Καλησπέρα στην ομάδα μετά απο πολύ καιρό ! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο φυσιγγι για τσίχλα με δεδομένο ότι κυνηγάω σε σχετικά σφιχτά μέρη με ένα παλιό δικανο baikal με σταθερά τσοκ 1* 3*. Τι θα λέγατε για το lambro direct 32 ( ν8.5) ?
Για μένα για σφικτά μέρη πρώτο διασποράς καραμανιδη η Τζόρνταν η Όσκαρ ( ελικοειδής) ν9 και δεύτερο η μεζο 30 λαμπρό η Δορκάς μεσοταπο.( Αν και στης 2 τουφεκιές είναι πολύ κοντά τά πουλιά και τα 2 διασποράς).Καλησπέρα στην ομάδα μετά απο πολύ καιρό ! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο φυσιγγι για τσίχλα με δεδομένο ότι κυνηγάω σε σχετικά σφιχτά μέρη με ένα παλιό δικανο baikal με σταθερά τσοκ 1* 3*. Τι θα λέγατε για το lambro direct 32 ( ν8.5) ?
Αυτά τα πουστικα μου ξεφυγαν..ειχαν φέρει περσι λίγα κουτιά κ τα πηραν..Που θα παει...Δορκάς μεσοταπο
1-3 σε σφιχτά μέρη κ τσίχλα, θα χαλάσεις πολλα πουλια φίλε, μόνο τα Direct κάπως σώζουν το έργο αλλά κ παλι η φουλ κανη είναι φουλΚαλησπέρα στην ομάδα μετά απο πολύ καιρό ! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο φυσιγγι για τσίχλα με δεδομένο ότι κυνηγάω σε σχετικά σφιχτά μέρη με ένα παλιό δικανο baikal με σταθερά τσοκ 1* 3*. Τι θα λέγατε για το lambro direct 32 ( ν8.5) ?
ανοιγει σιγουρα στη Μυκονο το τριημερο του Αγιου Πνευματος, ιδιογομωση extra thin και με ραβδωσειςΠαιδιά φορτώσετε έχω έγκυρη πηγή ανοίγει το κυνήγι 30/2/202.... χαχα
Αυτό για τον άσο είναι ότι πρέπει και στο τρία ανάλογα πως περνάνε τα πουλιάΚαλησπέρα στην ομάδα μετά απο πολύ καιρό ! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο φυσιγγι για τσίχλα με δεδομένο ότι κυνηγάω σε σχετικά σφιχτά μέρη με ένα παλιό δικανο baikal με σταθερά τσοκ 1* 3*. Τι θα λέγατε για το lambro direct 32 ( ν8.5) ?
Το direct 32 με το όπλο που αναφέρεις θα σε καλύψει απόλυτα μέχρι τα 20 μέτρα, και με αρκετές πιθανότητες για λίγο παραπάνω. Το Νο 9,5 να πάρεις, όχι το 8,5 ... Έτσι θα έχεις κάπου 190 σκάγια παραπάνω, που θα γεμίσουν καλύτερα τον κύκλο της τουφεκιάς. Έτσι κι αλλιώς το 8,5 είναι πιο χοντρό απ' ότι χρειάζεται, για αυτές τις αποστάσεις για τσίχλα, στην πραγματικότητα το 9,5 έχει τη δύναμη να τη σκοτώσει και στα 40 μέτρα.Καλησπέρα στην ομάδα μετά απο πολύ καιρό ! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο φυσιγγι για τσίχλα με δεδομένο ότι κυνηγάω σε σχετικά σφιχτά μέρη με ένα παλιό δικανο baikal με σταθερά τσοκ 1* 3*. Τι θα λέγατε για το lambro direct 32 ( ν8.5) ?
@ΣΤΕΛΙΟΣ καλημέρα και καλή βδομάδαΤο direct 32 με το όπλο που αναφέρεις θα σε καλύψει απόλυτα μέχρι τα 20 μέτρα, και με αρκετές πιθανότητες για λίγο παραπάνω. Το Νο 9,5 να πάρεις, όχι το 8,5 ... Έτσι θα έχεις κάπου 190 σκάγια παραπάνω, που θα γεμίσουν καλύτερα τον κύκλο της τουφεκιάς. Έτσι κι αλλιώς το 8,5 είναι πιο χοντρό απ' ότι χρειάζεται, για αυτές τις αποστάσεις για τσίχλα, στην πραγματικότητα το 9,5 έχει τη δύναμη να τη σκοτώσει και στα 40 μέτρα.
Αν συνηθίζεις να επιλέγεις ποια κάννη θα ρίξεις ανάλογα με την απόσταση, θα πρότεινα στη μια direct 32 και στην άλλη ένα με διασπορέα Gualandi, π.χ. Lambro classic dispersante σε 9 ή 10, ή το tordo dispersante (αυτό βγαίνει μόνο σε 8,5).
Τον γνωστό διασπορέα Gualandi έχουν και τα δυο (classic & tordo) Κωστή ... Τα έχω σφάξει και τα δυο, έχω ανεβάσει και φωτο παλιότερα !!@ΣΤΕΛΙΟΣ καλημέρα και καλή βδομάδα
Το Lambro classic dispersante ο κατασκευαστής το δίνει με βύσμα Πλαστικό ελικοειδές με αποσπώμενα πτερύγια
https://www.lambro.gr/proion/fysiggia-kynigetika/dispersante-classic/
εσύ λες Gualandi
και ρωτάω γιατί έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη σε εσένα
Αυτό εννοεί ο ποιητής! Ότι λέει ο Στέλιος.@ΣΤΕΛΙΟΣ καλημέρα και καλή βδομάδα
Το Lambro classic dispersante ο κατασκευαστής το δίνει με βύσμα Πλαστικό ελικοειδές με αποσπώμενα πτερύγια
https://www.lambro.gr/proion/fysiggia-kynigetika/dispersante-classic/
εσύ λες Gualandi
και ρωτάω γιατί έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη σε εσένα
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τρυγόνι.61/post-505706Τον γνωστό διασπορέα Gualandi έχουν και τα δυο (classic & tordo) Κωστή ... Τα έχω σφάξει και τα δυο, έχω ανεβάσει και φωτο παλιότερα !!![]()
![]()
Direct δεν εχω ριξει αλλα χοντρικα αυτο ειχα δει παλια με τα max d που ηταν φυσιγγια ιδιας φιλοσοφιας..Για αυτο κ ειπα οτι καλο ειναι να γινει καποιος συνδιασμος με αλλου τυπου φυσιγγια μιας κ δεν μιλαμε για μονοκαννο..Το direct 32 με το όπλο που αναφέρεις θα σε καλύψει απόλυτα μέχρι τα 20 μέτρα, και με αρκετές πιθανότητες για λίγο παραπάνω.
http://oplognosia.com/?p=6527διασπορέα Gualandi
Περιπου.Αναποδο αποσπωμενο σταυρο...Υπερδιασπορας.τα max d που ηταν φυσιγγια ιδιας φιλοσοφιας.
Με gualandi δεν είναι και αυτό?View attachment 20004Και αυτό πολύ καλό για έλικα
ψιλοδιαφορές φιλε Αλεξ...Περιπου.Αναποδο αποσπωμενο σταυρο...Υπερδιασπορας.
Ψιλοδιαφορες ο Σαλεπης με τον Στοκα?ψιλοδιαφορές φιλε Αλεξ...