Αφού φτιάξει το κοντάκι ή πριν;Πολυ ελαφρά φίλε , για κανα δισκάκι καλά είναι, για τσίχλα ψάξε κάτι σε 67 γρ super magnum καλυτερα
Αφού φτιάξει το κοντάκι ή πριν;Πολυ ελαφρά φίλε , για κανα δισκάκι καλά είναι, για τσίχλα ψάξε κάτι σε 67 γρ super magnum καλυτερα
Οκ θα κοιτάξω να αγοράσω και δραμιαΠολυ ελαφρά φίλε , για κανα δισκάκι καλά είναι, για τσίχλα ψάξε κάτι σε 67 γρ super magnum καλυτερα
ΕνδιαμεσαΑφού φτιάξει το κοντάκι ή πριν;
Την σειρά 5 δεν αξίζει να την ρίξεις στην τσίχλα πολύ ακριβά και δεν θα σου δώσει κάτι παραπάνω,τα 24 άρια για περπατητο σε σφικτό μέρος μετά της 9 το πρωί Με καλό καιρό η για απογευματινό με νορμάλ καιρό είναι μια χαρά.
Ακομα καλητεραΑυτό Σάκη μου μόνο ισπανικό δεν είναι! Ο συγκεντρωτηρας είναι Ελληνικός του Καρδαρά.
Στην κούτα κάνει καλύτερη τιμηΣτον Παρδαλάκη
ακριβα, ειδικα τα rc το εχουν ξεφτιλησει.Στον Παρδαλάκη
Ωραία φυσίγγια, με ισπανικές πυρίτιδες και τα δύο, PSB 1 το εξπρές, κάποια CSB (δε θυμάμαι τώρα ποια) το Ναβάρο. Με το ανάλογο νούμερο δουλεύουν σε όλους τους καιρούς.Μια βοηθεια παιδια απο αυτους που τα εχουν δοκιμασει express 32 και navaro 30 με τι καιρο και τα υλικα τους??
Αν έχει και 1.60 μιλάμε για φωτοβολίδα .....Csb3 αν δεν εχει αλλάξει κατι
Το express 32 είναι το βασικό μου τσιχλοφυσιγγο από τότε που έκλεισε η πυρκαλ. Το δουλεύεις ανελειπως όλο τον χρόνο πλην των ημερών με πολύ υψηλά ποσοστά υγρασίας που μπορεί να σου δίνει και μερικά τραυματισμενα. Είναι πολυ συγκεντρωτικο αλλά συνάμα μαλακό φυσιγγιο ως προς την ανάκρουση. Τα ποσοστά συγκέντρωσης του συγκεκριμένου δν τα έχω βρει σε άλλο τσιχλοφυσιγγο εμπορίουΜια βοηθεια παιδια απο αυτους που τα εχουν δοκιμασει express 32 και navaro 30 με τι καιρο και τα υλικα τους??
Αν βρεις δε και τπτ tss ακομα καλυτερα αχαχαχαχαχαχαχαχαΠολυ ελαφρά φίλε , για κανα δισκάκι καλά είναι, για τσίχλα ψάξε κάτι σε 67 γρ super magnum καλυτερα
Εσυ μόνο κοντακι θέλεις, κ 21 γρ μετάΑν βρεις δε και τπτ tss ακομα καλυτερα αχαχαχαχαχαχαχαχα
Εχω κοντακι εφτιαξα και αποστατη στη μπερετα εκει που μπαινει το ελατιριο της βαλβιδας στο μαστο της κανης για να δουλευει τα υπερελαφρα αλλα δε μπωρω να βρω 21 γρ αχαχαχαχαΕσυ μόνο κοντακι θέλεις, κ 21 γρ μετά
τι έκανες στο όπλο ρε τρελοκομείοεφτιαξα και αποστατη στη μπερετα εκει που μπαινει το ελατιριο της βαλβιδας στο μαστο της κανης για να δουλευει τα υπερελαφρα