Τάσο έχω δει σε δυνατό πέρασμα τσίχλας με καλό καιρό 2 baikal πλαγια να ξεκολλανε οι κάννες από τα στόμια μέχρι τη μέση των καννων περίπου αλλά μιλάμε για πάνω από 150 ντουμπλεδες το καθένα συνεχόμενα χωρίς να σταματήσουν καθολου το ένα με jk6 32 γρ μπλε κ το άλλο με gm3 διασποράς.
Οι κάτοχοι συνέχισαν να ρίχνουν με ξεκολλημενες κάννες αλλά η ζημιά δεν προχώρησε. Τα επισκευασαν κ τα έχουν ακόμα.
Φυσικά αυτό δεν λέει κάτι μιας κ έχω δει κ perazzi να ανοίγουν στο σκοπευτήριο μετά από συνεχόμενες βολές.
Για μένα τα μπαικαλ είναι πολύ ανώτερα από πολλά ψεύτικα ιταλικά μεσαίας κ χαμηλής τιμής.
Αυτο που λες είναι για φωτογραφία..
Και μάλιστα με δυο πλαγια μπαικαλ που έριξαν ταυτόχρονα σε ένα ζέστο περασμα τσιχλας πανω απο........300 φυσίγγια έκαστος το καθένα...........
Καταρχήν δεν κατάλαβα τι εννοείς ξεκολλημενες καννες?*
*Είναι συχνό φαινόμενο κάτω από τις ρίγες στα δικαννα να "υποβοσκει" σκουριά που τρώει το μέταλλο κ να ξεκολλάνε, ενώ το οπλο εξωτερικά μπορεί να δείχνει στην πενα....
Εχω ξαναπεί πολλες φορες οτι ενας φίλος μου έχει το ij58, τώρα είναι 42χρ κ το κυνηγάει από τα 18 του...
Αλλά αυτό το αφήνω στην άκρη.....
Κάθε πασχα ρίχνει πανω απο 5-6 κουτιά φυσίγγια μαζεμένα..
Το όπλο από ένα σημείο κ μετα δεν ανοίγει κ πρεπει να περιμενει λίγο να κρυωσει...
Ποτε κανένα προβλημα κ καμια δυσλειτουργία...
Και μάλιστα είναι τοσο ευχαριστημένος που πριν χρόνια αγόρασε ένα ίδιο από έναν γέροντα (με πιστολε κοντακι το κλασσικο) γιατί το δικό του είναι αγγλε "απο την μάνα του"....