Ποια λαμπρό το Α1 32 7.50 και το Α1 34 8€ αν μιλάς για το καφε έχει και μπαρούτι που κάνει τη διπλάσια σχεδόν τιμή μέσα
Εκεί που θα είδες το λάμπρο Α1 32γρ 7,5€ κάπου τόσο + - θα έχει και το εξπρές.Από χειμώνα να δεις που θα είναι όλα, ειδικά αν έχει και πουλιά.Ο Ευριπίδης είπε για τα εξπρές, κάπου τόσο θα έχουν και τα λάμπρο στα ίδια γραμμάρια αναφέρομαι πάντα.Ανάλογα απόθεμα κτλ...Εδώ ένας συνάδελφος τις προάλλες, ο λάζος αν θυμάμαι καλά, αγοράσε τα λάμπρο τόρντο 32γρ 9 ευρώ...Ποια λαμπρό το Α1 32 7.50 και το Α1 34 8€ αν μιλάς για το καφε έχει και μπαρούτι που κάνει τη διπλάσια σχεδόν τιμή μέσα
Κάτσε να έρθουν νέες παρτίδες από χειμώνα και τα ξαναλέμε.Ο Κένταυρος έχει 7.50 το 32 και 8 το 34 και 7.50 τα hunting του καραμανιδη 33γρ 8/9 ανάμεικτα.
Αυτή τη στιγμή το φτηνότερο ιταλικό στα Χανιά είναι το οκ στα 8 κάτι.απο Σεπτέμβρη πάνω απ' τα 9.τα ξεχνάμε τα ιταλικαΤο europe προπερσι το επαιρνα 5.2 στην κουτα!
Μονο Ιταλους βλεπω φετος για τσιχλες...
Δάσκαλε, τα λάμπρο 32γρ πόσο παίζουν κάτω;Αυτή τη στιγμή το φτηνότερο ιταλικό στα Χανιά είναι το οκ στα 8 κάτι.απο Σεπτέμβρη πάνω απ' τα 9.τα ξεχνάμε τα ιταλικα
Τόσο έχουν τώρα στο Ηράκλειο.σε λίγο και στα Χανιά.μαγκες από Σεπτέμβρη να υπολογίζετε τα 32αρια κοντά στο 10αρικο το κουτιΕκεί που θα είδες το λάμπρο Α1 32 7,5, κάπου τόσο + - θα έχει και το εξπρές.Από χειμώνα να δεις που θα είναι όλα, ειδικά αν έχει και πουλιά.Ο Ευριπίδης είπε για τα εξπρές, κάπου τόσο θα έχουν και τα λάμπρο στα ίδια γραμμάρια αναφέρομαι πάντα.Ανάλογα απόθεμα κτλ...Εδώ ένας συνάδελφος τις προάλλες, ο λάζος αν θυμάμαι καλά, αγοράσε τα λάμπρο τόρντο 32γρ 9 ευρώ...
Τώρα 8 το α1 32 8,30-8,40 το τορντο πορτοκαλί 9 ευρώ το α1 34 8 το ευρωμιξ.απι Σεπτέμβρη βάλε τουλάχιστον 40 λεπτά πάνω σε όλα αυτά αν όχι και παραπανωΔάσκαλε, τα λάμπρο 32γρ πόσο παίζουν κάτω;
Δυστυχώς...Ρίξτε παραγγελία από κένταυρο και αντρέα 24-28.Παρέα με τον σύντροφο και άγιος ο Θεός!!!Τώρα 8 το α1 32 8,30-8,40 το τορντο πορτοκαλί 9 ευρώ το α1 34 8 το ευρωμιξ.απι Σεπτέμβρη βάλε τουλάχιστον 40 λεπτά πάνω σε όλα αυτά αν όχι και παραπανω
Και εμένα με nitroΤο europe προπερσι το επαιρνα 5.2 στην κουτα!
Μονο Ιταλους βλεπω φετος για τσιχλες...
Δε ξέρω κατά πόσο με συμφέρει παραγγελία από Ρουμελιώτη.τραπαδοροι εδώ που κάνουν παραγγελία 3 και 4 Χιλ φυσίγγια τους βγαίνει 5,20 5,25 το κουτί αλλά τους κάνει άλλη τιμή.θα μιλήσω ίσως να δω τι γίνεται και με τα μεταφορικά.ο κένταυρος νομίζω τα δικά του τα έχει πάει τα 28αρια 6 η 6,50 ευρωΔυστυχώς...Ρίξτε παραγγελία από κένταυρο και αντρέα 24-28.Παρέα με τον σύντροφο και άγιος ο Θεός!!!
Γιατί φθηνός είναι ο καραμανιδης?Για πάρε τηλέφωνο?Αυτοί το πάνε τα 3 κουτιά φυσίγγια ίσον ένα μεροκάματο . οποίος είναι φθηνότερος θα κερδίσει στο τέλος βλέπω Ρουμελιώτη και lampro και καραμανιδη να κυκλοφορούν από ελληνικά.
Σωστό αυτό.Το ξαναγράψα η Δορκάδα θα εξαφανίσει τα φυσίγγια της από τους κυνηγότοπους μονής της όπως έχει κάνει και με το 3Α.
Αστούς να το ρίξουν μόνοι τούς, εγώ φέτος θα τους πάρω όλους τηλέφωνο και όποιος είναι Πιο φθηνός θα ακολουθήσω, όλοι η άλλοι μαύρο.Το express32 στα 9.60€. Τι λες τώρα ρε Ευρυπιδη? Ρε τους αλητηριους