Μολις πληροφορήθηκα ότι "έφυγε" Ο Καραμανίδης (Super kill). Αν ισχύει συλλυπητήρια!
Καλά είναι αλλά δν κάνουν για κρύο πολύ..Κάτι κόκκινα kill τα έχει ρίξει κανεις? 32 γραμμάρια είναι και έχω τρία κουτάκια και θέλω να φύγουν από την ντουλάπα! Με κρύο φτουρανε η μπα;;;;
Χάρη δυστηχως ισχυει....62 χρονών...Μολις πληροφορήθηκα ότι "έφυγε" Ο Καραμανίδης (Super kill). Αν ισχύει συλλυπητήρια!
Κρίμα για τον άνθρωπο. Δεν ήταν και μεγαλος. Το ένα κουτάκι θα το κρατήσω για την συλλογή.Χάρη δυστηχως ισχυει....62 χρονών...
χαθηκε άλλος ενας κατασκευαστής φυσίγγιων.....
Κριμα..και συλλυπητήρια στους δικους του ανθρώπους...
Και πριν λίγο έγινε κ η αναφορά για τα κόκκινα kill..
Λες κ δεν ήταν κάτι τυχαίο............
Μακάρι και εύχομαι να κρατήσουν την επιχείρηση του και το όνομα του, είναι κρίμα να χαθεί μια προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να φτιάξει το όνομα " super kill"...Κρίμα για τον άνθρωπο. Δεν ήταν και μεγαλος. Το ένα κουτάκι θα το κρατήσω για την συλλογή.
Θα το κρατήσουν τα παιδιά του, από καρκίνο έφυγε ο άνθρωπος.Μακάρι και εύχομαι να κρατήσουν την επιχείρηση του και το όνομα του, είναι κρίμα να χαθεί μια προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να φτιάξει το όνομα " super kill"...
Αν είναι με την g3000 είναι καλά.Κάτι κόκκινα kill τα έχει ρίξει κανεις? 32 γραμμάρια είναι και έχω τρία κουτάκια και θέλω να φύγουν από την ντουλάπα! Με κρύο φτουρανε η μπα;;;;
Θυμάμαι σε μια φωτο που είχες βάλει,τα είχε παρει το μάτι μου..Δηλαδή παιδιά jordan κόκκινα 32γρ δεν ρίχνει κανένας ;;;
Έτσι είναι ακριβά , για καλό καιρό είναι καλά.Θυμάμαι σε μια φωτο που είχες βάλει,τα είχε παρει το μάτι μου..
Πάνε κάτι χρόνια πισω..Τοτε ειχαν πυριτιδα aquilla και συγκεντρωτηρα giovanni..
Πολυ καλα με καλό καιρό αλλά με υγρασία δεν μου αρεσαν καθολου...
Τωρα, πιστευω ο λόγος που δεν ακουγονται κ τόσο είναι γιατί δεν είναι κ τόσο οικονομικά αν θα τα επιλέξει κάποιος για κυνήγι τσίχλας..
Τα έχω δοκιμάσει εγώ και δεν με ενθουσίασαν ... αρκετό ξεπουπουλιασμα και τα πουλιά έφευγαν σε υγρό καιρό. Το μπλε 33gr είναι φωτιά αλλά πανάκριβο για τσίχλα , το βάζω σε αγριοπεριστερα . Με 3* και το μπλε σε νο7 είχα πάρει έναν κοτσυφα σε απόσταση 40+ !Δηλαδή παιδιά jordan κόκκινα 32γρ δεν ρίχνει κανένας ;;;
Ναι το ξέρω φίλε, μακάρι αυτό λέω,τον γνώριζα προσωπικά καλός άνθρωποςΘα το κρατήσουν τα παιδιά του, από καρκίνο έφυγε ο άνθρωπος.
Εγω απορουσα πριν χρονια αν ειχαν σκαγια μεσα σε ενα κουτι 7αρια που μου δωσανε.Δηλαδή παιδιά jordan κόκκινα 32γρ δεν ρίχνει κανένας ;;;
Σε ευχαριστω πολυ φιλε...Ααααααα....Μα λέω και εγώ.............
Απλώς αντί να γράψεις "1" μπροστά από το "0" καταλαθος έβαλες "! "......και μπερδευτηκα.......
Μια χαρά θα τα παει το ποζε σου.. Καλορίζικο κ με την ευκαιρία......
Θα ευχαριστηθείς καπνισματα! Csb32 νο10 εριξα πέρσι μερικά κουτιά , αν και δεν το προτιμω αυτο το νουμερο σκαγιων , και μέχρι 30 μέτρα έκαναν παπάδες! Ανοιχτά τσοκ γιατί πάνε λίγο μπαλα!!!Σε ευχαριστω πολυ φιλε...
Ευχαριστω Δημητρη.. Για να δουμε, θα τα δοκιμασω φετος????Θα ευχαριστηθείς καπνισματα! Csb32 νο10 εριξα πέρσι μερικά κουτιά , αν και δεν το προτιμω αυτο το νουμερο σκαγιων , και μέχρι 30 μέτρα έκαναν παπάδες! Ανοιχτά τσοκ γιατί πάνε λίγο μπαλα!!!