Έτσι. Το μονοκαννο είναι ιδεολογία στις μέρες μας δεν είναι ανάγκηΚαλημέρα, δεν είναι για τον Βαγγέλη , για μένα είναι. Απλά μου αρέσει να κάνω κάποια κυνήγια ( και ) με τέτοιο όπλο, είναι καθαρά θέμα επιλογής και όχι ανάγκης.
Έτσι. Το μονοκαννο είναι ιδεολογία στις μέρες μας δεν είναι ανάγκηΚαλημέρα, δεν είναι για τον Βαγγέλη , για μένα είναι. Απλά μου αρέσει να κάνω κάποια κυνήγια ( και ) με τέτοιο όπλο, είναι καθαρά θέμα επιλογής και όχι ανάγκης.
Εσυ και πρόεδρος… τυχαίο?!?! Δεν νομιζω!!!Καλημέρα, δεν είναι για τον Βαγγέλη , για μένα είναι. Απλά μου αρέσει να κάνω κάποια κυνήγια ( και ) με τέτοιο όπλο, είναι καθαρά θέμα επιλογής και όχι ανάγκης.
Ολα μονόκαννα είναι εάν πατάς μια φορά την σκανδάλη σε καθε θήραμα.Έτσι. Το μονοκαννο είναι ιδεολογία στις μέρες μας δεν είναι ανάγκη
Δεν το κατάλαβα τι εννοείς, για κάντο ψιλά αν θέλεις.....Εσυ και πρόεδρος… τυχαίο?!?! Δεν νομιζω!!!
Είναι ωραίο ,φουλ εξοπλισμένο , ακριβό ,δύσκολα θα γίνει βασικό όπλο σε απαιτητικά κυνήγια εκτός τσίχλας,λόγο της μιας βολής .Θα έλεγα να έβαζες αγγελία στο car μήπως το έχει κάποιος και κάθεται στο ερμάριο.Καλημέρα, δεν είναι για τον Βαγγέλη , για μένα είναι. Απλά μου αρέσει να κάνω κάποια κυνήγια ( και ) με τέτοιο όπλο, είναι καθαρά θέμα επιλογής και όχι ανάγκης.
Ο πρόεδρος της ΚΣΕ κυνηγά με μονόκαννο, λέω μήπως προετοιμάζεσαι για την θέση.Δεν το κατάλαβα τι εννοείς, για κάντο ψιλά αν θέλεις.....
Με τη καμία φίλε.....Ο πρόεδρος της ΚΣΕ κυνηγά με μονόκαννο, λέω μήπως προετοιμάζεσαι για την θέση.
Κάποια στιγμή θα βάλω αγγελία ζήτησης, ίσως να τύχει κανένα.....το θέμα είναι που έχω "ψηθεί " με το συγκεκριμένο, γιατί το μαύρο με 71 κάνη και σταθερό βρίσκεται.....Είναι ωραίο ,φουλ εξοπλισμένο , ακριβό ,δύσκολα θα γίνει βασικό όπλο σε απαιτητικά κυνήγια εκτός τσίχλας,λόγο της μιας βολής .Θα έλεγα να έβαζες αγγελία στο car μήπως το έχει κάποιος και κάθεται στο ερμάριο.View attachment 86526
Πριν κάνα μήνα που συναντηθήκαμε κυνηγούσε με 20 Άρι πλάγιο ισπανικο.Ο πρόεδρος της ΚΣΕ κυνηγά με μονόκαννο, λέω μήπως προετοιμάζεσαι για την θέση.
Τι είναι το stripe?Όπου να'ναι έρχεται......
View attachment 86660
Τι είναι το stripe?
Η ριγα αλλα απο αλλο ανεκδοτοΤι είναι το stripe?
Δλδ?????Η ριγα αλλα απο αλλο ανεκδοτο
Είναι με εσωτερικά τσοκ ;Όπου να'ναι έρχεται......
View attachment 86660
Rib.Τι είναι το stripe?
Όχι, είναι σταθερό φουλΕίναι με εσωτερικά τσοκ ;
Στα αγγλικά η ρίγα μεταφράζεται ως stripe. Η ρίγα των όπλων όμως μεταφράζεται ως rib. Απλά αυτός που το μετέφρασε βαριόταν και χρησιμοποίησε μετάφραση google.Δλδ?????
Σε έχει πιάσει ανυπομονησία και τα άλλαξες σχεδόν όλα από το αρχικό πλάνο ;Όχι, είναι σταθερό φουλ
Μπορούν να μπουν τσοκακια μετά, σε δεύτερο χρόνο. Κι εγώ αυτό θα έκανα ή θα άνοιγα το τσοκ σε 3* αν ήταν φουλΣε έχει πιάσει ανυπομονησία και τα άλλαξες σχεδόν όλα από το αρχικό πλάνο ;
Καλοντουφεκο Γιάννη θα δεις ωραία πράγματαΌπου να'ναι έρχεται......
View attachment 86660