Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δεν είναι εξωγήινα Τάσο.....Αμερικανιές είναι :(
Για εμενα το οποιοδηποτε οπλο ειναι ενα "σοβαρο" εργαλειο κ πρεπει να δειχνει αναλογα..να το βλεπεις κ να σε πιανει "δεος"..
Δεν ξερω πως να το περιγραψω..
Φαντασου ενα κανονι η εστω μια ξιφολογχη βαμμενη σαν θεατρο..μα ειναι ποτε δυνατον?
Κ ξαναλεω οτι ετσι το βλεπω εγω......

Αυτα ειναι να τα στειλει η benelli στους εξωγηινους στο διαστημα να κανει τρελες πωλησεις...
Χιλιες φορες για κυνηγι με μπροστογεμι και τσαρουχια.....
Παντα προσωπικα γουστα για να μην παρεξηγηθω..
Από πια άποψη ακριβώς το λες δηλαδή; o_O
Λόγο εξωτερικής όψης;
Εντάξει......Κάθε εταιρεία πιστεύω πως θα ήθελε να βγάλει ένα όπλο π κάνει ΜΠΑΜ στο μάτι.

.sarcastic..sarcastic.
Μ@λ@κ@ ενταξει, δεν υπαρχουνε οι τυποι!
Προσωπικα μου θυμησε τα παιδικα μου χρονια, που επαιρνα τα πλαστικα αεροβολα απο το πανηγυρι του χωριου.sarcastic..
Αντι να κοιταξουν να αλλαξουν καμια γεωμετρια που εμειναν στο 1 εκ του 1960 παιζουν με τα πλαστικα και τα χρωματα..sarcastic.

.sarcastic..sarcastic.
Προσωπικα μου θυμησε τα παιδικα μου χρονια, που επαιρνα τα πλαστικα αεροβολα απο το πανηγυρι του χωριου.sarcastic..
Αντι να κοιταξουν να αλλαξουν καμια γεωμετρια που εμειναν στο 1 εκ του 1960 παιζουν με τα πλαστικα και τα χρωματα..sarcastic.
Το 1960 ήταν 18,55...φαντασου.sarcastic.

Λόγο εξωτερικής όψης;
Τι αλλο...
Εντάξει......Κάθε εταιρεία πιστεύω πως θα ήθελε να βγάλει ένα όπλο π κάνει ΜΠΑΜ στο μάτι
Και τι ειναι το οπλο καρναβαλος?...sarcastic.
Με αυτο πας στην τραπεζα φωναζεις ληστεια κ κανεις δεν σηκωνει ψηλα τα χερια....yelling.
Σχεδιαστικές μελέτες τις benelli είναι δεν κυκλοφορούν για πώληση.. κάθε χρόνο παρουσιάζει τέτοια μοντέλα για την έκθεση της Γερμανίας..
Μην αμφιβαλεις οτι δεν θα κυκλοφορησουν κατι τετοια καποτε..εχουμε πολλα να δουμε.....sarcastic.

.sarcastic..sarcastic.
Χαχαχαχαχα ελιωσα με τον τροπο που το είπες και έχω και benelli φαντάσου.very happy.

Χαχαχαχαχα ελιωσα με τον τροπο που το είπες και έχω και benelli φαντάσου.very happy.
:)
Το οτι εχεις benelli δε σημαινει πως δεν θα αναγνωριζεις το χιουμουρ η πως θα εισαι φανατισμενος και δογματικος με μια εταιρεια;).
Οτι εγραψα εξαλλου δεν ειναι απο εμπαθεια.
Απλως ενω εχει αποδειχθει ενα "τρωτο" σημειο σε μια εταιρεια ( αποδειξη οι καστομ επεμβασεις που γινονται απο επισημους συνεργατες στο εξωτερικο), βλεπεις πως συνεχιζουν και επιμενουν να αλλαζουν τα παντα γυρω απο την αισθητικη του λειοκαννου τους, εκτος απο το θεωρητικα τρωτο τους σημειο..hair.
Ολα εχουν ομως νοημα.:)

