Προσαρμοστικότητα είμαι από τις μεγάλες ασθένειες του κυνηγού -σκοπευτή.Μονο ένας δάσκαλος σκοποβολής θα μπορούσε να σου βγει τα σωστά μέτρα καί νά τα δώσει σε κοντακα να τα εφαρμόσει.Ολα τα άλλα είναι στο περίπου και ημίμετρα.
Στο τέλος όμως μετράει πάντα το αποτέλεσμα.
Προς όλους και όχι μόνο προς εσένα αν και off topic
---------
Δεν διαφωνώ επί της αρχής.
Ζούμε όμως στην χώρα της αρπαχτής και του ότι δηλώσεις, είσαι.
Και ο "δάσκαλος" και ο "κοντακάς" μπορεί να είναι ημίμετρα.
Αν ο δάσκαλος και ο κοντακάς είναι μέτριοι θα σου φύγει ένας σκασμός χρήματα για το μέτριο το οποίο ήδη κατέχω.
Αν δε ο "δάσκαλος" είναι σαν αυτόν που είχα που δεν μπορούσε να σταυρώσει πέρδικα άστο καλύτερα
Φυσικά υπάρχουν και διαμάντια.
Ας μιλήσουμε καθαρά λοιπόν αν επιτρέπεται από την διαχείριση.
1. Ωραία είμαι υποψήφιος, πρότεινετέ μου τον καλύτερο δάσκαλο και τον καλύτερο κοντακά και πόσα χρήματα θα μου πάρει κατά μέσο όρο ο καθένας τους για να μου φτιάξει ένα κοντάκι στα μέτρα μου.
Το ξύλο εκτός τιμής.
Για να ξέρουμε τι μας γίνεται και πόσο θα κοστίσει.
Αν δεν θέλετε να προτείνετε έναν προτείνετε την καλύτερη τριάδα
και τα διαπιστευτήριά τους.
2. Πρότεινετέ μου τους καλύτερους με try gun για να μου δώσουν τα μέτρα και τον κοντακά θα τον βρώ εγώ. Πόσο θα κοστίσει ; Ποιά
τα διαπιστευτήριά τους;
3. Από το άσπρο μέχρι το μαύρο υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρί.
Οι περισσότεροι αγοράζουν ένα όπλο και δεν ξέρουν ούτε καν βασικές διαστάσεις κοντακιού.
Όσοι λοιπόν κατέχουν το θέμα fit όπλου γιατί δεν γράφουν εδώ στο site κάποιες βασικές μετρήσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας μας για να βοηθήσουν κόσμο κατά την επιλογή του όπλου ;
Τροφή για σκέψη ... και πάσα βοήθεια δεκτή.