NIKOS ORFANIDIS
Banned
εχω το δυκανο δυσκανδαλο ΝΖΚ-43 και στης κανες γραφει 65MPa 36 γραμμαρια μπορω να ρηξω και συγκεκρημενα το παλιο λαμβρο μπιτουρμπο 36 γραμμαρια , και το λαμπρο καφε 33 γραμμαρια
Οταν ριχνεις ουτε που το βλεπεις ουτε που σε ενοχλει σε κατι αλλο...Με το gemini όμως θα πάω στους 76 πόντους καννη και δεν ξέρω Κατά πόσο θα μου αρέσει
Συνήθως τα χρησιμοποιώ σε καρτέρι και μου άρεσει παρά πολυ!Με το gemini όμως θα πάω στους 76 πόντους καννη και δεν ξέρω Κατά πόσο θα μου αρέσει
σύμφωνα με το βιβλίο του Κυπρίδημου, 65MPa=650 Bars καθημερινής χρήσης ή αλλιώς δοκιμή στις 960 πιέσεις...εχω το δυκανο δυσκανδαλο ΝΖΚ-43 και στης κανες γραφει 65MPa 36 γραμμαρια μπορω να ρηξω και συγκεκρημενα το παλιο λαμβρο μπιτουρμπο 36 γραμμαρια , και το λαμπρο καφε 33 γραμμαρια
https://www.lambro.gr/el/product/HIGH-PERFORMANCE/BITURBOr-36εχω το δυκανο δυσκανδαλο ΝΖΚ-43 και στης κανες γραφει 65MPa 36 γραμμαρια μπορω να ρηξω και συγκεκρημενα το παλιο λαμβρο μπιτουρμπο 36 γραμμαρια , και το λαμπρο καφε 33 γραμμαρια
τα παλιά lambro biturbo και καφε ήταν δυναμίτες στα χοντρά..θα ξεπεράσεις κατά πολύ τις πιέσεις καθημερινής χρησης..εχω το δυκανο δυσκανδαλο ΝΖΚ-43 και στης κανες γραφει 65MPa 36 γραμμαρια μπορω να ρηξω και συγκεκρημενα το παλιο λαμβρο μπιτουρμπο 36 γραμμαρια , και το λαμπρο καφε 33 γραμμαρια
Αν μιλάμε για το πλαγιόκαννο BAIKAL MP43 η πίεση που αναγράφεται δηλ. τα 65 Mpa = 650 Bar περίπου είναι η πίεση καθημερινής χρήσης που προτείνεται απο το εργοστάσιο. Το όπλο είναι δοκιμασμένο στα 900 Bar. Αν τα παραπάνω φυσίγγια είναι κάτω από τα 900 bar - και νομίζω οτι είναι - το όπλο δεν έχει πρόβλημα . Αν μιλάμε για 850 bar είσαι πολύ κοντά στην πίεση δοκιμής και καλά θα ήταν να τα αποφύγεις. Γι αυτό ο Τάσος έχει δίκιο που λέει κράτα τα για την καραμπίνα σου. Αλλωστε με 850 bar στο δίκαννο .... ούτε να το σκέπτομαι. Εσύ θα αντέξεις τόσο τραμπάκουλο;εχω το δυκανο δυσκανδαλο ΝΖΚ-43 και στης κανες γραφει 65MPa 36 γραμμαρια μπορω να ρηξω και συγκεκρημενα το παλιο λαμβρο μπιτουρμπο 36 γραμμαρια , και το λαμπρο καφε 33 γραμμαρια
εχω ρηξει μερηκα μπιτουρμπο και καφε 6αρια , χωρης να καταλαβω κλωτσημα ανυποφορο στον ωμο , αλλα να συνεχηζω να το κανω η ειναι επικυνδηνοΑν μιλάμε για το πλαγιόκαννο BAIKAL MP43 η πίεση που αναγράφεται δηλ. τα 65 Mpa = 650 Bar περίπου είναι η πίεση καθημερινής χρήσης που προτείνεται απο το εργοστάσιο. Το όπλο είναι δοκιμασμένο στα 900 Bar. Αν τα παραπάνω φυσίγγια είναι κάτω από τα 900 bar - και νομίζω οτι είναι - το όπλο δεν έχει πρόβλημα . Αν μιλάμε για 850 bar είσαι πολύ κοντά στην πίεση δοκιμής και καλά θα ήταν να τα αποφύγεις. Γι αυτό ο Τάσος έχει δίκιο που λέει κράτα τα για την καραμπίνα σου. Αλλωστε με 850 bar στο δίκαννο .... ούτε να το σκέπτομαι. Εσύ θα αντέξεις τόσο τραμπάκουλο;
Αριστο καλημερα κ εγω εχω εχω τα τζεμινι 3* + 2* καλα ειναι, αλλα το αισθητικο κοματι δεν μου αρεσει καθολου! Με λιγα λογια οτι εξεχει δεν μου αρεσει, για τα καρλσον τα εσω ειχα ρωτησει εαν τα εχει δουλεψει καποιος εδω μεσα, για να μας πει τη γνωμη του, αλλα απαντηση δεν πηρα, εαν ηταν καλα θα επερνα ενα σκιτ που ειναι 18,4 κ ειναι κυληνδρος κ ενα λαϊτ φουλ που ειναι 17,9 ακριβως 3*Συνήθως τα χρησιμοποιώ σε καρτέρι και μου άρεσει παρά πολυ!
