Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μηηηηηηηηηη αμαρτία είναι... :(:(

Δεν έχεις άδικο..όμως..Επειδη κ εσύ μαζεύεις παλια,ξέρεις οτι δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να τα ρίχνεις κιόλας,εφόσον υπάρχει απόθεμα..
Έχω αλλά δυο κουτιά άθικτα,οποτε..
Για να είναι την nsi τα classica τέτοιος έρωτας...φαντάζομαι τι θα κάναν αυτά!!!
Δυστηχως δεν έκατσε λόγω δουλειάς να συναντηθούμε,το ένα κουτάκι ήταν δικό σου..Γιατί ξέρω οτι σου αρεσαν τα καινούργια..

Δεν έχεις άδικο..όμως..Επειδη κ εσύ μαζεύεις παλια,ξέρεις οτι δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα να τα ρίχνεις κιόλας,εφόσον υπάρχει απόθεμα..

Δυστηχως δεν έκατσε λόγω δουλειάς να συναντηθούμε,το ένα κουτάκι ήταν δικό σου..Γιατί ξέρω οτι σου αρεσαν τα καινούργια..
Να σαι καλά βρε Τασο!από τα γραφόμενα σου και εγώ θα ήθελα πολύ να τα είχαμε καταφέρει....ελπίζω μιαν άλλη φορά να σταθούμε πιο τυχεροί!η κουβέντα σου με σκλαβωσε!

Δεν έχεις άδικο..όμως..Επειδη κ εσύ μαζεύεις παλια,ξέρεις οτι δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να τα ρίχνεις κιόλας,εφόσον υπάρχει απόθεμα..

Εγώ πάλι άλλη λοξά .hunter.1παλιά καινούργια.
Να σαι καλά βρε Τασο!από τα γραφόμενα σου και εγώ θα ήθελα πολύ να τα είχαμε καταφέρει....ελπίζω μιαν άλλη φορά να σταθούμε πιο τυχεροί!η κουβέντα σου με σκλαβωσε!
.sex hard.τα άτομα ο Τάσος.

καλη κυνηγετικη χρονια σε ολους με ασφαλη κυνηγια. οσο για το gm3 fast tordo nsi θα ηθελα να αναφερω οτι το χρησιμοποιω ολη την σεζον με μπαικαλ πλαγιοκαννο και φρανκι καραμπινα χωρισ κανενα προβλημα

Εγώ με το φίλο μου πήραμε 2 κούτες skeet με 4,60 το κουτί, και 1 κούτα 30γρ Ν.9 με 5,20....
Είχαμε και κάτι κουτιά υπόλοιπο από πέρισυ.....και αναμενουμε
Ρουμελιώτης...και σε μια κούτα, με 5ευρω μεταφορικά από Πάτρα, για Καβάλα..

Status
Not open for further replies.
Back