gvp9000
Banned
οταν παιρνεις ενα οπλο δεν το αποχωριζεσαι το οπλο σου εισαι εσυ ο ιδιος το οπλο σου ειναι η προεκταση σου!Συνεπως το βελτιωνεις!
Σωστό και αυτό ... χαμήλωσε την ρίγα και πες μας εντυπώσεις ...
οταν παιρνεις ενα οπλο δεν το αποχωριζεσαι το οπλο σου εισαι εσυ ο ιδιος το οπλο σου ειναι η προεκταση σου!Συνεπως το βελτιωνεις!
Σωστό και αυτό ... χαμήλωσε την ρίγα και πες μας εντυπώσεις ...
Μιλτο ειναι πολοι αυτοι που ριχνουν σημαδευτα και εκει ειναι το θεμαΤολη και της benelli θεωρητικα υπεριψωμενη την λες γιατι βρισκεται σε αποσταση απο την καννη..η χρησικοτητα της ειναι οτι σου μεγαλωνει λιγο την περιφερειακη οραση εξου και η χρηση της στο doyble trap που εχεις να διαχειριστεις 2 δισκους με διαφορετικες κατευθυνσεις..εμενα προσωπικα παντως με βοηθαει στο κυνηγι βεβαια ειναι το κοντακι στα μετρα μου και το σκαλι δεν το βλεπω καθολου..ερχεται η ριγα ακριβως στην ιδια ευθεια με το ματι και εχω ριξει καραβιες απο φυσιγγια απο μονοβολα μεχρι και ψιλα...ξερεις και συ οτο το κοντακι κανει ολη τη δουλεια τα υπολοιπα ειναι να χουμε να κανουμε κουβεντα
Αφαίρεσή τη φίλε να σωθείς....οταν παιρνεις ενα οπλο δεν το αποχωριζεσαι το οπλο σου εισαι εσυ ο ιδιος το οπλο σου ειναι η προεκταση σου!Συνεπως το βελτιωνεις!
Θα την αλλαξω με αλλη φλατ και ενα διακριτικο μικρο στοχαστρο και τπτ αλλο συν μια επιπλεον καννη slug για τα γουρουνια...
Και φυσικα πρωτη δουλεια, κοντακι!
+1Και φυσικα πρωτη δουλεια, κοντακι!
Παιδια νομιζω καλο θα ταν να παμε στην ενοτητα οπλουργοι για να γινει η συνεχεια της συζητησης αλλαγη της υπερυψωμενης ριγας!Απο οσα λιγα γνωριζω αλφαδιαζει το οπλο σε μεγκενη ο εκαστοτε οπλουργος και αφου αλφαδιασει με ραμμα και τη ευθυγράμμιση του κεντρου της καννης τοτε με αλλο ραμμα παραλληλο προς αυτην παιρνει ευθεια για να τοποθετησει την νεα παραλληλη χαμηλη φλατ ριγα .Αν θελετε παμε στην καταλληλη ενοτητα να κανουμε κουβενταΟ πίνακας θα δείξει το αποτέλεσμα φίλε μου.
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως πως ο μάστορας σκοπεύει να προσαρμόσει την ρίγα και να πετύχει παραλληλότητα με τον άξονα της κάνης μιας και η εξωτερική επιφάνεια της κάνης ΔΕΝ είναι κυλινδρική.
Δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο αλλά (όπως το φαντάζομαι) θέλει λεπτοδουλειά.
Καλή μετατροπή και μακάρι να πάει καλά.
Στείλε και μια φωτό μετά την μετατροπή ...
+1
Ρίγα βρήκες?Παιδια νομιζω καλο θα ταν να παμε στην ενοτητα οπλουργοι για να γινει η συνεχεια της συζητησης αλλαγη της υπερυψωμενης ριγας!Απο οσα λιγα γνωριζω αλφαδιαζει το οπλο σε μεγκενη ο εκαστοτε οπλουργος και αφου αλφαδιασει με ραμμα και τη ευθυγράμμιση του κεντρου της καννης τοτε με αλλο ραμμα παραλληλο προς αυτην παιρνει ευθεια για να τοποθετησει την νεα παραλληλη χαμηλη φλατ ριγα .Αν θελετε παμε στην καταλληλη ενοτητα να κανουμε κουβεντα
Εγω να βρω?Οταν παει στον οπλουργο το οπλο θα βρει αυτος, ας φτιαξει στη τελικη!Τσαμπα θα πληρωθει για να μου ξεκολισει τη παλια ριγα ειτε απο ασημοκολιση που ειναι ειτε απο χαλκοκολλιση?Εγω θα κανω τη δουλεια του?Ρίγα βρήκες?
Τεο δε χρειαζετε γτ ετσι κι αλιως κανονικο κοντακι εχει εκτως κι ανα ενωεις με τις φλαντζεςΠρέπει να κατεβάσει και το χτένι μετά αν πας σε ίσια γιατί θα ρίχνει ψηλά
Δεν εχω παρει ακομα ολοκληρωμενη απαντηση!Εν αναμονηΠόσο το υπολογίζεις ν σου πάει η μετατροπή?
Γενικά το κόψε κ καλοράψε μιας ρίγας δεν είναι εύκολο.Εχω σκεφτει και κατι ακομα!Ισως και να μην γινεται, αλλα δυσκολο να μην γινεται, ολα γινοντε!Το να βγει τελειως αυτη η ρηγα μου απαντησε ο Παπατσαρουχας και βγαινει οκ, για αλλαγη ομως με αλλη ριγα μου ειπε δε γινεται!Γινεται να τοποθετηθει μια απλη ραμπα μπροστα για το στοχαστρο!Και λεω εγω σκεφτομαι, γτ να μην κοπει με ακριβεια η ηδη υπαρχουσα (οταν βγει) ρηγα και να κολληθεί οπως πριν?
Τωρα μου εβαλες πολυ ωραια ιδεα με το ανθρακονημα!Αυτο θα ναι ακομα καλυτερο και πιο ελαφρυ!Δλδ οτι κουμπωμα θα μου εβαζε μονο για τη ραμπα μπροστα να μου βαλει σε ολη τη καννη ανα 20 ποντους φερει πιν και πανω να μπει μια απο ανθρακονημα!! like likeΓενικά το κόψε κ καλοράψε μιας ρίγας δεν είναι εύκολο.
Υπολόγισε καινούρια ρίγα κ αφαίρεση της παλιάς ΑΝ σου το αναλάβει κάποιος σωστός σαν αυτόν που αναφέρεις ,μαζί με το βάψιμο υπολόγισε αρκετά πάνω από 250€
Κάνε μια ερώτηση στον Απακουλέ αν έχει ρίγες ακόμα και βλέπεις πως θα κινηθείς.
Κοίτα μήπως βολεύει κ από ανθρακόνημα φτιάχνοντας μόνο κουμπώματα στην γυμνή κάννη.
Τωρα μου εβαλες πολυ ωραια ιδεα με το ανθρακονημα!Αυτο θα ναι ακομα καλυτερο και πιο ελαφρυ!Δλδ οτι κουμπωμα θα μου εβαζε μονο για τη ραμπα μπροστα να μου βαλει σε ολη τη καννη ανα 20 ποντους φερει πιν και πανω να μπει μια απο ανθρακονημα!! like like
Πολυ καλο φιλε μου ευχαριστω!!!Συνεπως πρεπει να εξακριβωσω αν μπαινει-ταιριαζει καποιου μοντελου στη δικη μου καννη!!!Δες και εδώ ...
https://www.shopbenelli.com/61183.html