Εννοούσα οτι και μία ελαφρύτερη γόμωση είναι υπέραρκετη για το τρυγόνι. Απο οτι είδα η nsi δίνει ενα φυσιγγι 29g στο cal.20 σε 7/8 mix. Και στο cal. 12 νομίζω τα 30g ειναι υπέραρκετα. Προσωπικά πλέον ρίχνω 30 32g.Ποιό ;
Εννοούσα οτι και μία ελαφρύτερη γόμωση είναι υπέραρκετη για το τρυγόνι. Απο οτι είδα η nsi δίνει ενα φυσιγγι 29g στο cal.20 σε 7/8 mix. Και στο cal. 12 νομίζω τα 30g ειναι υπέραρκετα. Προσωπικά πλέον ρίχνω 30 32g.Ποιό ;
Αστέρι η ρέλι Γιώργο;;Έχει γεμίσει κάποιος την S4 N σε 28 gr με κάλυκα. 12/67. για τρυγόνια ?
Πριν χρόνια με την παλιά S4 νομίζω τα
γέμιζαν με 1.40 Χ 28. με. 688 καψυλι.
Αστέρι στα 56 mmΑστέρι η ρέλι Γιώργο;;
Αν κλείνης με 2 στάδια, βάλτη 1.45×28 και 688 κ Νο7.5 με σκληρό βύσμα κ φρόντισε να έχεις 11.5mm Κ.Α.Χ...Αστέρι στα 56 mm
Πρόπερσι την έβαζα 1.45x30 με BIORIENTABILE BRB 25mm και cx2000, καταχείμωνο σε λαγκαδια για τσιχλοκοτσιφα, τα πουλια ξερά και πεντακαθαρα από αίματα!Έχει γεμίσει κάποιος την S4 N σε 28 gr με κάλυκα. 12/67. για τρυγόνια ?
Πριν χρόνια με την παλιά S4 νομίζω τα
γέμιζαν με 1.40 Χ 28. με. 688 καψυλι.
Πόσο πουλιέται το classica ;αλλη μια χρονια φετος εναρξη με τα nsi clasicca ,πολυ καλο φυσιγγι που δεν σε προβληματιζει με καιρους,δυστηχως δεν ειχε πολλα πουλια να δοκιμασω και αλλα φυσιγγια το απογευμα.
8 ευρωΠόσο πουλιέται το classica ;
Το classica μπορεί άνετα μια βιοτεχνία στην Ελλάδα να το φτιάξει ίδιο ακριβώς με LB68 ευρω
Μόνο που η ελληνική θα το πουλήσει 10 ευρώΤο classica μπορεί άνετα μια βιοτεχνία στην Ελλάδα να το φτιάξει ίδιο ακριβώς με LB6
Kαί με άλλη μονοβασική πυρίτιδα ,δεν είναι ανάγκη C7 .
Mε GM3 πχ στο 1.55 με 688 και φελό 12 μμ μέσα στον LB6 πιάνεις ίδιες επιδόσεις του classica .
Mε CSB1 στο 1.72 κλπ
Μονο???Μόνο που η ελληνική θα το πουλήσει 10 ευρώ
Αυτά είναι λεπτομέρειες,το θέμα είναι ότι είναι σταθερά φυσίγγια.Με 12 χιλιοστά ελευθερο χώρο το κλείνει ?
Έχεις δίκιο ναι....αν τα ακουμπήσεις όλα στν πάγκο όρθια,δν πέφτουν....Αυτά είναι λεπτομέρειες,το θέμα είναι ότι είναι σταθερά φυσίγγια.
Ρε άκου να δεις τι έχω παθει. Επειδή όλοι ξέρουν την αρρώστια μου στην γιορτή μου στο τραπέζι που κάνω σε καλούς φίλους , φέρνουν σχεδόν όλοι φυσίγγια! Ένας μου έφερε πέρισυ 3 Α1 32 και 3 super tordo. Όλο τα πιάνω από το ντουλάπι και όλο τα αφήνω κατω. Τα έχει ρίξει κανεις? Φτουρανε καθολου???Αυτά είναι λεπτομέρειες,το θέμα είναι ότι είναι σταθερά φυσίγγια.
Τα Α1 εγώ φέτος και πήγαν πολύ καλά. Θα τα ρίξω και στα περάσματα τον Οκτώβρη αν τα καταφέρω. Για τα super tordo δεν έχω άποψη.Ρε άκου να δεις τι έχω παθει. Επειδή όλοι ξέρουν την αρρώστια μου στην γιορτή μου στο τραπέζι που κάνω σε καλούς φίλους , φέρνουν σχεδόν όλοι φυσίγγια! Ένας μου έφερε πέρισυ 3 Α1 32 και 3 super tordo. Όλο τα πιάνω από το ντουλάπι και όλο τα αφήνω κατω. Τα έχει ρίξει κανεις? Φτουρανε καθολου???
Ευχαριστώ για την απάντηση Βασιλη. Θα ρίξω μερικά το απόγευμα στα κορακια!Τα Α1 εγώ φέτος και πήγαν πολύ καλά. Θα τα ρίξω και στα περάσματα τον Οκτώβρη αν τα καταφέρω. Για τα super tordo δεν έχω άποψη.
Super Tordo θα δοκιμαστεί φέτος, πρώτα ο θεός, στις δενδρότσιχλες με υγρασία να δούμε τι ψάρια πιάνει η sipe.Ρε άκου να δεις τι έχω παθει. Επειδή όλοι ξέρουν την αρρώστια μου στην γιορτή μου στο τραπέζι που κάνω σε καλούς φίλους , φέρνουν σχεδόν όλοι φυσίγγια! Ένας μου έφερε πέρισυ 3 Α1 32 και 3 super tordo. Όλο τα πιάνω από το ντουλάπι και όλο τα αφήνω κατω. Τα έχει ρίξει κανεις? Φτουρανε καθολου???