Την ειχες βαψει με την ιδια διαδικασια?Ναι Αλέξανδρε. Βάση και κανη τριφτηκαν ελαφριά αφού και πριν 2 χρόνια την είχα βάψει πάλι χακί...όποτε ήθελε λίγο τρίψιμο να αγριεψει λίγο το παλιό χρώμα και να φύγει το βερνίκι.
Την ειχες βαψει με την ιδια διαδικασια?Ναι Αλέξανδρε. Βάση και κανη τριφτηκαν ελαφριά αφού και πριν 2 χρόνια την είχα βάψει πάλι χακί...όποτε ήθελε λίγο τρίψιμο να αγριεψει λίγο το παλιό χρώμα και να φύγει το βερνίκι.
Ναι. Είχε 2 γραντζουνιες κι αυτές έγιναν μέσα στη πλαστική θήκη που την έβαζα λυμενη... Να σημειώσω ότι καθαρίζεται κάθε Κυριακή και δεν την προσέχω και πολύ στο κυνήγι...και κάτω θα την αφήσω και από πυκνά περναω και σε δέντρα και περιφράξεις την ακουμπαω.Την ειχες βαψει με την ιδια διαδικασια?
Αθανατες μπαικαλεςΝαι. Είχε 2 γραντζουνιες κι αυτές έγιναν μέσα στη πλαστική θήκη που την έβαζα λυμενη... Να σημειώσω ότι καθαρίζεται κάθε Κυριακή και δεν την προσέχω και πολύ στο κυνήγι...και κάτω θα την αφήσω και από πυκνά περναω και σε δέντρα και περιφράξεις την ακουμπαω.
Για να λεω την αλήθεια απέχει αρκετά από τα γουστα μου φίλε Στράτο...Αφού κάθομαι που κάθομαι είπα να της αλλάξω χρώμα...View attachment 24721
View attachment 24722
Πως σας φαίνεται;
Χάνει από τη φωτογραφία Τάσο.... Από κοντά είναι τελείως διαφορετικό το χρώμα...Για να λεω την αλήθεια απέχει αρκετά από τα γουστα μου φίλε Στράτο...
Έχεις κάνει όμως πολυ καλη δουλειά χωρίς κανένα ψεγάδι...!
Ανθεκτικη βαφη δλδ?Ναι. Είχε 2 γραντζουνιες κι αυτές έγιναν μέσα στη πλαστική θήκη που την έβαζα λυμενη... Να σημειώσω ότι καθαρίζεται κάθε Κυριακή και δεν την προσέχω και πολύ στο κυνήγι...και κάτω θα την αφήσω και από πυκνά περναω και σε δέντρα και περιφράξεις την ακουμπαω.
Για τα δικά μου δεδομένα ναι. Σίγουρα μια cerakote θα είναι πιο ανθεκτική στο χρόνο.Ανθεκτικη βαφη δλδ?
Στρατο...μηπως θα μπορεσεις να γραψεις τα σπρει που χρησιμοποιησες?Για τα δικά μου δεδομένα ναι. Σίγουρα μια cerakote θα είναι πιο ανθεκτική στο χρόνο.
Σε ευχαριστω Στρατο....οποτε ξυνουμε ασταρι, σπρει χρωμα καιμετα βερνικι?https://www.pacoartcenter.gr/el/molotow-flame-blue-spray-cans.html
https://www.kasonline.gr/el/118-χρωματα
Σπρέι έχω χρησιμοποιήσει και από τα 2 σάιτ.
Αυτά της fosco είχα βάψει την πρώτη φορά και τα flame τα χρησιμοποίησα τη δεύτερη.
Βερνίκι ματ 2 χέρια...Σε ευχαριστω Στρατο....οποτε ξυνουμε ασταρι, σπρει χρωμα καιμετα βερνικι?
Εγινε ....ευχαριστωΒερνίκι ματ 2 χέρια...
Αν σου καθετε καλα μη κωλονεις ειναι τανκς και αν και εχω beretta benelli δε πρωκειτε να ξαναδωσω πανω απο 500€ για οπλο το πολυ πολυ παρε και κανα τσοκΓνώμη για baikal mp 155 για γενικό κυνήγι; ποιο πολύ όμως τσίχλα
Τόλη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά για την baikal αλλά και για άλλα οικονομικά ντουφεκια των 500 ευρώ.Αν σου καθετε καλα μη κωλονεις ειναι τανκς και αν και εχω beretta benelli δε πρωκειτε να ξαναδωσω πανω απο 500€ για οπλο το πολυ πολυ παρε και κανα τσοκ
Το μπαικαλ ειναι μπαικαλ και τα αλλα ειναι αλλα!!! Παντα για καινουριο οπλο κοστος μιλαμεΤόλη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά για την baikal αλλά και για άλλα οικονομικά ντουφεκια των 500 ευρώ.