Benelli m2, Montefeltro, Montefeltro comfort

Μεγάλη , το κόμφορντ απλά έχει αισθητή διαφορά στην ανάκρουση με ότι και φυσίγγι να ρίξεις .Πραγματικά δουλεύει αυτή η καινοτομία της benelli .Και το πέλμα να ξεκουμοωσεις και να ρίξεις με σκέτο κοντάκι χωρίς πέλμα η benelli με το κόμφορντ έχει πολύ μικρότερη ανάκρουση από ότι με άλλο κοντάκι .Το έχω κάνει και στο λέω .

Καλησπέρα.Σχετικα με τα κοντάκια comfort k ένα απλό συνθετικό κοντάκι,τι διαφορά μπορεί να δει κάποιος ως προς την ανάκρουση;Στα πόσα γραμ πχ κ πάνω;αξίζει πραγματικά η αγορά του; ευχαριστώ
Φίλε μου έχω μέτρο σύγκρισης και με αλλά όπλα και απλά το comfort τηε benelli αξιζει! Κανει δουλεια...Το ιδιο φυσιγγι σε απλο κοντακι με το comfort ειναι μερα με νυχτα σε θεμα ανακρουσης

Καλησπέρα.Σχετικα με τα κοντάκια comfort k ένα απλό συνθετικό κοντάκι,τι διαφορά μπορεί να δει κάποιος ως προς την ανάκρουση;Στα πόσα γραμ πχ κ πάνω;αξίζει πραγματικά η αγορά του; ευχαριστώ
Το comfort αξίζει με όλα τα φυσίγγια ,ακόμα και να μην κάνεις σωστή επωμιση δεν θα σε χτυπήσει το κοντάκι.

Το comfort αξίζει με όλα τα φυσίγγια ,ακόμα και να μην κάνεις σωστή επωμιση δεν θα σε χτυπήσει το κοντάκι.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας όλους!καλή Σαρακοστή.αν κάποιος ενδιαφέρεται για σκέτο κοντάκι ολοκαίνουργιο συνθετικό από modefeltro,ίσως το δώσω μέχρι το Πάσχα σε μια καλή τιμή με δώρο ένα πέλμα ! καλημέρα κ πάλι

Πριν αγοράσω πέρσι τη ραφαελλο ο μεγάλος προβληματισμός μου ήταν το κατά πόσο κλωτσαει το όπλο. Ο λόγος ήταν ότι είναι αδράνειας και εγώ έριχνα πάντα με αερίων. Μετά από μια σαιζόν έχω να πω ότι το λάκτισμα είναι αστείο, ώρες ώρες μπερδευομαι και νομίζω ότι είναι αερίων. Το κομφορτ παίζει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας όλους!καλή Σαρακοστή.αν κάποιος ενδιαφέρεται για σκέτο κοντάκι ολοκαίνουργιο συνθετικό από modefeltro,ίσως το δώσω μέχρι το Πάσχα σε μια καλή τιμή με δώρο ένα πέλμα ! καλημέρα κ πάλι
Καλημέρα.οποιος φίλος ενδιαφερεται, διατίθεται σε άψογη κατάσταση πέλμα breda κουμπωτο που ταιριάζει σε συνθετικά κοντακια

Back