Baikal nx-43E

Αδερφε
Καλόπουλητο
Εγω νομιζω επειδη ειναι πλαγιοκαννο με σταθερα τσοκ 4-2 και αυλο 18.4 και δισκανδαλο δεν ειναι σωστο να το δωσεις
Σπανιζουν αυτα ατα πλαγια
Τα χρηματα του σημερα δεν εχουν αξια εκτος και αν τα χεις αναγκη για επιβιωση
Σε λιγα χρονια πρωτα Ο Θεος θα κυνηγησουν με αυτα τα αγορια σου η το κοριτσι σου
Εσυ ξερεις καλυτερα
Σαν γνησιος λατρης των πλαγιοκαννων και αποκλειστικος τους κατοχος σου λεω οτι ειναι οπλο που θελεις πολυ περισσοτερα λεφτα για να παρεις κατι αλλο αντιστοιχο σημερα σε αντοχη και μηχανισμο και μονο με παραγγελια

θα σου έλεγα να το δωσεις μονο εαν εχεις αναγκη τα χρηματα
Εαν ειναι για να παρεις κατι αλλο, απλα περιμενε λιγο ακομη να σπληρωσεις την τιμη που το πουλας

Αδερφε
Καλόπουλητο
Εγω νομιζω επειδη ειναι πλαγιοκαννο με σταθερα τσοκ 4-2 και αυλο 18.4 και δισκανδαλο δεν ειναι σωστο να το δωσεις
Σπανιζουν αυτα ατα πλαγια
Τα χρηματα του σημερα δεν εχουν αξια εκτος και αν τα χεις αναγκη για επιβιωση
Σε λιγα χρονια πρωτα Ο Θεος θα κυνηγησουν με αυτα τα αγορια σου η το κοριτσι σου
Εσυ ξερεις καλυτερα
Σαν γνησιος λατρης των πλαγιοκαννων και αποκλειστικος τους κατοχος σου λεω οτι ειναι οπλο που θελεις πολυ περισσοτερα λεφτα για να παρεις κατι αλλο αντιστοιχο σημερα σε αντοχη και μηχανισμο και μονο με παραγγελια

θα σου έλεγα να το δωσεις μονο εαν εχεις αναγκη τα χρηματα
Εαν ειναι για να παρεις κατι αλλο, απλα περιμενε λιγο ακομη να σπληρωσεις την τιμη που το πουλας
Πέρασε από τα χέρια μου ένα Baikal 43, 2-4* μαμά με αυτόματους εξολκεις δισκανδαλο.
Το κυνήγησα απροβληματιστα γύρω στα 12 χρόνια και το έδωσα λόγω πληθώρας όπλων.
Εκανα λαθος!

Πέρασε από τα χέρια μου ένα Baikal 43, 2-4* μαμά με αυτόματους εξολκεις δισκανδαλο.
Το κυνήγησα απροβληματιστα γύρω στα 12 χρόνια και το έδωσα λόγω πληθώρας όπλων.
Εκανα λαθος!
Ε καλά να ήτανε και το μόνο.εδω πας με το μονοκανο τη centro.ωιμε τουλαχιστον

Back