Και πορτικ για της εξαεροσηςΗ επομενη αγορα θα ειναι παντελονι με καπακι πισω που ανοιγει
Και πορτικ για της εξαεροσηςΗ επομενη αγορα θα ειναι παντελονι με καπακι πισω που ανοιγει
Δεν τα κάνουμε όλοι πάνω μας κύριοι. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.Αν σας πειασει κοψιμο να τω πια τιραντα θα ξεκουμπώσετε πρώτη.....
Δεν τα κάνουμε όλοι πάνω μας κύριοι. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Με πηρε τηλέφωνο και δεν εχει χακί. Πηρα την παραλλαγη δάσους. Μόλις παραλάβω θα κάνω παρουσίαση, αλα Παναγιώτη.Έπεσε παραγγελία η τσάντα του Παναγιώτη.
https://www.armyhouse.gr/index.php?route=product/product&path=62&product_id=89
Ξερω πολυ καλα πως "λειτουργει" το συστημα των τιραντων.....δεν χρειαζοταν η φωτο, για να παρω παραδειγμα...οπως και αυτα που γραφω, να μη λαμβανωνται, τις μετρητης καποιες φορες...
Ποσο πολυ θα θελα μια χειροποιητη δερματινη φυσιγγιοθηκη. Απ΄αυτές που τις εχεις για παντα
Φτιάχνει ο κ.Σταύρος Σαλονικίδης!! Αν είχα περίσσευμα θα έπαιρνα με κλειστά μάτια.Τσάντες,φυσιγγιοθήκες και τα 2 μαζί, θήκες όπλων κτλ!Ποσο πολυ θα θελα μια χειροποιητη δερματινη φυσιγγιοθηκη. Απ΄αυτές που τις εχεις για παντα
Εχει μαγαζί Χρήστο? Που? Ξερεις τιμές?Φτιάχνει ο κ.Σταύρος Σαλονικίδης!! Αν είχα περίσσευμα θα έπαιρνα με κλειστά μάτια.Τσάντες,φυσιγγιοθήκες και τα 2 μαζί θήκες όπλων!
Ποσο πολυ θα θελα μια χειροποιητη δερματινη φυσιγγιοθηκη. Απ΄αυτές που τις εχεις για παντα
Φτιάχνει ο κ.Σταύρος Σαλονικίδης!! Αν είχα περίσσευμα θα έπαιρνα με κλειστά μάτια.Τσάντες,φυσιγγιοθήκες και τα 2 μαζί, θήκες όπλων κτλ!
Πάρε και λινκ αν ενδιαφέρεσαι!
https://s2knife.com/
Εχει μαγαζί Χρήστο? Που? Ξερεις τιμές?
Εχει μαγαζί Χρήστο? Που? Ξερεις τιμές?
Σου είχα βάλει το λινκ και εγώ παραπάνω! Από το φβ βλέπω έργα του και πραγματικά φαίνεται σωστός επαγγελματίας!!!Το βρηκα. s2knife.com
Από έναν στην Θεσ/νίκη ο πατέρας μου αγόρασε μια αρμάθα δώρο για τον μικρό όταν γίνει 18 χαχαχαΣου είχα βάλει το λινκ και εγώ παραπάνω! Από το φβ βλέπω έργα του και πραγματικά φαίνεται σωστός επαγγελματίας!!!
Από κιλκίς νομίζω, χωρίς να ξέρω που εργάζεται και τα συναφή!Από έναν στην Θεσ/νίκη ο πατέρας μου αγόρασε μια αρμάθα δώρο για τον μικρό όταν γίνει 18 χαχαχα
Τρελοπαππούς ...
Αυτός που βρίσκεται ?
Μπορεί να είναι και ο ίδιος ...
Έτσι είναι οι παππούδες Μια μέρα είχε πάει για κυνήγι ο πατέρας μου και δεν είχα πάει εγω. Τρώγαμε με τον συγχωρεμενο τον παππού μου και μου λέει, εσύ πώς και δεν πήγες για κυνήγι; Άσε ρε παππού του λέω εγώ ( κωλοπαιδι) σκασμενος δήθεν. Τι έγινε μου λέει; Δεν έχω ντουφέκι ρε παππού. Ε και πόσο κάνει ένα τουφέκι μου λέει; Πέντε χιλιάδες του λέω. Χωρίς δεύτερη σκέψη γυρίζει στη μάνα μου και της λέει, " πάρε το βιβλιάριο μου αύριο και να πας να βγάλεις πέντε χιλιάδες να τις δώσει στο παιδί να πάρει τουφέκι". Μην φανταστείτε ότι είχε χρήματα ο άνθρωπος, οικοδόμος ήταν με μια σύνταξη 650 ευρώ, ήταν όλες του οι οικονομίες. Και τώρα που το γράφω συγκινουμαι. Εννοείται ότι του είπα πως του κάνω πλάκα. Γεια σου παππού όπου και να σαιΑπό έναν στην Θεσ/νίκη ο πατέρας μου αγόρασε μια αρμάθα δώρο για τον μικρό όταν γίνει 18 χαχαχα
Τρελοπαππούς ...
Αυτός που βρίσκεται ?
Μπορεί να είναι και ο ίδιος ...
Αν το έλεγες με την ψυχή σου, ότι δεν έχεις και δεν το είπες για να στο πάρει, με γεια σου και με χαρά σου! Γιατί όλοι πλέον πάνε στους παππούδες και ζητιανεύουν για να τους πάρουν-εκπληρώσουν τα ιδανικά τους.Και έτσι ξεκινάνε οι αντιζηλίες.Σκοπός είναι να το λες αθώα και αν θέλει ο άλλος πράττει ό,τι και αν είναι αυτό και αν δεν θέλει όλα μια χαρά!Έτσι είναι οι παππούδες Μια μέρα είχε πάει για κυνήγι ο πατέρας μου και δεν είχα πάει εγω. Τρώγαμε με τον συγχωρεμενο τον παππού μου και μου λέει, εσύ πώς και δεν πήγες για κυνήγι; Άσε ρε παππού του λέω εγώ ( κωλοπαιδι) σκασμενος δήθεν. Τι έγινε μου λέει; Δεν έχω ντουφέκι ρε παππού. Ε και πόσο κάνει ένα τουφέκι μου λέει; Πέντε χιλιάδες του λέω. Χωρίς δεύτερη σκέψη γυρίζει στη μάνα μου και της λέει, " πάρε το βιβλιάριο μου αύριο και να πας να βγάλεις πέντε χιλιάδες να τις δώσει στο παιδί να πάρει τουφέκι". Μην φανταστείτε ότι είχε χρήματα ο άνθρωπος, οικοδόμος ήταν με μια σύνταξη 650 ευρώ, ήταν όλες του οι οικονομίες. Και τώρα που το γράφω συγκινουμαι. Εννοείται ότι του είπα πως του κάνω πλάκα. Γεια σου παππού όπου και να σαι