Express32 no8
MB Light 30gr no8
Θα αεριστουν επαρκώς αύριο και θα επιστρέψουν στα κυτία τους
MB Light 30gr no8
Θα αεριστουν επαρκώς αύριο και θα επιστρέψουν στα κυτία τους
Φυσιγγαρες ρε!!! Αχ τι μου θυμισες!!!! Με το κασονι τα εριχνα. Δεν σου κάνω πλάκα υπήρχε βιοτεχνία στην Χαλκίδα!!!Δε γ@μιέται.....φυσίγγια
"ΑΠΟΛΛΩΝ 32gr" πες μας για να καταλάβουμε....
Να σε στείλω και τα δικά μου lambro φιλε???? Μήπως δεν σου φτάσουν τα δικά σου! Χαλάλι σου, για σένα τζάμπα τα δινω!Lambro euromix
Lambro tordo
Lambro mezzo
Lambro Bendetta
2 κουλούρια και ένα σαλέπι με κανέλα.
Όχι άλλο κάρβουνο!Να σε στείλω και τα δικά μου lambro φιλε???? Μήπως δεν σου φτάσουν τα δικά σου! Χαλάλι σου, για σένα τζάμπα τα δινω!
Άπνοια Δημήτρη με σχετική υγρασία ;Κατέβασε 2 το απόγευμα ο ξάδερφος με Ρουμελιώτη 33 Α1 απο του βοδιου το κέρατο με την 123 και 4* μαμα!!!! Ξερά και μαραμένα χωρίς αιματα!
Όχι , βορειοανατολικος ξηρος. Θερμοκρασία 29.Άπνοια Δημήτρη με σχετική υγρασία ;
Με το 32 νουμερο 8 σημερα το ξερανα !!!Κατέβασε 2 το απόγευμα ο ξάδερφος με Ρουμελιώτη 33 Α1 απο του βοδιου το κέρατο με την 123 και 4* μαμα!!!! Ξερά και μαραμένα χωρίς αιματα!
Τι να λέμε τωρα?????Με το 32 νουμερο 8 σημερα το ξερανα !!!
Εγγύηση αν και από το λίγο φέτος που μας άφησαν να κυνηγήσουμε τα 28αρια τα κυνηγετικά με καρδαρά και πίστον δεν μου έκατσαν τόσο και είχα και πολλά ζωντανά.Αλλά θα στρώσει το πράγμα.Τι να λέμε τωρα?????
Ο ξάδερφος με έχει πρήξει. Θέλει κασονι 33Α1! Το 32 για την τσιχλα είναι εγγύηση.Εγγύηση αν και από το λίγο φέτος που μας άφησαν να κυνηγήσουμε τα 28αρια τα κυνηγετικά με καρδαρά και πίστον δεν μου έκατσαν τόσο και είχα και πολλά ζωντανά.Αλλά θα στρώσει το πράγμα.
Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά αφού το λέτε θα έρθει η ώρα τους !Ο ξάδερφος με έχει πρήξει. Θέλει κασονι 33Α1!