Φυσίγγια για τρυγόνι

Τα tortora τα παλια τα ειχα παρει και γω, τοτε που ειχαν κυκλοφορησει. Δε με ενθουσιασαν ποτε, οποτε εφυγαν σιγα σιγα, χωρις να ξαναπαρω. Τα αντιστοιχα τσιχλοφυσιγγα δεν θα τα αγοραζα ομως, θεωρω πολυ ακριβο το φυσιγγι για το θηραμα το συγκεκριμενο

Αντιθετως τη σειρα Traditional που ειχαν βγαλει τοτε με τα φυσιγγια με λαδι καλυκα (καποια ειχαν και μαυρο παφυλα), ειχα δοκιμασει και τα 206 και τα S4, με τα πρωτα να μ'αρεσουν περισσοτερο

Άποψη για τα παρακάτω έχουμε?
k5IyVH8.jpg

k5IyVH8.jpg
Γενικότερα όλη η σειρά τους...GM3 Fast, S4 Fast, A1 33 Fast ήταν όλα τους δυνατά με τν ήλιο.....Όταν λοιπόν έριξα με βοριά το συγκεκριμένο ήταν...άλλο φυσίγγι...(στις τσίχλες τα δοκίμασα τότε)...
Έχουν χειμωνιάτικο στήσιμο.....

Γενικότερα όλη η σειρά τους...GM3 Fast, S4 Fast, A1 33 Fast ήταν όλα τους δυνατά με τν ήλιο.....Όταν λοιπόν έριξα με βοριά το συγκεκριμένο ήταν...άλλο φυσίγγι...(στις τσίχλες τα δοκίμασα τότε)...
Έχουν χειμωνιάτικο στήσιμο.....
Το πορτοκαλί νομίζω έχει 1,55 με gt κι αυτό απ' ότι μου είπαν 1,57 giovani.ποση διαφορά να έχουν τα 2 γραμμάρια παραπάνω?αν δω τρυγόνια θα σας πάω και για την αίσθηση σε σχέση με το πορτοκαλί

Το πορτοκαλί νομίζω έχει 1,55 με gt κι αυτό απ' ότι μου είπαν 1,57 giovani.ποση διαφορά να έχουν τα 2 γραμμάρια παραπάνω?αν δω τρυγόνια θα σας πάω και για την αίσθηση σε σχέση με το πορτοκαλί
Κι όμως το πορτοκαλί άλλο φυσίγγι. Δεν είναι για έναρξη και 33-35-38 βαθμούς, αλλά αν χρειαστεί την κάνει τη δουλειά του, ίσως με λίγο περισσότερο αίμα ;)
Γιατί δε δοκιμάζεις το κίτρινο του Λάμπρου;

Κι όμως το πορτοκαλί άλλο φυσίγγι. Δεν είναι για έναρξη και 33-35-38 βαθμούς, αλλά αν χρειαστεί την κάνει τη δουλειά του, ίσως με λίγο περισσότερο αίμα ;)
Γιατί δε δοκιμάζεις το κίτρινο του Λάμπρου;
Δεν είμαι fun του συγκεκριμενου.αν δε μου κάτσει καλά αυτό έχω και το πορτοκαλί που το ξερω

Δεν είμαι fun του συγκεκριμενου.αν δε μου κάτσει καλά αυτό έχω και το πορτοκαλί που το ξερω
Σίγουρα καλύτερο το tordo 32..
Αυτή τη σειρά εξάλλου τα είχε βγάλει σαν προωθητικά αν θυμάμαι καλά...άρα δν πιστεύω να έδινε και τόσο βάση σε αυτά τα προσωρινά φυσίγγια......πλέον τα έχει σταματήσει αν δν απατώμε....

k5IyVH8.jpg
Ευρι τα είχα ρίξει πριν καμία διετία(δν ξέρω αν έχει γίνει κάποια αλλαγή τώρα)αλλά στο κρύο δν έκαναν...γενικά ήταν τίμιο όμως σαν φυσίγγια...τώρα εξαρτάται κ σε τι τιμή το βρήκες..δοκιμάσετε όμως..

1,60*32 gt με 686 το πορτοκαλι....αλλα πανακρηβα και τα δυο 6,70/7€ που εχουν ...

1,60*32 gt με 686 το πορτοκαλι....αλλα πανακρηβα και τα δυο 6,70/7€ που εχουν ...
Κι αν πάρεις Λιάκο μου το φτηνό και σου μείνει καμμιά τάπα μέσα στ όπλο ή θες 3αδα να σκοτώσεις ποιο είναι πιο φτηνό μετά?άσε γιατί πολλά έχω δει τώρα τελευταία από φωτο από τάπες μέσα σε κανες.εγω προσωπικά τελείωσα με τα φτηνα

άσε γιατί πολλά έχω δει τώρα τελευταία από φωτο από τάπες μέσα σε κανες.εγω προσωπικά τελείωσα με τα φτηνα
Άι καλά, ό,τι να 'ναι...!!! Σοβαρά τώρα; Έχει απομείνει μέσα στον αυλό τάπα από ελαττωματική πυροδότηση φυσιγγίου...?(!!!)
Αυτό, όταν συμβαίνει, είναι άκρως επικίνδυνο τόσο για την κάννη (η οποία το πιθανότερο να αχρηστευθεί στην αμέσως επόμενη ντουφεκιά με την τάπα σφηνωμένη) όσο και για τον χρήστη (το κυριότερο), ο οποίος μπορεί να τραυματιστεί σοβαρά...!!!
Συμβαίνουν ακόμη και τόσο μεγάλες "χοντροπατάτες" με "γνωστά - άγνωστα" φυσίγγια του κώλου...?(!!!)
Μακάρι να μην τύχει σε κανέναν αυτό παιδιά...!!!
Και προσέχετε πολύ καλά τι φυσίγγια επιλέγετε και αγοράζετε...!
Καλύτερα λίγο ακριβότερα, μα ελεγμένα και πιστοποιημένα, άρα ασφαλή, παρά "επικίνδυνα", φτηνιάρικα κατασκευάσματα, "αγνώστου πατρότητας"...!!!
Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας...!!!

Last edited:
Άι καλά, ό,τι να 'ναι...!!! Σοβαρά τώρα; Έχει απομείνει μέσα στον αυλό τάπα από ελαττωματική πυροδότηση φυσιγγίου...!!!
Αυτό, όταν συμβαίνει, είναι άκρως επικίνδυνο τόσο για την κάννη (η οποία το πιθανότερο να αχρηστευθεί μετά από κάτι τέτοιο) όσο και για τον χρήστη (το κυριότερο), ο οποίος μπορεί να τραυματιστεί σοβαρά...!!!
Συμβαίνουν ακόμη και τόσο μεγάλες "χοντροπατάτες" με "γνωστά - άγνωστα" φυσίγγια του κώλου...?(!!!)
Μακάρι να μην τύχει σε κανέναν αυτό παιδιά...!!!
Και προσέχετε πολύ καλά τι φυσίγγια επιλέγετε και αγοράζετε...!
Καλύτερα λίγο ακριβότερα, μα ελεγμένα και πιστοποιημένα, άρα ασφαλή, παρά "επικίνδυνα", φτηνιάρικα κατασκευάσματα...!!! Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας...!!!
Νίκο είδαμε τις φωτο απ' τις τάπες.οτι φτηνό είχα το πέταξα γιατί έχω καραμπίνα που μπορεί να τη πατήσεις πιο εύκολα απ' το δικανο

Back