σωπα ρε!!!!!5.70€ το κουτί;;;;
Όπως το ακούς!!!! Φιοκι κάλυκα και λογικά βύσμα δικό του και CSB 1 έχεισωπα ρε!!!!!
για κανε μια δοκιμη γιατι δεν βγαινω μανα μου φετος!Όπως το ακούς!!!! Φιοκι κάλυκα και λογικά βύσμα δικό του και CSB 1 έχει
Τέλειο set upΚαι..... πριν την δοκιμή,μια ματιά στα εσωτερικά του μας δίνει την εικόνα ότι είναι ένα φτηνό, ΑΛΛΆ καλά γεμισμένο και περιποιημένο φυσίγγι.View attachment 40317View attachment 40318View attachment 40319View attachment 40320
Τέλειο set up
Αν θές πές μας τελικό ύψος
φοβερη τιμη... πως , που τα βρισκεις?Και..... πριν την δοκιμή,μια ματιά στα εσωτερικά του μας δίνει την εικόνα ότι είναι ένα φτηνό, ΑΛΛΆ καλά γεμισμένο και περιποιημένο φυσίγγι.View attachment 40317View attachment 40318View attachment 40319View attachment 40320
Καρδαράς,τα γράφει στο κουτί πάνω στην εικόναφοβερη τιμη... πως , που τα βρισκεις?
57,60Τέλειο set up
Αν θές πές μας τελικό ύψος
Μου φαίνεται ίδιο με το Άρτεμις η ιδέα μου?Και..... πριν την δοκιμή,μια ματιά στα εσωτερικά του μας δίνει την εικόνα ότι είναι ένα φτηνό, ΑΛΛΆ καλά γεμισμένο και περιποιημένο φυσίγγι.View attachment 40317View attachment 40318View attachment 40319View attachment 40320
Αν εξαιρέσουμε τον κάλυκα που είναι Τ1, και το χρώμα,ναι αδέρφιαΜου φαίνεται ίδιο με το Άρτεμις η ιδέα μου?
Άραγε πάμε σε αυτό. Τηλέφωνο έχουμε?Αν εξαιρέσουμε τον κάλυκα που είναι Τ1, και το χρώμα,ναι αδέρφια
Από που τα παίρνουμε αυτά?Και..... πριν την δοκιμή,μια ματιά στα εσωτερικά του μας δίνει την εικόνα ότι είναι ένα φτηνό, ΑΛΛΆ καλά γεμισμένο και περιποιημένο φυσίγγι.View attachment 40317View attachment 40318View attachment 40319View attachment 40320
Πατρίδα τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι δε μου στέλνει απευθείας σε εμένα, επειδή έχει ένα συνεργαζόμενο κατάστημα επάνω στην Ιστιαία. Δεν κάθισα να του εξηγήσω ότι η Ιστιαία από μένα είναι 3 ώρες κωλοδρομος, παρήγγειλα από Αβραμόπουλο τότε αμέσως μετά.Άραγε πάμε σε αυτό. Τηλέφωνο έχουμε?
Έλα ρε Μπιλ Ιστιαία σε ποιον αν θυμάσαιΠατρίδα τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι δε μου στέλνει απευθείας σε εμένα, επειδή έχει ένα συνεργαζόμενο κατάστημα επάνω στην Ιστιαία. Δεν κάθισα να του εξηγήσω ότι η Ιστιαία από μένα είναι 3 ώρες κωλοδρομος, παρήγγειλα από Αβραμόπουλο τότε αμέσως μετά.
Τα γράφει όλα στο κουτί πάνω στην εικόναΆραγε πάμε σε αυτό. Τηλέφωνο έχουμε?
Ένα Ζωγραφοπουλο λέει, δεν έχω ιδέα είναι πολύ μακριά, δε μπήκα στον κόπο να ψάξω καν.Έλα ρε Μπιλ Ιστιαία σε ποιον αν θυμάσαι