Με αντικαταβολή?Έχω πάρει δύο φορές πράγματα από εκει
Με αντικαταβολή?Έχω πάρει δύο φορές πράγματα από εκει
Παναγιώτη καλημέρα,αν μπορείς εξήγησε πως γίνεται η διαδικασία, γίνεται αντικαταβολή κτλ? έχει ενδιαφέροντα πραγματακια από ότι είδα.Έχω πάρει δύο φορές πράγματα από εκει
Όντως φτιάχνει καταπληκτικά πράγματα και όλα στο χέρι, δεν έχει ούτε ραπτομηχανή, αλλά δεν πολυασχολείται πλέον με βαρειές κατασκευές τύπου θήκες όπλων. Καμιά φυσιγγιοθήκη μπορεί, εσύ για τι ενδιαφέρεσαι;Πολύ όμορφη δουλειά Παντελή !Μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον φίλο σου ; έχει κάποια σελίδα να δω τι αλλά φτιάχνει;
Στείλε μου προσωπικό μύνημα αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα *
Με Paypal κανένα πρόβλημα, απόλυτη εγγύηση. Το χρησιμοποιώ πάνω από 15 χρόνια και μου έχει επιστρέψει πάντα τα χρήματά μου πίσω σε περίπτωση προβλήματοςΜε αντικαταβολή?
Η με PayPal η και με τον αριθμό της κάρτας visa η master card και δεν έχει μεταφορικάΜε αντικαταβολή?
Φετος αγορασα και εγω για τον ιδιο λογο με εσεναΗ φυσιγγιοθηκη των 30 θέσεων είναι no name κ ήταν του παππου μου δεκαετίας '80 αν όχι κ λιγο παλαιοτερη...
Δεν την είχε χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν την βολεύτηκε, προτιμούσε με τα φυσίγγια να γεμίζει τις... τσέπες του....
Την εχω κ την χρησιμοποιώ απο πιτσιρικάς..
Με τα χρόνια κ χωρίς καμία συντήρηση έχει παρουσιασει φθορές...
Όπως κάποια σκισίματα τα οποία μπαλωσα πρόχειρα με..πετονιά...
Το λουρί της κ αυτό έχει ξεραθεί κ έχει χάσει την αντοχή του...
Παρά ταυτα αρνουμαι πεισματικα να την εγκαταλείψω.....
Αν κοπεί το λουρί τοτε θα το αλλάξω....
Καθώς κ ότι άλλο συμβεί κ εφόσον κριθεί αναγκαίο θα παει σε.. μάστορα....
Ασφαλώς κ οι λόγοι δεν είναι οικονομικοι αλλά έχει μεγάλη αξία για εμενα..
Και εκτός αυτου είμαι από εκείνους που δενονται πολύ με τα άψυχα αντικείμενα...
Πριν λίγα χρόνια ένας φίλος μη κυνηγός μου δώρισε μια δερμάτινη φυσιγγιοθηκη zark hellas κ με την σειρα μου την χάρισα σε φίλο κυνηγο γιατί δεν ήθελα να υπάρχει στο..σπίτι (τρέλα ε?)......
View attachment 84683
View attachment 84684
View attachment 84685
View attachment 84686
View attachment 84687
Κάπου θα βρεις ενα κομματι δέρμα να το ράψεις κ στην ανάγκη ας μην είναι το λουρί από δερμα...Αυτη που εχω ειναι απο τον πατερα μου οταν πρωτοξεκινησε και κοπηκε το λουρι μετα απο πολλα μπαλωματα
Εεε τοτε τι να σου πω...Ουτε εμενα με βοκευαν οι ζωνες
Πλεον δεν με βολευουν τα γιλεκα
Πόσο την πήρες αυτή; Υπάρχουν πολλές φθηνές τέτοιες θήκες απόρριψης κενών γεμιστήρων με 7-10-15 ευρώ βαριά από cordura,οι οποίες όταν δεν τις χρησιμοποιείς γίνονται ρόλο για να μην ενοχλούν.....Πήγα και εγώ να δω τί είναι αυτό το Temu που λέτε παραπάνω και πήρα αυτή τη θήκη που μπαίνει στη ζώνη. Την πήρα γιατί θέλω κάπου να μπαίνουν οι ριγμένοι κάλυκες που μαζεύω στο περπατητό γιατί μέσα στις τσέπες μου δε χωράνε.
View attachment 85170 View attachment 85171
7-10-15 ευρώ ;;;;; Πανάκριβες!Πόσο την πήρες αυτή; Υπάρχουν πολλές φθηνές τέτοιες θήκες απόρριψης κενών γεμιστήρων με 7-10-15 ευρώ βαριά από cordura,οι οποίες όταν δεν τις χρησιμοποιείς γίνονται ρόλο για να μην ενοχλούν.....
Δυσκολονα το βρεις ρε
απο γαιδουρας κανει?Λίπος άλογου για της ζώνες και τα δέρματα
Κάτι γούστα που βγάζεισ που και πουαπο γαιδουρας κανει?
Τις αρμέγω και ταΐζω τα σκυλιά!απο γαιδουρας κανει?
Μιλα ρε Χριστιανε μου!!!Τις αρμέγω και ταΐζω τα σκυλιά!
έχω την ίδια!!! μοντελο τελος 70 αρχες 80 σε καλυτερη καταστασηΗ φυσιγγιοθηκη των 30 θέσεων είναι no name κ ήταν του παππου μου δεκαετίας '80 αν όχι κ λιγο παλαιοτερη...
Δεν την είχε χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν την βολεύτηκε, προτιμούσε με τα φυσίγγια να γεμίζει τις... τσέπες του....
Την εχω κ την χρησιμοποιώ απο πιτσιρικάς..
Με τα χρόνια κ χωρίς καμία συντήρηση έχει παρουσιασει φθορές...
Όπως κάποια σκισίματα τα οποία μπαλωσα πρόχειρα με..πετονιά...
Το λουρί της κ αυτό έχει ξεραθεί κ έχει χάσει την αντοχή του...
Παρά ταυτα αρνουμαι πεισματικα να την εγκαταλείψω.....
Αν κοπεί το λουρί τοτε θα το αλλάξω....
Καθώς κ ότι άλλο συμβεί κ εφόσον κριθεί αναγκαίο θα παει σε.. μάστορα....
Ασφαλώς κ οι λόγοι δεν είναι οικονομικοι αλλά έχει μεγάλη αξία για εμενα..
Και εκτός αυτου είμαι από εκείνους που δενονται πολύ με τα άψυχα αντικείμενα...
Πριν λίγα χρόνια ένας φίλος μη κυνηγός μου δώρισε μια δερμάτινη φυσιγγιοθηκη zark hellas κ με την σειρα μου την χάρισα σε φίλο κυνηγο γιατί δεν ήθελα να υπάρχει στο..σπίτι (τρέλα ε?)......
View attachment 84683
View attachment 84684
View attachment 84685
View attachment 84686
View attachment 84687
Και τι θα ριχνω στα σκυλιάΜιλα ρε Χριστιανε μου!!!
Ξερεις ποσα αγοραζουν το γαλα της γαιδαρας;
Περαν απο παιδακια που λογω ασθενειας το περνουν και ειναι θαυματουργο (εκει θα το δινεις δωρεαν!!!) το αγοραζουν κατι πλουσιας ´´αγελαδες ´´ που θελουν κωλο φινιστρινι και το μαγουλο καθρεπτη(δεν βοηθα σε αυτα αλλα αστες να νομιζουν)
Θα βγαζεις 80-100 ευρω το λιτρο ρε