Νεο προιον απο την ΝSI για υδροβια. Γεμισμενο με SBL και αρχικες ταχυτητες πολυ πιο υψηλες απο αυτο που εχει ηδη στην αγορα με τα ιδια γραμμαρια.
nsi-steel waterfowl magnum hp
Με τέτοια αρχική ταχύτητα θα είναι ότι πρέπει για κάποιους σαν εμένα που είναι περισσότερο στη στόχευση πάνω στο πουλί παρά στην προσκόπευση..
Μπα οχι Χρηστο... Εχουν μεγαλυτερη πτωση σε σχεση με τα μολυβιδνα στα αμεσως επομενα μετρα...
Να υποθεσω οτι ειναι το οπλο που θα ζηταω δανεικο???Σοβαρα παντως ειναι πολυ εντυπωσιακες κατανομες!!
Δεν ξερω σε τι αποστασεις θες να τουφεκισεις Ηλια, αν μιλαμε για σουρουπο κτλ τοτε σιγουρα θα πας κ σε πιο ψιλο σκαγι κ σε πιο λιγα γραμμαρια γιατι η ανακρουση ειναι μεγαλη στα ατσαλινα...Αρι το ν.2 ειναι πολυ χοντρο για σαρσελια η οχι λεω καλητερα να τα παρω σε ν.4
Ναι αυτο ειναι... Θα παρατησουμε ολοι τα οπλα μας κ θα ζηταμε του Φλαμινγκου να κυνηγησουμε...Να υποθεσω οτι ειναι το οπλο που θα ζηταω δανεικο???Σοβαρα παντως ειναι πολυ εντυπωσιακες κατανομες!!
Απο τα συγκεκριμενα φυσιγγια εριξα 4-5 που μου εδωσε καποιος αλλα δεν μπορεσα να βαρεσω παπι.Δεν καταφερα να βρω που πρεπει να το "πιασω".Ισως τα δοκιμασω του χρονου
Δεν διαβαζεις το περιοδικο Γιωργο... .hit. Απο συγκεντρωσεις ειναι φωτια τα ατσαλινα, αλλα δεν συγχωρουν λαθη...Με ic στα 30 μέτρα 91%? Ρε σαν να αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί "δεν σκοτώνουν " τα ατσαλινα...
Χρηστο, η διατρηση σε τενεκεδες κτλ μαλλον ειναι ενδεικτικη γιατι παιζει ρολο η τελεια σφαιρικοτητα του ατσαλιου που βοηθα... Στο κυνηγι τωρα... μεχρι 35 μετρα το αποτελσμα ειναι πολυ καλο γιατι οι τουφεκιες ειναι τοσο συγκεντρωτικες που το παπι κευρανοβολιεται, πιο περα υπαρχει θεμα... Τουφεκισα αρκετα παπια πρασινα με magnum n2 που ενω ειχαν 3 κ 4 σκαγια επανω τους, επεφταν στο νερο πνιγμενα στο αιμα κ ηταν ολοζωντανα... Μου βγηκε η κοιλη εκεινη την μερα απο το τρεξιμο σε ενα κωλο νερο για να προλαβω να τα μαζευω πριν χαθουν στα πυκνα...Εκτός από τις πολύ όμορφες κατανομές, έχουμε καμμιά ένδειξη και για τη διάτρηση;
Χρηστο, η διατρηση σε τενεκεδες κτλ μαλλον ειναι ενδεικτικη γιατι παιζει ρολο η τελεια σφαιρικοτητα του ατσαλιου που βοηθα... Στο κυνηγι τωρα... μεχρι 35 μετρα το αποτελσμα ειναι πολυ καλο γιατι οι τουφεκιες ειναι τοσο συγκεντρωτικες που το παπι κευρανοβολιεται, πιο περα υπαρχει θεμα... Τουφεκισα αρκετα παπια πρασινα με magnum n2 που ενω ειχαν 3 κ 4 σκαγια επανω τους, επεφταν στο νερο πνιγμενα στο αιμα κ ηταν ολοζωντανα... Μου βγηκε η κοιλη εκεινη την μερα απο το τρεξιμο σε ενα κωλο νερο για να προλαβω να τα μαζευω πριν χαθουν στα πυκνα...
.Τη διατρηση μπορεις να τη βρεις με χρηση βρεγμενου καταλογου σε σχεση με αυτο που θα βρεις με το 4αρι μολυβδινο,ευκολο,το τενεκε ξεχνα το,δεν εχει σχεση με το θηραμα.
Γιατι ο βργεμενος καταλογος ειναι πιο συμπαγης κ δινει πιο σταθερα αποτελεσματα σε σχεση με τον αβρεχτο που πολλες φορες ο αερας αναμεσα στις σελιδες η ο τροπος που εχει δεθει μεταβαλουν τα αποτελεσματα...Αυτο με το βρεγμένο κατάλογο το έχω ξανακουσει,όμως γιατι προτιμάμε τον κατάλογο βρεγμένο?Δεν μπορεί κάποιος λόγος θα υπάρχει..
Αυτο το βρισκεις η με χαρτοπολτο, η με τζελ, και ριχνοντας το ατσαλι σε σχεση με το τι παιρνεις π.χ στα 40 μετρα, με το μολυβδινο 4αρι...
Ξαναβλέποντας τις δοκιμές θα τολμήσω να πω ότι η Α400 με το ΙΜ τα "σκόρπισε" τα ατσάλινα στα 40 μέτρα
ειδικά για ν.2 σκάγια, συγκριτικά όμως για 10 μέτρα επιπλέον και 2 νούμερα σύσφιξη πάνω, κάτι δεν μου πάει καλά.