Το 30αρι ακόμα πιο συγκεντρωτικό πατριωτη!Και σήμερα με την βροχή με Ρουμελιώτη 32 γρ ν7 δούλεψαν άψογα τά φυσίγγια κανένα ζωντανό, πολύ συγκεντρωτικό φυσιγγι.
Το 30αρι ακόμα πιο συγκεντρωτικό πατριωτη!Και σήμερα με την βροχή με Ρουμελιώτη 32 γρ ν7 δούλεψαν άψογα τά φυσίγγια κανένα ζωντανό, πολύ συγκεντρωτικό φυσιγγι.
Έτσι ακριβώς...Γι αυτό με καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό σε όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες, καλημέρα φίλε
Ποιος εχει δοκιμασει τελευταια 2 χρονια τα euromix.?εμενα μου βγαζουν ωραιες τουφεκιες σε ολες τις αποστασεις κ κυβηγαω με 1*
Ποιος εχει δοκιμασει τελευταια 2 χρονια τα euromix.?εμενα μου βγαζουν ωραιες τουφεκιες σε ολες τις αποστασεις κ κυβηγαω με 1*
Τα ιμπεριαλ τά ισπανικά.καλυτερα να μείνεις με αυτά τα nitro θέλουν τόν καιρό τους , πολύ καλύτερο τό 30 Άρι του το mix , και το black diamond.και του Ρουμελιώτη το 32 αρι του είναι φοβερό.Καλημερα Κυριοι,
Χρησιμοποιησα περσυ τα imperial τα ιταλικα 32gr και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. Φθηνο και καλο ακομα κ στα κρυα (64,5€ η κουτα). Εχει καποιος αποψη για τα OSCAR NITRO; Σκεφτομαι να τα δοκιμασω επειδη ειναι ελληνικα και εχουν ιδια τιμη.
Ευχαριστω!Τα ιμπεριαλ τά ισπανικά.καλυτερα να μείνεις με αυτά τα nitro θέλουν τόν καιρό τους , πολύ καλύτερο τό 30 Άρι του το mix , και το black diamond.και του Ρουμελιώτη το 32 αρι του είναι φοβερό.
Καλησπέρα φίλε,δοκίμασε και τα red fire που βγάζει ο Oscar.Καλημερα Κυριοι,
Χρησιμοποιησα περσυ τα imperial τα ιταλικα 32gr και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. Φθηνο και καλο ακομα κ στα κρυα (64,5€ η κουτα). Εχει καποιος αποψη για τα OSCAR NITRO; Σκεφτομαι να τα δοκιμασω επειδη ειναι ελληνικα και εχουν ιδια τιμη.
Το nitro είναι συγκεντρωτικό φυσιγγι αρκετά θα έλεγα .Το μέχρι πέρυσι black diamond με την granular ήταν ωραίο φυσιγγακι μαλακό νομίζω ότι άλλαξε πυρίτιδα δεν το έχω δοκιμάσει το καινούργιο.Τα ιμπεριαλ τά ισπανικά.καλυτερα να μείνεις με αυτά τα nitro θέλουν τόν καιρό τους , πολύ καλύτερο τό 30 Άρι του το mix , και το black diamond.και του Ρουμελιώτη το 32 αρι του είναι φοβερό.
Το red fire με Α πυρίτιδα εξαιρετικό αλλά σκληρό φυσιγγι σε μαλακούς καιρούς με ηλιοφάνεια .Το θήραμα θα πέσει αλλά με ζεστή στις πολλές τουφεκιές θα σε κουδουνισει άσχημα ,νομίζω ότι είναι στα 33gr και όχι στα 32 .Καλησπέρα φίλε,δοκίμασε και τα red fire που βγάζει ο Oscar.
Και φέτος με γκρανουλαρ είναι Λευτέρη.Το nitro είναι συγκεντρωτικό φυσιγγι αρκετά θα έλεγα .Το μέχρι πέρυσι black diamond με την granular ήταν ωραίο φυσιγγακι μαλακό νομίζω ότι άλλαξε πυρίτιδα δεν το έχω δοκιμάσει το καινούργιο.
Το άλλαξε!Και φέτος με γκρανουλαρ είναι Λευτέρη.
Με τί? Είχε gm3 και έβαλε γκρανουλαρ, τώρα?Το άλλαξε!
Το αντίθετο, είχε γκρανουλαρ και τώρα έβαλε gm3Με τί? Είχε gm3 και έβαλε γκρανουλαρ, τώρα?
Το ίδιο πράγμα είπες.Με τί? Είχε gm3 και έβαλε γκρανουλαρ, τώρα?
ΣωσταΚαι το double mix d20 έχει νομίζω.