίμασε καψούλι Remington No 57, θα πάθεις πλάκαΓιωργο με τι μπαρουτι αν επιτρεπεται?
Εγω γεμιζω με την Mb32, τα 33αρια του Κουτουμανου ( ο οποιος ειναι βιοτεχνης της πολης μου) με αυτη γεμιζονται...
Έμαθα απο φιλο οτι η fly target έχει μετονομαστεί σε dynamic ΝΟΜΙΖΩ θα εμφανίσει τα νέα προϊόντα στην έκθεση και θα ξαναβγάλει το premier με τα 5% αντιμονουχα σκάγια ... Το καλό υλικό .... Για όπου επιτρέπεται ;-)
Γνωρίζει κάποιος κάτι σίγουρο;;;;
Τελικα ζητας Patternmaster (και εσυ)Την μικρη ατρακτο των σκαγιων την οποια εγω αποζητω στα φυσιγγια μου γιατι παρα τα οσα εχουν συζητηθει προσφερουν πολυ μεγαλυτερη δυναμη κρουσης
Tωρα που εχεις τη συνταγη ποιος σε πιανει!!!!Πες τους ότι ψαρώσαμε με τα ζελεδάκια ...
Ξερουμε τιμη ετσι απο περιεργεια???Το non-toxic αδελφακι του Nitro magnum. Ατσαλινα με επιστρωση ψευδαργυρου. Εντελως αδιαβροχα με στεγανοποιηση τοσο στο καψουλι οσο και στο αστεροειδες κλεισιμο
Βαλσαμο στη καρδια του βαλτοκυνηγου που θελει αποδοση απο το φυσιγγι του ακομη και χωμενος στο βουρκο και στο νερο μεχρι τον οφαλο!!!
http://viewer.zmags.com/publication/27f2b9ad#/27f2b9ad/107
Για την καινοτομια τους και τα καινουργια στανταρντ που οριοθετουν στο βαλτοκυνηγι τους βγαζω το καπελο.