Εγω θα περιμενα να βγει ο ΙΙΙ για να παω να παρω φτινα τον ΙΙ.![]()
Αυτο ακριβως γινεται. Στα 1100 τη βρισκεις τωρα απο 1900 που εκανε.
Εγω θα περιμενα να βγει ο ΙΙΙ για να παω να παρω φτινα τον ΙΙ.![]()
ασε σε προλαβα εγω απο τον Σεπτεβριο ..... δεν ειδα κατι το αξιο θαυμασμου ρε γμτ! οι φωτο απο τα 2 οπλα με τις δοκιμες μου Σχιστο υπαρχουν. οτι και να λεμε σε ζυγισμα το Vinci ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ, βεβαια ειναι 66, αλλα και παλι ειναι ανωτερο. Βολες ιδιες τις ειδα και εριξα με πολλα τσοκ κ φυσιγγια ... απλα αυτο που με χαλασε στο ρεμι ειναι τα αερια κ η μπαρουτιλα που τρως στη μουρη, και ο φιλος Kounos που την εριξε απο γνωστο μας τα ιδια ακριβως ειπε. βεβαια στο μεγαλο τερεν της αφρικης θα δειξει τι οπλο ειναι, στη παρεα θα εχουμε 2 .... οποτε !!!Εγω θα περιμενα να βγει ο ΙΙΙ για να παω να παρω φτινα τον ΙΙ.Πιστευω οτι το.παιχνιδι το εχασαν στην Αμερηκη για φετος απο την Remington.Περα απο την πλακα ειναι οπλαρα.Περιμενω πως και πως να ερθει οΠαυλος να κανουμε ενα σηγκρητικο.
![]()
...απλα αν το εκανε αυτο κ το πουλουσε $2000 θα εκλαιγαν ολοι οι υπολοιποι μετα αχαχαχα, βεβαια θα εκλαιγαν και ολοι οι aftermeket με τσοκ κ λοιπες βελτιωσεις.Απλα παταει πανω στη μεγαλη επιτυχια που ειχε η SBE II στην Αμερικη και τι συνδυαζει με κατι καλουδια απο τα προσφατα μοντελα. Αν εκλεινε τον Rob Roberts να φτειαξει καννες και τσοκ θα πεφταν και τα τσιμεντα που ελεγε μια ψυχη.
...απλα αν το εκανε αυτο κ το πουλουσε $2000 θα εκλαιγαν ολοι οι υπολοιποι μετα αχαχαχα, βεβαια θα εκλαιγαν και ολοι οι aftermeket με τσοκ κ λοιπες βελτιωσεις.
Και παμε στο $1,000,000 ερωτημα .... αν βγαλεις το 3,5" απ την εξισωση ..γιατι να παρει καποιος ενα οπλο $2000 και οχι το v3 με $700 που θεωρητικα ειναι καλυτερο σε βολη ...σε ανακρουση μπλα μπλα μπλα ... γιατἵ??
Βγαλτονε τον π......στη το μαυρο αετο με ολλα αυτα plus 18,55 αυλο 5cm kono.και μετα ελλα να μου πεις αν τα Αμερικανακια η οι Ευρωπεοι θα τολμουσαν να αντιπαραθεσουν αλλο οπλο δυπλατου.pop..shoot.
Είμαι υπερ του ανταγωνισμού των εταιριών με όφελος τις χαμηλές τιμές.Αν θες να κινηθεις στα 2000 δολλαρια που στην Αμερικη θεωρουνται πολλα για καραμπινα φτειαξε οπλο που να κλεινει στοματα. Ισοβια εγγυηση.
καλός φίλος και σκοπευτής την αγόρασε και του έκανε σποραδικές εμπλοκές,2-3 στα 50 φυσίγγιαΕχει ακουσει η διαπιστωσει καποιος προβληματα-εμπλοκες σε benelli power bore???
την έστειλε στην αντιπροσωπεία(που δεν το δεχόταν)
Από ένα βιντεακι δεν βγαίνει συμπέρασμα βέβαια, στο 8,47 φαίνεται η εμπλοκή δεν σχολιαστηκε όμως και κακώς.Εχει ακουσει η διαπιστωσει καποιος προβληματα-εμπλοκες σε benelli power bore???
Παύλο έχεις δίκιοΣυγγνωμη Μακη αλλα οι αντιπροσωπειες εδω την εχουν δει κυριαρχοι του χωρου. Τι θα πει δεν δεχοταν, δικαιωμα τους ειναι η
απο τη τσεπη τους θα πληρωναν? Το οπλο δεν ειχε εγγυηση? Αν δεν ειναι αυτος λογος για να ενεργοποιηθει η εγγυηση τοτε ποιος ειναι?
Ειναι υποχρεωση του να παλουκωθει και να ακουσει τον πελατη, οσο
παραξενος και αν τους φαινεται. Κι αλλοιως γραμμα διαμαρτυριας στην εταιρεια.
Ανοιξε και βγαλε το ελατηριο της αποθηκης καπου εχει μια ροδελα που χριαζεται βγαλσιμο(νομιζω πως ειναι επανω στον μειωτηρα)Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω να ρωτήσω για κάτι που παρατήρησα στα 2 τελευταία μου κυνήγια. Μετά απο πολλές τουφεκιές προσπαθώντας να γεμίσω τη Μ2 μου παρατήρησα πως τα φυσίγγια δεν έμπαιναν στην αποθήκη σαν να έβρισκαν αντίσταση, σαν να είχαν φουσκώσει ένα πράμα και δε χωρούσαν. Μόλις έβγαζα το φυσίγγι απο το κλείστρο και επαναλάμβανα τη διαδικασία έμπαιναν κανονικά. Καθάρισα καλά το όπλο και στο επόμενο κυνήγι ενώ δεν μου παρουσιάστηκε στην αρχή, προς το τέλος και ενω είχα ρίξει πολλά φυσίγγια μου έκανε πάλι το ίδιο.
Έχει συμβει σε κάποιον; Τις μέρες εκείνες είχε πολύ κρύο οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η εμμονή της Benelli να προσφέρει τις SBEIII και Super Vinci με κάννες άνω των 26" μόνο.
Συμφωνοι, αλλα κι εκει η εταιρεια προσαρμοζατε στο τι ζηταει μια αγορα σε ενα συγκεκριμενο κυνηγι για το οποιο προοριζεται το οπλο. Κι αν το 99.5% της αγορας σου λεει 26/28 συγκεντρωνεσαι εκει.Ναι αλλά στα μοντέλα Nova, Super Nova και SBEII προσφέρει 24άρες που κατά την άποψή μου είναι το ιδανικό μήκος κάννης καραμπίνας.
76 - 81 -91 .για τον βαλτο. Ολλα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.Τι συμφωνοι βρε Παυλο μου ,? 24inc o μαυρος?κανονικα ουτε σε 71 δεν θα επρεπε να βγενει.Συμφωνοι, αλλα κι εκει η εταιρεια προσαρμοζατε στο τι ζηταει μια αγορα σε ενα συγκεκριμενο κυνηγι για το οποιο προοριζεται το οπλο. Κι αν το 99.5% της αγορας σου λεει 26/28 συγκεντρωνεσαι εκει.