Ένα παράδειγμα ;
Καθε μερος εχει και το δικο του .Και οτι εχω κανει δοκιμη στο σκοπευτηριο.
Ένα παράδειγμα ;
Σε ποια τιμουλα τα πηρες;;;Μετά από σκέψη,αλήθεια είναι,αποφάσισα στα περάσματα να εμπιστευτώ τα φυσίγγια του σκοπευτηρίου.Η παραγγελία έγινε lampro sporting no7,5.Ελπίζω να μου βγει σε καλό,δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο κυνήγι.
Οχι αυτα που τα συστηνουν ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!!
Στα 5,8€ το κουτί,αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το ψαξα.Ψωνίζω πάντα απο συγκεκριμένο μαγαζί.Σε ποια τιμουλα τα πηρες;;;
Πολυ καλα τα πηρες.αν και πέρυσι τα έπαιρνα 5,50 φέτος τα πήγανε 5,90 εδω.οποτε καλα ειναι.το 7 1/2 ξυρίζει στο κυνηγιΣτα 5,8€ το κουτί,αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το ψαξα.Ψωνίζω πάντα απο συγκεκριμένο μαγαζί.
Ελπίζω να έχεις δίκιο,αν κάνει ότι στο σκοπευτήριο όλα καλά,αν όχι θα έχουμε να σπάμε πιατάκια.Πολυ καλα τα πηρες.αν και πέρυσι τα έπαιρνα 5,50 φέτος τα πήγανε 5,90 εδω.οποτε καλα ειναι.το 7 1/2 ξυρίζει στο κυνηγι
Παύλο νομίζω ότι γενικά το λέει όχι ειδικάπότε έγινε τέτοια πρόταση και από ποιόν ;
Μην περιμένεις απόδοση στην πολλή υγρασία αλλα το κρύο το αντέχουν μια χαραΕλπίζω να έχεις δίκιο,αν κάνει ότι στο σκοπευτήριο όλα καλά,αν όχι θα έχουμε να σπάμε πιατάκια.
ΜΗΝ τα χρησιμοποιησεις το πρωι ..θα κλαις. Βαλε κατι σε S4 - SIPE - MB32 για τις πρωτες 2 ωρες ..και μετα τα sportingΜετά από σκέψη,αλήθεια είναι,αποφάσισα στα περάσματα να εμπιστευτώ τα φυσίγγια του σκοπευτηρίου.Η παραγγελία έγινε lampro sporting no7,5.Ελπίζω να μου βγει σε καλό,δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο κυνήγι.
ο μόνος μου ενδοιασμός είναι τα λίγα σκάγια.Μετά από σκέψη,αλήθεια είναι,αποφάσισα στα περάσματα να εμπιστευτώ τα φυσίγγια του σκοπευτηρίου.Η παραγγελία έγινε lampro sporting no7,5.Ελπίζω να μου βγει σε καλό,δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο κυνήγι.
Συμφωνώ.ο μόνος μου ενδοιασμός είναι τα λίγα σκάγια.
Τα 28 γρ. σε 7 1/2 έχουν περίπου 350 σκάγια. Αν τα συγκρίνω με τα 28 γρ. σε 9 που έχουν περίπου 590 , η διαφορά είναι τεράστια , ειδικά για την στίχλα που το 9 νούμερο είναι αρκετό.
Ρίξε λιγα για δοκιμή και θα εκπλαγειςο μόνος μου ενδοιασμός είναι τα λίγα σκάγια.
Τα 28 γρ. σε 7 1/2 έχουν περίπου 350 σκάγια. Αν τα συγκρίνω με τα 28 γρ. σε 9 που έχουν περίπου 590 , η διαφορά είναι τεράστια , ειδικά για την στίχλα που το 9 νούμερο είναι αρκετό.
Νικολακη τι συμφωνίες ρε?ειδικα εσυ που εισαι 28αρακιας βαλε στο franchi 7 1/2 για πλακα σ ενα καρτέρι μια φορά και μετα το ξανασυζηταμε.βραδυνές και περπατητο βαλε 9αρια η 8 1/2.αν και βράδυ θα εβαζα και 9 1/2 του skeetΣυμφωνώ.
Εγω Ευρη δεν κεντροτουφεκαωha haaaha haaaha haaaΝικολακη τι συμφωνίες ρε?ειδικα εσυ που εισαι 28αρακιας βαλε στο franchi 7 1/2 για πλακα σ ενα καρτέρι μια φορά και μετα το ξανασυζηταμε.βραδυνές και περπατητο βαλε 9αρια η 8 1/2.αν και βράδυ θα εβαζα και 9 1/2 του skeet
Σου λέω λοιπον οτι όταν τα δοκιμασεις θα εκπλαγεις.κοντα εύκολα οι μακρυνες πανι.δεν είναι θέμα κεντροτουφεκαω.θέμα να τα συνηθίσει είναι και όταν τα συνηθισει ς δεν τ αλλαζεις.η γρια έχει θέμα στα 28.αλλιως δεν θα εβαζα αλλαΕγω Ευρη δεν κεντροτουφεκαωha haaaha haaaha haaa
Πλακα πλακα θα το δοκιμασω.
Νικολακη τι συμφωνίες ρε?ειδικα εσυ που εισαι 28αρακιας βαλε στο franchi 7 1/2 για πλακα σ ενα καρτέρι μια φορά και μετα το ξανασυζηταμε.βραδυνές και περπατητο βαλε 9αρια η 8 1/2.αν και βράδυ θα εβαζα και 9 1/2 του skeet
δεν διαφωνώ με τα 28 γρ. , ίσα ίσα με αυτά κυνηγάω .Ρίξε λιγα για δοκιμή και θα εκπλαγεις