Φυσιγγιοθήκες, πουλιάστρες, θήκες όπλων αξεσουάρ.

Η ζώνη από ότι μου λέει ο συνάδερφός μου, είναι ολοκαίνουρια και είναι Ισπανική από καλό δέρμα.Να ρωτήσω, πρέπει να την βρέξω και να στεγνώσει υπό σκιά πριν βάλω φυσίγγια ή δεν ισχύει αυτό;
Διαμαντή το νερό δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα μπορεί να το μαλακωσει αλλά συνήθως σαπιζει το δέρμα, αυτό που λέει ο Βικτωρας βαλε της φυσίγγια και αυτήν κάμποσο καιρό να πάρει την φόρμα τούς, επίσης κυκλοφορούν πολλές κρέμες στην αγορά για δερματινα άρβυλα για περιποίηση που θα βοηθήσουν το δέρμα να μαλακωσει.

Ευχαριστώ παίδες. Έβαλα κανά δυο φυσίγγια για δοκιμή και δεν ήταν σφιχτή αλλά ούτε και χαλαρή,μπαίνανε άνετα μέσα. Εγώ βέβαια άκουσα την συμβουλή του φίλου μου και την έβαλα σ νερό και τώρα την άπλωσα να στεγνώσει στο βορινό μπαλκόνι,χωρίς να τη βλέπει ο ήλιος. Θα προτιμούσα να ήταν πιο σφιχτή βέβαια,αλλά θα την δω αφού στεγνώσει και τη γεμίσω φυσίγγια...

Ευχαριστώ παίδες. Έβαλα κανά δυο φυσίγγια για δοκιμή και δεν ήταν σφιχτή αλλά ούτε και χαλαρή,μπαίνανε άνετα μέσα. Εγώ βέβαια άκουσα την συμβουλή του φίλου μου και την έβαλα σ νερό και τώρα την άπλωσα να στεγνώσει στο βορινό μπαλκόνι,χωρίς να τη βλέπει ο ήλιος. Θα προτιμούσα να ήταν πιο σφιχτή βέβαια,αλλά θα την δω αφού στεγνώσει και τη γεμίσω φυσίγγια...
Την εβρεξες θα σφίξει.

Με το που μπήκα στο γραφείο,μου λέει ο συνάδερφος.....ενδιαφέρεσαι για πουλιάστρα; του λέω έχω ρε συ μια της ZARK HELLAS και μου λέει τι ζαρκ και λαλακιες.Θες μια Ισπανική πουλιάστρα με δέρμα λαδιού που πάει ασορτί με τη ζώνη στα 10€ ; εεεε είναι πειρασμός...και του είπα φέρτη και αυτή.
Αυριο που θα μου τη φέρει,θα ανεβάσω φωτογραφία.........

Συγνωμη Διαμαντη τωρα ειδα το θεμα αλλα δεν βρεχουμε ποτε τα δερματα αυτου του τυπου Το πιθανοτερο ειναι να σκληρυνουν παρα πολυ και να γινουν δυσκαμπτα Επισης στεγνωνοντας συνηθως αφηνουν σκιες και αλλοιωσεις του χρωματος Για αυτο το πρωτο που κανουμε στα δερματα ειναι να το αδιαβροχοποιησουμε με καποια αλοιφη κρεμα η κεραλοιφη ακομη καλυτερα που ειναι και φυσικο προιονΕαν στεγνωνοντας συμβει κατι απο ολα αυτα μην απελπιζεσαι γιατι εφοσον ειναι καινουργια τα σημαδια και λιγα θα ειναι και μπορει να φυγουν Απλα αστην να στεγνωσει κανα δυο μερες και περασε την ενα χερι αλοιφη περιμενε μερικες μερες να τραβηξει και ξαναπερασε την 1-2 φορες ακομη Αν βρεις την αλοιφη που σου αρεσει αυτο θα το κανεις μια φορα το χρονο και θα εισαι ΟΚ

Δεν έχει αφήσει τίποτα από σημάδι φίλε μου,είναι καλό δέρμα και όσο για την αλοιφη,το έχω υπόψην μου και σε ευχαριστώ για την οδηγία.
Η αλοιφή από λίπος φώκιας που βάζω στα αρβυλα,κάνει;

Δεν έχει αφήσει τίποτα από σημάδι φίλε μου,είναι καλό δέρμα και όσο για την αλοιφη,το έχω υπόψην μου και σε ευχαριστώ για την οδηγία.
Η αλοιφή από λίπος φώκιας που βάζω στα αρβυλα,κάνει;
Τελεια!! για αδιαβροχοποιηση.Απο θεμα σκληροτητας τωρα που στεγνωσε πως ειναι?

Η ζώνη με την πουλιάστρα. Αν και την εβρεξα,δεν είδα καμιά διαφορά,τα φυσίγγια μπήκαν μια χαρά,ούτε πολύ σφιχτά ούτε χαλαρά.Και τα δύο ποιοτικές κατασκευές,εξ Ισπανίας. Κόστος 30€ και τα δύο...
20170317_172305_zpsnenlqbzn.jpg~original

Η ζώνη με την πουλιάστρα. Αν και την εβρεξα,δεν είδα καμιά διαφορά,τα φυσίγγια μπήκαν μια χαρά,ούτε πολύ σφιχτά ούτε χαλαρά.Και τα δύο ποιοτικές κατασκευές,εξ Ισπανίας. Κόστος 30€ και τα δύο...
20170317_172305_zpsnenlqbzn.jpg~original
Διαμαντή εύχομαι η πουλιάστρα πάντα γεμάτη και να μην προλαβαίνεις να γεμίζεις τη θήκη. :)
αν αφήσεις τα φυσίγγια στη θήκη, πρόσεξε μήπως έχει ακόμη υγρασία από το βρέξιμο..

Διαμαντή εύχομαι η πουλιάστρα πάντα γεμάτη και να μην προλαβαίνεις να γεμίζεις τη θήκη. :)
αν αφήσεις τα φυσίγγια στη θήκη, πρόσεξε μήπως έχει ακόμη υγρασία από το βρέξιμο..
Αμήν φίλε μου...μακάρι να έχουμε όλοι επιτυχίες και πολλές μα πολλές συναντήσεις,ιδίως μετά πουλάκια που γουστάρουμε.
Μη φοβάσαι για υγρασία,ήταν μια εβδομάδα κρεμασμένη στο βοριά η ζώνη και εξάλλου θα τα βάλω σε λίγες μέρες πάλι στο κουτί τους.

Πολύ χρήσιμες για την υγρασία-ψιχάλα αλλά και για την αντανάκλαση σε περίπτωση καρτεριού με κάλυψη-απόκρυψη... ;)
Ο κούρος τις έχει πήρα σήμερα στο πρατήριο και αύριο θα την έχει φερει
σωστά όλα και νομίζω ότι μόνο σε γρήγορο γέμισμα θα έχει ένα πολύ μικρό θεματάκι :)

Back