Θα θελα να τα δω αυτά με το κανόνι....θα γαζωνουν!Έχουνε ξεμείνει κάτι παλιοfluo που τα φυλάω για τα μπασιματα και μετά csb Ρουμελιώτη μαλλον
Τα παλιοφλουο?
Πέρυσι εκεί που πάμε στις ψηλές έδειξε τα δόντια του αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική δυστυχωςΓια σενα που παιζεις και στις μακρινες, το φλουο εχει νοημα. Κοντα θα σφαζει φοβαμαι
Τα πιο θεαματικα μου μπασιματα τα εχω κανει με Express 32 σε νουμερο 8...Δουλεύει κάποιος 32άρι στα περάσματα στη τσίχλα; Μπορεί να μου πει ποιο φυσίγγι και σε τι νούμερο;
,csb1 1,80*32τα παλια λεωΤα πιο θεαματικα μου μπασιματα τα εχω κανει με Express 32 σε νουμερο 8...
Τα πιο θεαματικα μου μπασιματα τα εχω κανει με Express 32 σε νουμερο 8...
Εκεί που το πηγανε να το χαίρονται ομωςΤα πιο θεαματικα μου μπασιματα τα εχω κανει με Express 32 σε νουμερο 8...
Ο μολυβδος ευριΕκεί που το πηγανε να το χαίρονται ομως
Ο μολυβδος ευρι
Όταν θα σου τελειώσουν φίλε Τάσο τι θα κανεις είναι το θέμα..Κι εγώ σαν παλαιομοδιτης που ειμαι ρίχνω 32 γρ το lambro classic στα μπασιματα αλλά και μετέπειτα. Ε κι εδω που τα λέμε για να επιμένω σ'αυτό κάποια χρόνια τώρα, ισως να μου αρέσει τελικά η παλιά σχολή
Τα συνεχίζει ή τα σταμάτησε να τα βγάζει..;Κι εγώ σαν παλαιομοδιτης που ειμαι ρίχνω 32 γρ το lambro classic στα μπασιματα αλλά και μετέπειτα. Ε κι εδω που τα λέμε για να επιμένω σ'αυτό κάποια χρόνια τώρα, ισως να μου αρέσει τελικά η παλιά σχολή