Ο χαρος βγηκε παγανια...ντουφεκοςΈνα δώρο από τον θείο μου σε άριστη κατάσταση σχεδόν ατουφεκιστο.
View attachment 25490View attachment 25492View attachment 25493
Να το χαρείς Παναγιώτη!!!Ένα δώρο από τον θείο μου σε άριστη κατάσταση σχεδόν ατουφεκιστο.
Ωραιότατο!Ένα δώρο από τον θείο μου σε άριστη κατάσταση σχεδόν ατουφεκιστο.
το 32 ειναιΝα το χαρείς Παναγιώτη!!!
Αυτό το φυσιγγακι είναι το 34αρι του Ρουμελιώτη; Θα κλωτσάει το εργαλείο!
Ναι ξέρω η θήκη επιστράφηκε με ένα μονοκανο Baikal αν και κάποια στιγμή θέλω να του πάρω το beretta να το κυνηγήσω μια σεζόν. Έχει ένα πλάγιο Beretta αγωρασμενο από Ιταλία μεταξύ 1982 και 1985 δεν θυμάμαι καλά νομίζω είναι το 625 η το 626 πάρα πολύ ωραίο όπλο.Ωραιότατο!
Καλό είναι να το φυλάξεις αλλού και όχι μέσα σε αυτή τη θήκη.
Αχ να είχα και εγώ ένα μπάρμπα....Ένα δώρο από τον θείο μου σε άριστη κατάσταση σχεδόν ατουφεκιστο.
Καλορίζικη Στέφανε!!! Στο ζύγισμα του οπλου άλλαξε κάτι;Καλησπερα παιδια!
Πηρα μια προεκταση αποθηκης για την mp155, που υποτιθεται οτι ειναι για οπλα με 66+ μηκος κάνης..η κανη μου ειναι 66 και οπως βλεπετε στην φωτο εξεχει...απο οσο ξερω δεν παίζει θεμα, αλλα ειπα να ακούσω την γνωμη σας...
View attachment 26458
Μπορεί να θέλει λίγο λαδακι μέσα στην αποθήκη και δούλεμα για να στρώσει.Ναι ρε εννοειται αλλαζει το ζύγισμα, και εννοειται θα ειναι διαφορετικη γεματη....
Στο μεταξυ σκαλωνει λιγο το ελατηριο στο "περασμα" οταν την γεμίζω...θα κατσω να δω τι παιζει γτ το ελατηριο της προέκτασης, ειναι μεγαλυτερης διαμετρου απο το μαμισιο...νομιζω σκαλωνει η πλαστικη ταπα που σπρωχνει τα φυσίγγια..
Θελει καθαρισματακι σιγουρα...Μπορεί να θέλει λίγο λαδακι μέσα στην αποθήκη και δούλεμα για να στρώσει.
Τελικα το ματιασαμεΜπορεί να θέλει λίγο λαδακι μέσα στην αποθήκη και δούλεμα για να στρώσει.
Όχι βέβαια μην κάνεις τίποτα... επιστροφή χωρίς συζήτηση...Τελικα το ματιασαμε
Σκαλωνει, ξανασκαλωνει, τι στο διαλο λεω...το λυνω παιρνω το follower το βαζω σκετο στην προεκταση, ε πως να μην σκαλωνει αφού σφηνώνει, δεν κινειται ελευθερα!
Απο βδομαδα επιστροφη λοιπον! Στο μεταξυ αμα του τραβηξω ενα ελαφρυ τριψιμο με βουρτσακι και δραπανο θα ειναι τζετ, αλλα 120€ ειχε, δεν θα κάτσω να κανω και μερεμετια!
Γεια σου Χρήστο. Χρόνια πολλά και σε σένα.Καλησπέρα σε όλους!χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!έχω μια (χαζή) ερώτηση για το team.ειμαι κάτοχος μιας mp-155 και θέλω να μάθω το εξής.αν έχει ρυθμιστεί το πιστόνι με το ειδικό κλειδί για πιο βαριές γομωσεις η αντίστοιχα για πιο ελαφριές,αλλά δεν θυμάμαι πόσα κλικ είχα γυρίσει,υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το πιστόνι τουλάχιστον στην εργοστασιακή του ρύθμιση και να το ρυθμίσω μετά από την αρχή; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σφίξε τερμα το πιστονι και δωστου μετα αερα ξεσφίγγοντας. Ρίξτο και βλέπεις.Καλησπέρα σε όλους!χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!έχω μια (χαζή) ερώτηση για το team.ειμαι κάτοχος μιας mp-155 και θέλω να μάθω το εξής.αν έχει ρυθμιστεί το πιστόνι με το ειδικό κλειδί για πιο βαριές γομωσεις η αντίστοιχα για πιο ελαφριές,αλλά δεν θυμάμαι πόσα κλικ είχα γυρίσει,υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το πιστόνι τουλάχιστον στην εργοστασιακή του ρύθμιση και να το ρυθμίσω μετά από την αρχή; ευχαριστώ εκ των προτέρων