Αυτό το τσοκ χειρόφρενου ποια εταιρία το βγάζει με ενδιαφέρει.....6) δεν έχουμε κοντάκι στα μέτρα μας λέιζερ, τσοκ χειρόφρενου και φυσίγγι ιδιογομωση κομμένο και ραμμένο στο κοίλο της κάννης μας
Αυτό το τσοκ χειρόφρενου ποια εταιρία το βγάζει με ενδιαφέρει.....6) δεν έχουμε κοντάκι στα μέτρα μας λέιζερ, τσοκ χειρόφρενου και φυσίγγι ιδιογομωση κομμένο και ραμμένο στο κοίλο της κάννης μας
Brembo ChokesΑυτό το τσοκ χειρόφρενου ποια εταιρία το βγάζει με ενδιαφέρει.....
Για τη baikal βγάζει;; Στείλε λινκ...Brembo Chokes
Η Brembo βγάζει δισκόπλακες φρένων κτλΓια τη baikal βγάζει;; Στείλε λινκ...
Ευχαριστώ Βασίλη.Ναι 8,9 το alfa game.Ωραίος Γιάννη. Σου εύχομαι να μη σου μείνει κανένα! Τα αλφα γκειμ τα πήρες σε 8 και 9; Βλέπω καλά;
Το ξέρω Βασίλη...πλάκα κάνουμε με τον Dr V...Η Brembo βγάζει δισκόπλακες φρένων κτλ
https://www.brembo.com/en
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ξέρω τέτοια τσόκ.
Δεν χρειάζεται τέτοιο τσοκ για τρυγόνια.
Με τα χρήματα αγόρασε φυσίγγια.
Να είσαι καλό Τάσο.Ουτε για δείγμα να μην σου μείνουν Γιαννη...
Διασποράς είδα...... 3Α διασποράς δεν είδα....
Βγάζει αγωνιστικού τύπου η Willwood, που έχουν τα Driftάδικα πισωκίνητα βιδωμένα στο ταμπλό,στο ύψος του cd player....Αυτό το τσοκ χειρόφρενου ποια εταιρία το βγάζει με ενδιαφέρει.....
Το super nitro δεν το ξέρω αλλά το nitro του Oscar που ειχα ρίξει σε έναρξη ήταν πολυ σκληρό και δεν μου άρεσε καθολου. Αντιθέτως το double mix του ίδιου κενταγε.View attachment 29538
Αγοράσθηκαν σήμερα και τα φυσίγγια για την έναρξη μιας και πλησιάζει ο καιρός.
Alfa game 31
Oscar Super Nitro
Neo Velox
Diva 31 διασποράς
Nsi 32 διασποράς που έχει μείνει από παλιότερα.
Ελπίζω να βρούμε πουλιά να τα ρίξουμε..
Double mix λες το πορτοκαλί στα 30γρ που βγάζει Δημήτρη;Το super nitro δεν το ξέρω αλλά το nitro του Oscar που ειχα ρίξει σε έναρξη ήταν πολυ σκληρό και δεν μου άρεσε καθολου. Αντιθέτως το double mix του ίδιου κενταγε.
Ναι αυτο λεω. Το εχω πάρει δύο φορές σε διαφορετικές χρονιες και μου άρεσε πολυ. Σε 8/9 στα τρυγόνια και στα μπασιματα της τσιχλες έκανε ωραία σκοτωματα. Το 9/10 στο περπατητο στις τσιχλες παλι μου αρεσε.Double mix λες το πορτοκαλί στα 30γρ που βγάζει Δημήτρη;
Για το super nitro έχω ακούσει καλά λόγια και είπα να πάρω ένα κουτάκι για τρυγόνια και ένα για φάσσες να τα δοκιμάσω φέτος.
Πάρε και ένα Oscar mix για τά τρυγόνια το απόγευμα.Double mix λες το πορτοκαλί στα 30γρ που βγάζει Δημήτρη;
Για το super nitro έχω ακούσει καλά λόγια και είπα να πάρω ένα κουτάκι για τρυγόνια και ένα για φάσσες να τα δοκιμάσω φέτος.
Να τελειώσουν με το καλό αυτα που έχω και θα τα δοκιμάσω Κώστα.Πουλια να έχει μόνο και να μπορούμε να βγούμε φέτος.Πάρε και ένα Oscar mix για τά τρυγόνια το απόγευμα.
Το supernitro νο6 το εριξα στις φασσες πέρσι όσο μας άφησαν και εμεινα κατευχαριστημενος κοντά μακριά και όλα τα πουλιά πεντακάθαρα χωρίς αίματα με ακαριαία σκότωματα. Σε νορμάλ καιρό βέβαια. Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς..Double mix λες το πορτοκαλί στα 30γρ που βγάζει Δημήτρη;
Αυτό (για εμένα) είναι το νούμερο του τρυγονιού.32gr νο7, ενα καλο και σταθερο που θα βρει ο καθενας για τον τοπο που κυνηγα και ολα οκ. θεωρω ανουσια τα 9 9,5 νουμερα... δεν υπαρχει ουσια, κοντα μακρια βγηκε μπηκε ο ηλιος.
η διαφορα θα γινεται παντα ορατη αππ μεσαιες αποστασεις και ανω που το νο7 θα καλύπτει. καθεαυτό το το νουμερο.
υγ τα κρατας και για μετα κι αν πεσουν φασσες αγριοπεριστερα κλπ τα κρατας κι αυτα. κανενα τρυγονι δεν ειδα να το χαλα αυτο το νουμερο.
Καί για εμένα .Αυτό (για εμένα) είναι το νούμερο του τρυγονιού.
Άσχετα με το τι ρίχνουμε.