Καλημερα σας
Ερωτηση:
Εχω εδω και περιπου 9 χρονια την Raffaello crio comfort αψογη σε ολα της( καμμια κυριολεκτικα εμπλοκη) παναλαφρη και καλοζυγισμενη με 66 ποντους καννη ,εχω ομως
προβλημα με το πλαστικο κοντακι comfort που λογου του οτι ειμαι καποιου υψους και ογκου μου φαινεται παιδικο και δεν με βολευει καθολου!και παρολες τις ρυθμισεις με πελματα μαγουλα κτλπ το αποτελεσμα δεν με φτιαχνει,υπαρχει λοιπον σαν ανταλακτικο ξυλινο κοντακι ρυθμιζομενο?? που το βρησκω και ποσο να κοστιζει?? αλλιως με βλεπω να πηγαινω σε fabarm sporting l4s που μου ερχεται μια χαρα!

Καλημερα σας
Ερωτηση:
Εχω εδω και περιπου 9 χρονια την Raffaello crio comfort αψογη σε ολα της( καμμια κυριολεκτικα εμπλοκη) παναλαφρη και καλοζυγισμενη με 66 ποντους καννη ,εχω ομως
προβλημα με το πλαστικο κοντακι comfort που λογου του οτι ειμαι καποιου υψους και ογκου μου φαινεται παιδικο και δεν με βολευει καθολου!και παρολες τις ρυθμισεις με πελματα μαγουλα κτλπ το αποτελεσμα δεν με φτιαχνει,υπαρχει λοιπον σαν ανταλακτικο ξυλινο κοντακι ρυθμιζομενο?? που το βρησκω και ποσο να κοστιζει?? αλλιως με βλεπω να πηγαινω σε fabarm sporting l4s που μου ερχεται μια χαρα!
Κατα την γνώμη μου υπάρχουν δυο λύσεις.η φτιάχνεις ένα κοντάκι ξύλινο εξαρχής,η αγοράζεις μεταχειρισμένο ένα ξύλινο κοντάκι από Benelli και το κανεις ρυθμιζόμενο στον Ζαπατουλη.η πρώτη λύση ειναι πολυ καλύτερη.τιμες:από 200-250€ για κοντάκι εξαρχής για την πρώτη λύση! Στην δεύτερη λύση μεταχειρισμένο βρίσκεις από 100€ και με αλλά 150€ το κανεις ρυθμιζόμενο.κατα την γνώμη μου αφού εχεις τέτοιο θέμα φτιάξε εξαρχής ένα κοντάκι στα μέτρα σου.
Ξύλινο κοντάκι ρυθμιζόμενο benelli δεν εχω δει να πουλίετε κάτι τέτοιο.

Καλησπερα σε όλη την ομάδα και λίγο "καλυτερη" καλησπέρα στους φίλους αυτού του thread.Ή supersport λοιπόν που σκόπευα να πάρω επιτέλους ήρθε στα χέρια μου.Ελάχιστα δουλεμένο όπλο σε άριστη κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά...Μια ερώτηση...Ποια ψηφία του serial number υποδηλώνουν το έτος κατασκευής???Επίσης εντοπίζω μια διαφορά στο σύστημα comfort στο κοντακι με μια παλιότερη supersport και επίσης ο αυλος διαφερει και είναι 18.4 .

Καλησπερα σε όλη την ομάδα και λίγο "καλυτερη" καλησπέρα στους φίλους αυτού του thread.Ή supersport λοιπόν που σκόπευα να πάρω επιτέλους ήρθε στα χέρια μου.Ελάχιστα δουλεμένο όπλο σε άριστη κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά...Μια ερώτηση...Ποια ψηφία του serial number υποδηλώνουν το έτος κατασκευής???Επίσης εντοπίζω μια διαφορά στο σύστημα comfort στο κοντακι με μια παλιότερη supersport και επίσης ο αυλος διαφερει και είναι 18.4 .
Καλώς σου ήρθε στα χέρια φίλε!ενα όπλο που κάποια στιγμή θα περάσει σίγουρα από τα χέρια μου!εξαιρετικο handling και swing!Του φίλου κιολας που έριχνα είχε και κώνο και το όπλο με 4αρι μαμά έσπαγε τους δίσκους παρά πολύ μακρυά!Ευχομαι να σου κάνει όλα τα γούστα!

Status
Not open for further replies.
Back