Και αυτό με ενδιαφέρει!!Εγώ έχω βγάλει και την αυτόματη ασφάλεια που μπαίνει όποτε σπάει το όπλο για να μη μπερδευομαι με τα άλλα μου όπλα..
Χαχαχαχαχαχα
Και αυτό με ενδιαφέρει!!Εγώ έχω βγάλει και την αυτόματη ασφάλεια που μπαίνει όποτε σπάει το όπλο για να μη μπερδευομαι με τα άλλα μου όπλα..
Εγώ έχω βγάλει και την αυτόματη ασφάλεια που μπαίνει όποτε σπάει το όπλο για να μη μπερδευομαι με τα άλλα μου όπλα..
Και εμένα! Πως βγαίνει;Και αυτό με ενδιαφέρει!!
Χαχαχαχαχαχα
Και εγώ περιμένω πως.Και εμένα! Πως βγαίνει;
Θα δουλεύει όποτε θέλω να βάλω ασφάλεια,η τέλος αυτό ήταν;Ένα λαμακι είναι ....αν βγάλεις το κοντάκι θα το δεις συνδέει το κουμπί της ασφάλειας με την πεταλούδα του ανοίγματος..... εγώ το έκοψα διότι δε το χρειαζομουν. Δεν ξέρω αν πρέπει να λυθεί ολόκληρος ο μηχανισμός για να βγει διαφορετικά
Γεμιστή χρειάζομαι και την αφήνω την ασφάλεια ως έχει!Η αυτόματη ασφάλεια είναι αγγλικό (κατάλοιπο) ,όταν ο γεμιστης δίνει το γεμάτο όπλο στον κυνηγό να είναι ασφαλισμένο .
Η ασφαλεια ειναι αχρηστη γενικως σε ενα οπλο...Ελα μωρε η αυτοματη ασφαλεια καλη ειναι. Μη τη βγαζετε
Μου θυμησες τη ταινια black hawk down, που το κομαντο delta force λεει στο λοχαγο το πεζικαριο πως η δικη του ασφαλεια στο οπλο του ειναι η τελευταια φαλαγγα του δαχτυλου.Η ασφαλεια ειναι αχρηστη γενικως σε ενα οπλο...
Κανεις μεγαλος λαθος αδερφε και βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!Μου θυμησες τη ταινια black hawk down, που το κομαντο delta force λεει στο λοχαγο το πεζικαριο πως η δικη του ασφαλεια στο οπλο του ειναι η τελευταια φαλαγγα του δαχτυλου.
Ξερω δυο μπαρμπαδες που ο ενας εχασε το χερι του απο τον ωμο, και εναν δευτερο που σκοτωσε κατα λαθος τον αδερφο του. Και στους δυο μπλεχτηκαν κλαδια στις σκανδαλες.
Η αποψη σου για την ασφαλεια, για μενα ειναι παντελος ατοπη.
Μου θυμησες τη ταινια black hawk down, που το κομαντο delta force λεει στο λοχαγο το πεζικαριο πως η δικη του ασφαλεια στο οπλο του ειναι η τελευταια φαλαγγα του δαχτυλου.
Ξερω δυο μπαρμπαδες που ο ενας εχασε το χερι του απο τον ωμο, και εναν δευτερο που σκοτωσε κατα λαθος τον αδερφο του. Και στους δυο μπλεχτηκαν κλαδια στις σκανδαλες.
Η αποψη σου για την ασφαλεια, για μενα ειναι παντελος ατοπη.
Ειρωνικά το έλεγε Γιάννη η πατρίδα για τα παραπάνω...Κανεις μεγαλος λαθος αδερφε και βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!
Ψαξε το λιγο το θεμα...
Αλλιως στο αναλυω εγω καποια στιγμη.
Θα ηθελα να μου πεις το σκεπτικο σου.Κανεις μεγαλος λαθος αδερφε και βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!
Ψαξε το λιγο το θεμα...
Αλλιως στο αναλυω εγω καποια στιγμη.
Ο Κύργιας είναι στην Θεσ/νίκη. Πάρε ένα τηλ και ρώτησέ τον.Παιδιά είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν απάντησε κανεις. Εδώ στην Αθήνα ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος των Baikal;