Α .....ΟΚ!Νο7 με c7
Α .....ΟΚ!Νο7 με c7
αν ειναι να βρουμε ενα τρυγονι ,να κανουμε το σταυρο μας να περασει απο πανω μας ,να του ριξουμε μια και να γεμισει ο τοπος πουπουλα να παει 200 μετρα και να πεσει και μεσα στα βατα τοτε αστο καλυτερα να κατσουμε σπιτι !Πρώτα βρίσκουμε το τρυγόνι,μετά να είμαστε τυχεροί να μπει σε απόσταση βολής και δεν βαριέσαι.... Ότι έχει η θαλαμη μεσα
Ναι 1,55-1,57 (S4 στα χοντρά, από Νο6 και κάτω) - 686 - GT 241.55'εχει Βαγγέλη ; Καψύλι ,βύσμα ;
Ένα φυσιγγι που ποτε δεν με έχει προδωσει στα τρυγόνια και πάντα έχω μαζί μου είναι τα nsi classica 7,5@outlander Κώστα πέρσι έναρξη κυνήγησα με imperial 30 9αρια και gorilla eco 8.
Μια χαρά και τα δύο με ωραία σκοτωματα.
Φέτος μάλλον θα ξαναπάρω το imperial σε 8αρι και ψαχνομαι για ακόμα ένα φυσιγγι ως εναλλακτική.
Ωραίο και το classica Ηλία.Το είχα ρίξει πριν κάποια χρόνια σε 8 στην έναρξη και πήρα και κάποιες φασσες με αυτό.Οντως καλή επιλογή για τρυγόνια.Ένα φυσιγγι που ποτε δεν με έχει προδωσει στα τρυγόνια και πάντα έχω μαζί μου είναι τα nsi classica 7,5
κουτεςςςςς τα δουλευα φιλεμουυυ και 28αρια γραμαρια ν8@outlander Κώστα πέρσι έναρξη κυνήγησα με imperial 30 9αρια και gorilla eco 8.
Φέτος μάλλον θα ξαναπάρω το imperial σε 8αρι και ψαχνομαι για ακόμα ένα φυσιγγι ως εναλλακτική.
Δεν ξερω για εσας επανω αλλα περιξ της Αττικης,πρωτα θα παρεις 4 κιλα απο τις τυροπιτεςαν ειναι να βρουμε ενα τρυγονι ,να κανουμε το σταυρο μας να περασει απο πανω μας ,να του ριξουμε μια και να γεμισει ο τοπος πουπουλα να παει 200 μετρα και να πεσει και μεσα στα βατα τοτε αστο καλυτερα να κατσουμε σπιτι !
Το 28αρι δεν το έχω ρίξει Σάκη,αλλά για να το λες και εσύ πιστεύω θα είναι και αυτό πολύ καλό.
Πολύ καλή επιλογή,πάρε και ένα nsi clasica και είσαι εντάξει,τα ίδια φυσίγγια δουλεύω και εγώ.@outlander Κώστα πέρσι έναρξη κυνήγησα με imperial 30 9αρια και gorilla eco 8.
Για αυτά τα δύο με βλέπω.Ειναι και δίπλα μου ο Καλκαντζακος στον Κηφισό.Πολύ καλή επιλογή,πάρε και ένα nsi clasica και είσαι εντάξει,τα ίδια φυσίγγια δουλεύω και εγώ.
Βάλε λίγο ακόμη ελαφρά μου φαίνονται!!!!!Καλησπέρα μάγκες τι προτείνετε για έναρξη τρυγόνια λεω να ρίξει που μου έμειναν απο πέρυσι 3 κουτια λαμπρο κιτρινο διασπορας 36γρ διασποράς 10 αρακι και vendetta 34 γρ 9 αρι. Να τα ρίξω αυτά θα κάνουν στα τρυγόνια?
Εννοείς 7 αρι κ 8 αρι?Βάλε λίγο ακόμη ελαφρά μου φαίνονται!!!!!
Εννοείς 7 αρι κ 8 αρι?
Καλησπέρα μάγκες τι προτείνετε για έναρξη τρυγόνια λεω να ρίξει που μου έμειναν απο πέρυσι 3 κουτια λαμπρο κιτρινο διασπορας 36γρ διασποράς 10 αρακι και vendetta 34 γρ 9 αρι. Να τα ρίξω αυτά θα κάνουν στα τρυγόνια?
Απο καθαρα προσωπικη εμπειρια ξαναλεω, IMPERIAL εισαγωγης 30gr-9ρια, 32gr-8αρια. Δοκιμασμενα και σε Β. Ελλαδα και σε Στερ. Ελλαδα και σε Κυκλαδες. Σταθερη συμπεριφορα..Καλησπέρα μάγκες τι προτείνετε για έναρξη τρυγόνια λεω να ρίξει που μου έμειναν απο πέρυσι 3 κουτια λαμπρο κιτρινο διασπορας 36γρ διασποράς 10 αρακι και vendetta 34 γρ 9 αρι. Να τα ρίξω αυτά θα κάνουν στα τρυγόνια?