Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20180905_230627.jpg

Γυρνώντας από Κεφαλονιά μπήκα από Πάτρα για προμήθειες από τον Αντρέα. Το παιδί με εξυπηρέτησε από το εργαστήριο, όπου με ξενάγησε κιόλας, καθώς έφτασα απόγευμα ενώ είχε προθυμοποιηθει αν γυρνούσα με το βραδινό καράβι να μου φέρει τα φυσίγγια αυτός στον περιφερειακό για να μην μπω Πάτρα!
Καλόριχτα Στέφανε!
Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τα συγκεκριμένα.

Ίσως ξανά έχει ειπωθεί.
Τι λέτε για τα 30 αρια του ρουμελιωτη; Σκοτωνουν καλά; Κάνουν αιματα τα πρωινά; τι λένε;
Πήρα 15 κουτιά από αυτα. Θα τα δούμε στα μπασιματα. Αν κρίνω από τα άλλα φυσιγγια του πιστεύω θα είναι καλα.

Ήρθαν τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη στα Χανιά.απο μια γρήγορη ματιά που έριξα ήρθαν τα csb 32 σε νούμερα 7,8,9,10 τα csb 30 και 28 τα psb 34 τα gm3 32 και τα α1 33.τιμες δεν ξέρω ακόμα γιατί είναι φρέσκια η παραλαβή πάντως πήρα ένα κουτάκι csb32 8αρια για δοκιμή

και περιμένουμε σε ένα μηνα εντυπώσεις στο θέμα "τουφεκιές χωρίς όρια" ;)

Εγω λεω για το ΣΚ Γιουρι να γεμισεις μολυβι τους πινακες στα 50 μετρα
Δεν έχω kicks για τη καινούργια αλλά θα δουλέψει το φουλ στα 50 μέτρα να το τσεκαρω κιολας
.pray to God.

Ίσως ξανά έχει ειπωθεί.
Τι λέτε για τα 30 αρια του ρουμελιωτη; Σκοτωνουν καλά; Κάνουν αιματα τα πρωινά; τι λένε;
τα εριξα περσι ολοι την χρονια πολυ μαλακα φυσιγγια και συγκεντρωτικα, πιστευω θα τα ευχαριστηθεις ειδικα σε περπατητο και απογευματινα καρτερια.

Από ταχύτητες...κοντά στα 32 του?
Εμένα μια μεγάλη εταιρεία του χώρου μου είπε να μην ασχολούμαι με ταχύτητες και προσκοπεύσεις, διότι είναι ασήμαντες. Μου είπε να επικεντρωθώ στη σωστή σκόπευση.
Αν πω ότι έβγαλα άκρη, θα είναι ψέμα...

Εμένα μια μεγάλη εταιρεία του χώρου μου είπε να μην ασχολούμαι με ταχύτητες και προσκοπεύσεις, διότι είναι ασήμαντες. Μου είπε να επικεντρωθώ στη σωστή σκόπευση.
Αν πω ότι έβγαλα άκρη, θα είναι ψέμα...
Γενικά ακούγεται πολύ αυτή η άποψη doc...εγώ με τα ελάχιστα που μπορώ να καταλάβω καταλήγω σε άλλα συμπερασματα!

Status
Not open for further replies.
Back