Έχω την τιταν από το 2005 που έκλεισα τα 18 και πέρασα πανεπιστήμιο. Μου την είχε τάξει ο πατέρας μου αν περνούσα στο πανεπιστήμιο
Πάρα πολύ ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια με χιλιάδες φυσίγγια. Οι τουφεκιές καλύτερες από την τεκνις του αδερφού μου και την μπενελι του πατέρα μου. Η εργονομία άριστη για εμένα. Από φυσίγγια δεν μου έχει κολλήσει πουθενά από 28 έως 37 που έχω ρίξει. Βρωμίζει πολύ αλλά μέχρι πέρυσι την καθάριζα στο τέλος της χρονιάς μόνο και δουλεύει απροβλημάτιστα. Πέρυσι και φέτος θα της κάνω 2 καθαρίσματα τον χρόνο γιατί θέλω να την φροντίσω λίγο παραπάνω αφού πλέον θεωρείτε γριά! Τσοκ ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρω αφού με τα 3 έως 5 άστρα έκανα τα πάντα. Ορτύκια τρυγόνια και τσίχλες έχω κυνηγήσει. Από προβλήματα μου είχε βγάλει σε ένα κυνήγι δεν έφερνε το δεύτερο φυσίγγι επειδή το έμβολο βουλφραμίου είχε στεγνώσει τελείως. Από τότε του βάζω λίγο λαδάκι από κάτω και το σκουπίζω καλά καλά ανά 4-5 κυνήγια και δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Αν έπαιρνα καραμπίνα αερίων θα πήγαινα πάλι σε φαμπαρμ. Μου αρέσει στην επώμιση πάρα πολύ η l4s...βασικά μου αρέσει περισσότερο από την δική μου. Ελπίζω να βοήθησα!