Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υποθετω, οτι λογικα κερδιζει απο την μεγαλη ποσοτητα που πουλαει....;)
Και από την χαμηλή τιμη που πέρνει τα υλικά λόγο μεγάλου στοκ και από την εισαγωγή που κάνει μόνος του και και και.. σωστές κινήσεις.. ;)

παντως, εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του...και σε υγρο καιρο, μια χαρα ειναι τα τσιχλοφυσσιγα του...
ακομα και τωρα που στην εναρξη τα εριξα, τα 32γρ, δεν ειχαν και μεγαλη ανακρουση με το δικαννο..

Αααα μαλιστα....
Υπαρχει κι αυτη η προσεγκιση στην αγορα και την κερδοφορία ε?
Κοιτα να δεις ρε παιδι μου!o_O

Αν υπαρχει κατι αλλο που εχεις κατα νου, εαν θελεις μας το λες...να μαθαινουμε και εμεις....:)

Ευχαριστω Γιωργο!

Να εισαι καλα επίσης..!Συγχαρητήρια που με αυτο τον τροπο τιμας τον παππού σου!

Ευχαριστω!Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λέτε!

Οτι πειτε κυριε Βικτωρα...my man.
Πιστεύω φέτος στα μπασιματα θα μπουμπουνησω μερικά σε καμία ψηλωμενη..

Φυσιγγαρα ,κριμα που δεν υπαρχει πλεον

Υπαρχουν στην ελληνικη αγορα στα 32γρ η πιο κατω γεμισμενα με f2?
Νομίζω έχει ο Μητσάκος ένα στα 28γρ; (alectoris)

Ο Ζώτος έχεις στα 28 γραμ. σίγουρα και το έχω δοκιμάσει και εγώ. Πολύ καλές εντυπώσεις, μου αρέσει περισσότερο από όσα δικά του έχω δοκιμάσει. Να έχεις υπόψη ότι κλωτσάει λιγάκι.

Δουλεύει κάποιος 32άρι στα περάσματα στη τσίχλα; Μπορεί να μου πει ποιο φυσίγγι και σε τι νούμερο;

Μάνο πέρσι έριξα Alectoris Light τα οποία όμως είναι 31 γραμμάρια σε νούμερα 8 και 7,5.
Πολύ καλά φυσίγγια δεν είχα κανένα θέμα.
Φέτος θα δουλέψω Fantom.

Ρίξε ότι έχεις Μάνο..το νούμερο έχει να κάνει με το καρτέρι σου ανάλογα πόσο χαμηλά η ψηλά περνάν τα πουλιά..Εκεί που κάθομαι εγώ πχ θα δεις τσίχλες να περνάνε κ 5-10μ από το έδαφος μέχρι τα ουράνια..
Αν κ το ν9 που είναι το κλασσικό σκάγι για τσίχλες καλύπτει όλες τις αποστάσεις..Αλλά επειδή μαζί με αυτές περνάνε κ άλλοι διαολοι(κ συνήθως δεν εμφανίζονται πολυ κοντά) καλύτερο ένα 8αρι η κ 7αρι..

Δουλεύει κάποιος 32άρι στα περάσματα στη τσίχλα; Μπορεί να μου πει ποιο φυσίγγι και σε τι νούμερο;
Μανό οι περισσότεροι 32gr ρίχνουν ! Μην κρίνεις από το φόρουμ ,να κρινεις από τα φυσίγγια που θα δεις κάτω και θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο

Status
Not open for further replies.
Back