Υπάρχουν και σε +2 αλλιώς εσωτερικα carlson!
νομιζω οτι αν ριχνεις τακτικα τετεια θα αρχιζουν να την ακουν τα κλειδια κ θα αρχησει το παιξημοεχω ρηξει μερηκα μπιτουρμπο και καφε 6αρια , χωρης να καταλαβω κλωτσημα ανυποφορο στον ωμο , αλλα να συνεχηζω να το κανω η ειναι επικυνδηνο
Κωστα τα δουλευει φιλαρακι κ αυτος δεν του αρεσει ασθητικα το εσω εξω ειναι πολυ ινακοποιημενος με τα carlsonγια τα καρλσον τα εσω ειχα ρωτησει εαν τα εχει δουλεψει καποιος εδω μεσα, για να μας πει τη γνωμη του, αλλα απαντηση δεν πηρα, εαν ηταν καλα θα επερνα ενα σκιτ που ειναι 18,4 κ ειναι κυληνδρος κ ενα λαϊτ φουλ που ειναι 17,9 ακριβως 3*
Καλημέρα Κώστα! Αν θυμάμαι καλα ο κ. Σταύρος είχε πάρει τα συγκεκριμένα για ένα s/p mp 27!Αριστο καλημερα κ εγω εχω εχω τα τζεμινι 3* + 2* καλα ειναι, αλλα το αισθητικο κοματι δεν μου αρεσει καθολου! Με λιγα λογια οτι εξεχει δεν μου αρεσει, για τα καρλσον τα εσω ειχα ρωτησει εαν τα εχει δουλεψει καποιος εδω μεσα, για να μας πει τη γνωμη του, αλλα απαντηση δεν πηρα, εαν ηταν καλα θα επερνα ενα σκιτ που ειναι 18,4 κ ειναι κυληνδρος κ ενα λαϊτ φουλ που ειναι 17,9 ακριβως 3*
Επειδή και μενα με απασχόλησε το θέμα το ρώτησα σήμερα στον Σοφοκλη Κοσκινά στις πρωινές ιχνηλασίες. Μου ειπε ότι τα ρωσικά όπλα που γράφουν 65Mpa , που επαναλαμβάνω είναι οι πιέσεις καθημερινής χρήσης, είναι δοκιμασμένα στα 920 bar - εγώ κάπου διάβασα για 900 bar - , πράγμα που σημαίνει ότι δέχονται και ρίχνουν με ασφάλεια, όλα τα κανονικά φυσίγγια , τα οποία σύμφωνα με την CIP ,είναι μέχρι 740 bar. Από κει και πέρα με δεδομένη την δοκιμή αυτή , αν τα μπιτουρμπο τα καφέ αναπτύσουν πιέσεις 850bar , θεωρώ ότι το όπλο σου θα τα αντέξει, αλλά με το σκεπτικό ότι είμαι πολύ κοντά στην πίεση δοκιμής ,εγώ προσωπικά δεν θα τα χρησιμοποιούσα κι ας μην με κλωτσούσαν πολύ. Δεν το βλέπω από άποψη ασφάλειας αλλά από την άποψη της καταπόνησης του όπλου.εχω ρηξει μερηκα μπιτουρμπο και καφε 6αρια , χωρης να καταλαβω κλωτσημα ανυποφορο στον ωμο , αλλα να συνεχηζω να το κανω η ειναι επικυνδηνο
Ετσι..Η κάννη δεν θα πάθει καμια ζημιά..δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο κ για τα κλειδιά έπειτα από συνεχή χρηση(εκεί δεν δίνει "εγγύηση" κανένας κατασκευαστης..)Δεν το βλέπω από άποψη ασφάλειας αλλά από την άποψη της καταπόνησης του όπλου.
Νικο αν θες κάτι στα 36γρ για το δικαννο παρε τα rottweill waidmannsheil..εχω ρηξει μερηκα μπιτουρμπο και καφε 6αρια , χωρης να καταλαβω κλωτσημα ανυποφορο στον ωμο , αλλα να συνεχηζω να το κανω η ειναι επικυνδηνο
Και ποιος ο λόγος Νικόλα να ρίξεις τέτοια φυσίγγια με το δικανακι σου ? Αφού γεμίζεις δικά σου φτιαξε ένα ωραίο 32αρι και είσαι κομπλέ τα αλλά άστα για τις καραμπινες να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.εχω ρηξει μερηκα μπιτουρμπο και καφε 6αρια , χωρης να καταλαβω κλωτσημα ανυποφορο στον ωμο , αλλα να συνεχηζω να το κανω η ειναι επικυνδηνο