τα mezzo μια χαρα ειναι ... απλα μ κανει εντυπωση πως οι ιταλοι δεν δουλευουν μεσοταπο μονο "μαλλινη" και αυτα πανακριβα
Συντεκνε αυτό λέω να πάρω και εγώ...γενικά ακούγονται καλά λόγια...το άσπρο δεν είναι;Παιδια εχει δοκιμασει καποιος τα oscar στα 31 gr με g3000 να μας πει εντυπωσεις σε κυνηγι τσιχλας;
Nαι ηλια το ασπρο ειναι και το βγαζει σε δυο εκδοσεις με 31 και 33gr με g3000Συντεκνε αυτό λέω να πάρω και εγώ...γενικά ακούγονται καλά λόγια...το άσπρο δεν είναι;
Τιμη?για το 31Nαι ηλια το ασπρο ειναι και το βγαζει σε δυο εκδοσεις με 31 και 33gr με g3000
Και εγώ το 31 σκέφτομαι...εσύ πόσο τα βρίσκεις;Nαι ηλια το ασπρο ειναι και το βγαζει σε δυο εκδοσεις με 31 και 33gr με g3000
6,2€Τιμη?για το 31
Δεν είναι και φτηνο6,2€
https://www.tacticalstore.gr/?product_cat=φυσίγγιαΣυντεκνε αυτό λέω να πάρω και εγώ...γενικά ακούγονται καλά λόγια...το άσπρο δεν είναι;
Φίλε δεν το είχα κατά νου....καλές τιμές όντως και είναι και πολύ κοντά μου...θα πάω μια βολτιτσα από κει!https://www.tacticalstore.gr/?product_cat=φυσίγγια
Ηλία αυτο το κατάστημα το ξέρεις καθόλου ;
Τα oscar τα έχει σε αρκετά καλές τιμές.
μικρός μου φαίνεται... είναι μη ανιχνεύσιμος. Για ρωτήστε τον, μπαίνει στον κώλο του?
Βρε πούστη όλο το ΣΚ γέμιζα φυσίγγια για τα περάσματα και εσύ πας και ψάχνεις για έτοιμα?? Ούτε ένα δεν θα σου δώσω να ρίξεις...κρίμα και έβαλα όλη την τέχνη μου!Σας ευχαριστώ παιδιά. Έστειλα ένα μήνυμα να ρωτήσω για την τιμή του τσιχλοφύσιγγου που έβαλε διαφήμιση πρόσφατα. Θα δούμε αν αξίζει.
Βασίλη εδώ είμαι εγώ φίλε....τα εκτιμώ τα homemade φυσίγγια!Βρε πούστη όλο το ΣΚ γέμιζα φυσίγγια για τα περάσματα και εσύ πας και ψάχνεις για έτοιμα?? Ούτε ένα δεν θα σου δώσω να ρίξεις...κρίμα και έβαλα όλη την τέχνη μου!
Βρε πούστη όλο το ΣΚ γέμιζα φυσίγγια για τα περάσματα και εσύ πας και ψάχνεις για έτοιμα?? Ούτε ένα δεν θα σου δώσω να ρίξεις...κρίμα και έβαλα όλη την τέχνη μου!
Όποιο φυσίγγι θες θα στο πάρω από Αθήνα και θα στο στείλω Χανιά φίλε...Μπιλακο δεν σπρώχνεις μερικά φυσεκακια και στα Χανιά να ξεκ....σουμε τα τσιχλόνια? γιατί εδώ με τιμές μας έχουν πιάσει τα μέζεα....
Το ίδιο θα κάνω και για οποιοδήποτε άλλο κοπέλι από την Κρήτη. Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν την αγάπη και την αδυναμία που έχω για αυτό το νησί και τους ανθρώπους τηςΌποιο φυσίγγι θες θα στο πάρω από Αθήνα και θα στο στείλω Χανιά φίλε...
Όποιο φυσίγγι θες θα στο πάρω από Αθήνα και θα στο στείλω Χανιά φίλε...
Το ίδιο θα κάνω και για οποιδήποτε άλλο κοπέλι από την Κρήτη. Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν την αγάπη και την αδυναμία που έχω για αυτό το νησί και τους ανθρώπους της